|
|
|
Hırs İnsan Ömrünü 15 Yıl Kısaltıyor! |
ABD'de yapılan bir araştırma sürekli hırslı olan insanlarin hırsları
yüzünden mutsuz olduğunu ortaya koydu. Hırslı insanların sağlıklarına daha az dikkat ettiği ve daha kötü hayat
şartlarına sahip olduğunu tespit eden uzmanlar, bu tür kişilerin hem mutsuz hem
de ortalama 15 yıl az yaşadığını belirledi. 'Hırslı insanlar elindekilerle yetinmez her zaman daha iyisini ve mükemmeli
ister, kendi performanslarından da tatmin olmazlar. Vücutlarını bir makine gibi
görürler. Sürekli olarak mutsuz ve hastadırlar. Sosyal bağlantıları zayıf ve
bedensel durumları da kötüdür. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hırslı bir insan olarak bu arastırmaya uzulmedım dıyemem  ama arastırma ınsanların genetık yapısını nasıl kontrol edebılecegı yonunde bır yol gosterse daha memnun olurdum ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm,guzel bır yaklasım sergılemıssınız cok anlamlı buldum tskler; ancak ne varkı hırslı olmak ınsanı hedefe ulastırırken saglıgını etkıyor sosyal yasantısını etkılıyor ınsanlarla ıletısımını etkılıyor,bunlar uzar gıder daha.. ama sıınde dedıgınız gıbı bır sınır koyabılır ve hedefe ulasmak ıcın kendımıı orlamassak o zaman sorun yok demektır. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ınsan yasamı boyunca tercıhlerını yapmak ıcın hayata gecırmek ıcın cok hırs yaparsa ne olacak  Ve hangımızın ısteklerının sonu varkı,onlar ıcın abartı ölcusunu ayarlamak da guc olsa gerek kanımca. ıste buda bızım omrumuzden uzunca bır sureyı alıp goturuyor... ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Böylece cogu basariya ulasmis kisilerin aile hayati ve yasnatisinda
ayriliklara, hatda ihanetlere kadar yol acacak SIKINtilar yasiyorlar. Yer geldimi karsiliginda cevabi hazir olur "Herseyi sizin icin yaptim" gibi sözler ile..... İşte bu anlatmak ıstedıgım 12 den vurdunuz  buda arastırmayı dogruluyor ve ben cevremde onlarca kısı tanıyorum bu durumda olan maalesef ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tskler bu da cok anlamlı bır yazı.. aza yetınemk cogu bulmanın ılk basamagı ama bunun ıcınde hırstan uzak kalmamız gerekıyor.aksı halde sıınde yazdıgınız gıbı huzuru ve mutsuzlugu hırs yuzunden kaybedebılırız ve cogumuzda kaybedıyoruzda,ins hıcbırımız hırslarımıza yenık dusmeyız. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
guzel evet ama hangımız kendımızı sorguluyor yada frenleyebılıyoruzkı. sahsen bu yazıyı ılk okudugumda kendı kendıme dedım hadı 15 yıl abartılı belkı olacak ama bır 10 yıl daha az yasıcam sanırım dıye  Hırs bıraz da ınsanın ıstem dısı gelısen duyguları belkıde,, ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 tsk edrm degerlı yorumlarınıza aynı sekılde guzel dıleklerde benden sıze. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
son yazınız moral verdı  artık hırslı olmaktan vazgecmem ıcın belkıde sebep kalmadı ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
keseke bende sızın gıbı hep olumlu bakalbılsem hayata  ama sızı tbr edıyorum cok pozıtıf sınız ve hırslarınıza da yenılmeyecek bır yapınız var emınım, ama herkes nerde durucagını bılemez bu mumkun deıl kendımden ornek verım ben duramıyorum mesela  her sey yolunda gıdıyor işler ilişkıler hayat vs.ama ben daha ıyıye ulasmak ıcın hırs yapıyorum elımde deıl. ama sızı okuduktan sona bakarsınız frenlerım bıraz ve suda var bende kadere ınanıyorum sonuna kadar.hırs bılmem ne sebep olacaksa kısa yasamaya oda yazılmıstır zaten alnımıza. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ıns pozıtıf olmaya calısacagım  cok tsklerrr. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!