104 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 21.03.12, 17:05 Nr.: 1 Antworten

Biz depremde bunlaramı yardım ettik...
0

Beitrag gepostet am 21.03.12, 17:06 @izmirleeboy35 Nr.: 2 Antworten

nankör şerefsizler....
0

Beitrag gepostet am 21.03.12, 17:21 @reflexs_01 Nr.: 3 Antworten

ben tşk ederim konuyu kapatmaları bazılarının işine gelmiyo sanırım askerime kalkan elleri görsünler die açtım zaten bu topiği insan yerine koymam kuruş vermem böylelerine..
0

Beitrag gepostet am 21.03.12, 17:31 @izmirleeboy35 Nr.: 4 Antworten

sayin izmirliboy o pankarti tutan bir serefsizin yüzünden ortami germiyelim bunlarin hepsi provakation baska birsey degil öyle kansizlar tek tük cikiyor malesef istedikleri kadar gelsinler adiler böylelerin cani cehenneme saygilar.
0

Beitrag gepostet am 21.03.12, 17:33 @01timur01 Nr.: 5 Antworten

müdahale edilmezmiydi yani bu duruma o pankartı kaldırana elleri görmüyomusun kıyafetleri bayrakları bana kimse masal anlatmasın yazıklar olsun hepsine..
0

Beitrag gepostet am 21.03.12, 17:38 @kararsiz-esmer Nr.: 6 Antworten

onu bunu anlamam kim buna bu izni veriyosa kafasına çökmeleri lazımdı vanda bdp'nin oylarının çoğunluğunu almasından belliydi zaten..
0

Beitrag gepostet am 21.03.12, 17:49 @kararsiz-esmer Nr.: 7 Antworten

edicek tabi müdahaledede bulunucak ülkenin barışı için yapılması gereken herşeyi yapıcak onlar o yüzden seçiliyolar burası türkiye belçika yada farklı bi avrupa ülkesi değil rahatça barınsın pkklı ve yandaşları kim ülkenin rahatını kaçırıyosa devlet elinden geleni yapıcak herkez taşın altına elini sokucak insanlıkmıdır bunları yaptıkları yardım amacıyla oraya giden askerime kızılayıma saldırıda bulunmları van'halkınında buna seyirci kaldığı aşikar..
0

Beitrag gepostet am 21.03.12, 17:51 @izmirleeboy35 Nr.: 8 Antworten

bunlara ne verirsen nankörlük ederler..devlet cok bile yardim etti bence
-----
AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi..
0

Beitrag gepostet am 21.03.12, 17:53 @izmirleeboy35 Nr.: 9 Antworten

sayin izmirliboy bak karasiz esmer arkadasimiz ne güzel yazmis.

Simdi arkadas diyelimki Devlet Polisi dalsaydi bu ve bunlar gibi Provakatörleri joplasaydi ne olacakti ? Sen simdi bu konuyu nasil acmis olduysan bu seferde 1baskasi gelecekti söyle bir konu acacakti bakin bakin Devlet nasilda Halkimiza saldiriyor .

0

Beitrag gepostet am 21.03.12, 17:54 @karagozlum68 Nr.: 10 Antworten

hayvan bile yemek yedği tabağa zıçmaz.bunlar onlar kadar olamaz..
0

Beitrag gepostet am 21.03.12, 17:59 @kararsiz-esmer Nr.: 11 Antworten

esmer aynı şeyleri söylüyoruz aynı şeyleri savunuyoruz ben askerime kurşun atana neden yardım ediyim acı patlıcanın kırağı çalmaz kim neederse kendine eder bunlar istedikleri kadar devlet kurucam die uğraşsınlar daha haberleri yok götünde donu olmadığının TC ye muhtaç olduklarının..
0

Beitrag gepostet am 21.03.12, 18:08 @01timur01 Nr.: 12 Antworten

ya aga bende senin gibi düsünüyorum ama birde böyle birsey yokmu yani 
eyer halk karsi gelse bu tür seyleri istemese kimse gelipte o yaziyi tutamaz orada . 

diyelim senin köyünde biri bu yaziyi havaya kaldirip tutsa köylün karsi gelmezmi ? 

