103 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 18.03.12, 19:39 Nr.: 1 Antworten

Canakkale Sehitligine gidemedim göremedim diyenler icin
Cok güzel bir gezinti sitesi bütün resimler 360 C boyutlu girmeye deger hayran kalacaksiniz.
Bu arada bütün sehitlerimizin yüzü hürmetine hep beraber ELFATIHA diyelim arkadaslar.

//www.360tr.com/17_canakkale/gelibolu/

Dinliyelim eslik edelim ve arkasindan hep beraber AMIN diyelim arkadaslar.

saygilar
0

Beitrag gepostet am 18.03.12, 19:51 @_can_402 Nr.: 2 Antworten

Begendigin icin ben tesekkür ederim okudugun dualar icin AMIN okuyacaklarin icinde can.
Hesap elbetteki sorulmalidir bu fidanlarimizin kanlari yerde kalmamalidir her kim Askerimize tuzak kuruyor pusuya düsürüyorsa cezasi kesilmelidir ve kesilecektirde insallah.
Hic bir suc cezasis kalmamalidir can arkadas.

saygilar
0

Beitrag gepostet am 18.03.12, 19:52 @01timur01 Nr.: 3 Antworten

selam timur
   Bu vatan ugruna ölen her kes icin ruhuna fatiha diyorum.
Mekanlari cennet olsun.

-----
HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM.
0

Beitrag gepostet am 18.03.12, 19:54 @memo53 Nr.: 4 Antworten

aleykümselam memo arkadas AMIN ECMAIN bütün Dualarimiz yerini bulur insallah.
Sehitlerimizin sesi bizler olalim onlar bizim Topraklari korurken sehit düsmüstür Cenabi Allah bizlere artik sehit haberiyle üzmesin insallah.

saygilar
0

Beitrag gepostet am 18.03.12, 20:01 @_can_402 Nr.: 5 Antworten

rica can gardas cikmana gerek yok güzel sohbete herzaman acigim yeterki birbirlerimizi kirmiyalim sonucta bu  Vatan bizim bu Vatanin evladlariyiz biz ceddimiz sirt sirta savasti bu vatan ugruna tabiki renkler vede zevkler hic bir zaman tartisilmaz ama böylesi konular bildiklerimizle bilmediklerimizle tartismalidir diyorum cünki hepmizin az da olsa ögrenecek cok seyleri vardir diyorum can arkadas benim Askerime isterse kursun SIKSIN isterse SIKTIRSINLAR isterse pusu kursunlar isterse kurdursunlar hepsinin cezasi kesilecektir kesilmelidir Allahin hismina ugrasin hepsi artik Anneler Babalar Esler Cocuklar Yakinlar aglamasin diyelim insallah.

hayirli aksamlar can arkadas.
0

Beitrag gepostet am 18.03.12, 21:17 @01timur01 Nr.: 6 Antworten

ruhlari sad olsun......

böyle anlamli bir günde dogmakta baska bisey

-----
SAYGISIZLIGIN, SALDIRININ KÜCÜGÜ,BÜYÜGÜ YOKTUR
0

Beitrag gepostet am 18.03.12, 21:19 @rengin Nr.: 7 Antworten

Amin
0

Beitrag gepostet am 18.03.12, 22:01 @01timur01 Nr.: 8 Antworten

Canakkale sehidlerinden ve gazilerinden Allah razi olsun. Mekanlari cennet olsun. Bu Vatan onlar sayesinde var.
0

Beitrag gepostet am 18.03.12, 22:08 @alpturk Nr.: 9 Antworten

Sendende Allah c.c razi olsun alpturk arkadasim Dualarin kabul olsun AMIN dostum.
0

Beitrag gepostet am 18.03.12, 22:09 @miroglu41 Nr.: 10 Antworten

Sagol miroglu arkadasim Allah razi olsun inceliginden dolayi.
Sehitlerimiz rahat yatsin bu vatan biz var oldukca Ezan dinmiyecektir Bayragimiz inmiyecektir.

saygilar
0

Beitrag gepostet am 18.03.12, 22:11 @yasadikca Nr.: 11 Antworten

sayin yasadikca arkadasim bu özel günümüzde Sehitlerimizin anma gününde Politik cümleler kullanmiyalim bizler bize düseni yapalim Dualarimizi esirgemiyelim.

yorumun icin tesekkür ederim

saygilar
0

Beitrag gepostet am 18.03.12, 22:18 @miroglu41 Nr.: 12 Antworten

tsk.... 
-----
SAYGISIZLIGIN, SALDIRININ KÜCÜGÜ,BÜYÜGÜ YOKTUR
0

Beitrag gepostet am 18.03.12, 22:24 @01timur01 Nr.: 13 Antworten

canakkale gururumuz diyoruz ama gidip gormuyoruz oralari nasil,,, simdiye kadar neler yapilmis oralarda deger verilmismi sehitlerimize giden goren benim ne demek istedigimi anlar sehitlerimizin ruhuna bir kere daha fatiha okuyalim insallah,,
0

