|
|
|
Suskunlar - Yeni Dizi |
//www.youtube.com/watch?v=2xLoc_hFLJI&feature=relmfu izlemeye deger  ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suskunlar - Yeni Dizi |
//www.youtube.com/watch?v=2xLoc_hFLJI&feature=relmfu of ya ich kann es nicht als clip anfügen  ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suskunlar - Yeni Dizi |
hangi yabanci film? öyle bi filmin oldugunu bilmiyordum dogrusunu söylemek gerekirse.. adi ne? ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suskunlar - Yeni Dizi |
tsk ederim  ben ekleyemedim bi türlü  ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suskunlar - Yeni Dizi |
linki kopile..youtube clip symbol var yukarda sagda.. drauf klicken und einfügen.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suskunlar - Yeni Dizi |
orijinali............ 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suskunlar - Yeni Dizi |
tskler face  sanki bizimkiler bu filmi daha bi güzelmi yapmislar ne bence yani ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suskunlar - Yeni Dizi |
top besetzung Dustin Hoffmann , Robert de Niro , Brad Pitt , Kevin Beycon kac kere izledim sahane ve o kadarda duygusal asil arkadasligin ne oldugunu göstermekde bu film. Yeni cikan diziye sadece bir nedenle bakiyorum 1 Murat Yildirim 2 sarp akkaya Ezelin tefosu  Evet bu dizinin yapimi bayagi kaliteli ve arkadasligi dostlugu anlatan dizi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suskunlar - Yeni Dizi |
izlemedim, sadece fragmanini görmüstüm....anaaa,bu sleepers yahu--diye icimden gecirmistim ve dogru da cikmis anladigim kadariyla.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suskunlar - Yeni Dizi |
aynen,cok güzel bir film bence de......stand by me--vardi bi de, arkadasligi gösteren,cocukluk arkadasliginin aslinda hayatimizda ki önemini anlatan....
türk dizilerinde de sadece komedi takiliyorum, digerlerine hic bakmiyorum acikcasi...  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suskunlar - Yeni Dizi |
evet hayat devam ediyor bol bol OTTOMANN tokatlarinin savruldugu dizi heheheheehhe  hahahahaahhaahahahah |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suskunlar - Yeni Dizi |
bu videonun 29 saniyesinden sonrasina bak hahahahahahaha kudret hanim öyle bir tokat yiyorki bu aksamin fragmani hahahahaha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suskunlar - Yeni Dizi |
Evet orasi garanti OTTOMANLAR havada ucusacak heheheheh Ama bu dizide tek acidgim Ak sacli Ak sakalli Dedemiz ona üzülüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suskunlar - Yeni Dizi |
aynen kudret nasil yedi ama Ottomani hheheehhe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!