-----
Sabır" Ağrıları dindiren "Acı" bir ot gibidir
0

Beitrag gepostet am 21.03.12, 18:14 @kararsiz-esmer Nr.: 13 Antworten

birazdaha gaz versem sana esmer üstlerine yürüceksin hepsinin baya dolmuşsun sen  bakma şaka yaptığıma inan adamların yardım edenlere enayiler demeleri insanın en zoruna gidiyo..
0

Beitrag gepostet am 21.03.12, 18:31 @kararsiz-esmer Nr.: 14 Antworten

hmmmmm dedigin gibi olabilir tabi haklisin hakli olmasinada 

ben birde söyle düsünüyorum diyelimki samsunda veya trabzonda bu pkk lilar aynisini yapabilirlermi bence yapamazlar cünkü halk buna karsi gelir 

benim demek istedigim eyer halk bir olursa ve pkk ya karsi gelirse o bölgede ozaman onlari orda barindirmazlar . 
halkin cogunlu karsi gelsin yeter bence ama halkin azinliysa tabiki napsin , ses edemez . 

bence bir devleti bile icten yikarsin distan kimse gelip seni kolay kolay yikamaz 
bunuda tipki ona benzetiyorum . orda yasiyan halk pkk yi istemesin orda barindirmazlar . 

-----
Sabır" Ağrıları dindiren "Acı" bir ot gibidir
0

Beitrag gepostet am 21.03.12, 18:53 @kararsiz-esmer Nr.: 15 Antworten

bende bunu hatirliyaraktan söylemistim zaten sende bulmus eklemisin  
yani  halk devletle birlik olsa orada gelip kolay kolay kimse barinamaz .

-----
benim icin yanan , bir tek sigaram .
0

Beitrag gepostet am 21.03.12, 19:52 @ahab77 Nr.: 16 Antworten

Grüß dich ahab mein Freund kein thema das du mich angelickt hast.
Ich verstehe und klatsche in die Hände im stehen das ist auch das was ich versucht
habe von mir zu geben,doch schaue da der kollege der das hier mit uns geteilt hat wollte einfach nicht verstehen was ich verusche zu sagen.
Daher habe ich nicht mehr zu diesem thema schreiben wollen.
Aber ich kann das nachvollziehen was du meinst wobei du auch recht hast zu 100 %

Es gibt hier viele menschen die warten nur auf sollche Nachrichten damit sie ein thema hier rein stellen und menschen pro und kontra sich bekriegen mit oder ohne verbalen wortschatz aber meistens immer mit  

In diesem sinne wünsche ich dir einen schönen abend mein freund
0

Beitrag gepostet am 21.03.12, 21:18 @izmirleeboy35 Nr.: 17 Antworten

Hep ayni fikirdeyiz kardes.   Bende katiliyorum sana.  Tüm olanaklari sunsak bile, bütcemizin yarisini bile harcasak. Biark maddiyati, susayana bir yudum su versek, arkamizi döndügümüzde  aninda sirtimizdan vuracaklardir.
0

Beitrag gepostet am 21.03.12, 22:26 @kafkasseckin Nr.: 18 Antworten

bende öyle düşünüyorum arkadaşım yağmurlu havada su vermem ben bunlara...
0

Beitrag gepostet am 22.03.12, 20:58 @izmirleeboy35 Nr.: 19 Antworten

BDP Partisine en cok oy veren ilceye yardim edende kabahat desen 1 türlü demesen 1001 türlü, nankörlük kötü bi$ey, ALLAH kimseye böyle kansizlik vermesin. Üzülüyorum bu $ekil insanlara, yedikleri kapin icine tükürüyorlar.. ALLAH islah etsin.
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!