Beitrag gepostet am 18.03.12, 22:33 @tuzlali34 Nr.: 14 Antworten

Yorum icin sagol arkadasim ben cok sükür her yil o mübarek topraklardayim Kilitbayirda seyyit Onbasinin heykelinin altinda oralari seyir etmek rehberin agzindan tarihimizi dinlemek feyz veriyor bir insana genelde Cumaya denk getiriyorum sehitlik camisinde cumayi kilmakda bir baska.

saygilar
0

Beitrag gepostet am 18.03.12, 22:39 @alpturk Nr.: 15 Antworten

selamünaleyküm alpturk arkadasim dostum sana simdi gönderecegim yorumu bir arkadasimizin puan yetersizliginden onun agzindan sana ben gönderiyorum buyur :

Dünyanın en eski 5 milletinden biri olan büyük türk milletinin tarihte
kökü 80 bin yıl öncesine kadar ortaya cıkarılmısken, dünkü bebelerin
kendilerini milletmis gibi gösterme çabaları ve bu ugurda büyük türk
milletine laf sokma ugrasları beni ve bircok akli basinda olan
Vatandaslarimizi kahkahalara bogmaktadir.

RUHLARI SAD OLSUN

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE.

saygilar
0

Beitrag gepostet am 18.03.12, 22:40 @01timur01 Nr.: 16 Antworten

bizler kendi sehittlerimize verdigimiz degeri lafla ediyoruz orda anzaklarin mezarliklari nasil bizimkilerin nasil bumudur verdigimiz deger yeni yeni yapiliyor sehitligimizin mezarliklari birde ordaki insanlar sehitliklerin yanlarinda bir seyler satmaya calisiyorlar ya temizlik yapiyorlarlarmi yapmiyorlar oralari bir copluk halindeydi bu mudur yani degerimiz,
0

Beitrag gepostet am 18.03.12, 22:43 @tuzlali34 Nr.: 17 Antworten

Valla arkadasim kac senedir gitmiyorsun sehitlige yada en son ne zaman gittin bilmiyorum ama simdi git gör derim ben herhangi cöp göremedim cok temiz yollarda sahane yapildi eskiye nazaran korkmadan aracla bütün sehitlikleri geze biliyorsun .
0

Beitrag gepostet am 18.03.12, 22:48 @01timur01 Nr.: 18 Antworten

benim ne zaman gittigim onemli degil benim demek istedigim yani simdimi deger veriyoruz sehitligimize bu zamana kadar nerdeydik ben onu dile getirmek istedim benim gittigimde siperler diz boyu copluk mezarliklar köpeklerle dolu her kes copunu atmis mezarlilarin üstune benim uzuldugum noktalar bunlardi sahil boyu siperleri gorduysen insan insanliktan utanir biraz oralari copluk haline getirmisler,
0

Beitrag gepostet am 18.03.12, 23:00 @tuzlali34 Nr.: 19 Antworten

Bak abicigim benim gecen seneden cektigim kare kare fotoraflar var inanki hic bir karesini es gecmedim anliyacagin 5 gün üst üste gezdim kare kare o topraklari 3 gün boyunca rehberlerle 2 gün tek basima o fotolari buraya yükliyeyim taniyamasin belliki sen epeydir gitmemissin simdi diyorsunki yenimi degerleniyor gözümüzde valla benim gözümde cok degerli sehitligimiz ben her sene yillarca ordayim oralardayim böylesi bir tarih es gecilemez.
Ve neden cöplükdü nicin böyleydi yollari neden yol degildi ? neden arabayla giderken ucurumdan düsecegiz diye korkardik ? Neden iki araba zor gecerdi yan yana ? Bunlari 10 yil geriye gidecek diger hükümetlere soracaksin arkadasim tuzlali dostum bu soruyu bende kendime cok sordum babamada cok sordum bu mübarek sehitlerimizi neden kimse korumuyor sordugumda babamin gözleri doldu dedem korede savasmis insan babam sa 36 ay kars sari kamisda vatani görevini yapmis insan artik gerisini sen getir can arkadasim.

saygilar
0

Beitrag gepostet am 18.03.12, 23:01 @netbookking Nr.: 20 Antworten

AMIN abim bu güzel sözleri yazan ellerin yazan o güzel kalemin dert görmesin insallah.
Dualarimiz kabul buyurulsun abim .

saygilar
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Canakkale Sehitligine gidemedim göremed...