|
|
|
Vegetarier....? vejeteryanmisiniz..? |
Ne kadar..? nicin..? Faydalari..? zararlari..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sebze ile beslenmek yeterlimi..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu steak a hayir demenizin nedeni,hayvan sevgisindenmi..? yoksa zararindanmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hsg.baycan Merak i$te..Yeterki ba$ima bir$ey gelmesin. Yorumuna tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne güzel hayalleriniz var.gercekle$ir umarim. Bazilari bu hususta cok kati.Süt ürünleri bile kullanmiyorlarmi$.Birakin et yemeyi..? Nasil saglikli kaldiklarini merak ettim. Sagliklilarmi acaba..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rica ya,ayni hatayi bende yapmi$im..Iyi ak$amlar ahu hanim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben anlamam vote lardan falan. Tek lamba daha yaki$ir bana. Bildigin gibi davran,topic senin.saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birde merak ettigim, vejeteryan arkada$larin vücumuzun ihtiyaci olan proteini nasil ve neyle kar$iliyorlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benim cevremde vege yok gibi.. Bir ara kuzen meraklandi..Önce cok katI idi.. 2-3 ay sonra tavuk,balik yemege ba$ladi,sonra kiyma ürünlerine.. $imdi ise steak bile yiyiyor.Tam bir sucuk hayrani.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birakalim yazsin arkada$.. oda topic kalederek de$arj oluyor.. sevaptir..Uyariniz icin t$k.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vejeteryanmisin..evet.. Ne kadar..? et tavuk balik yemiyorum nicin..?..tadi ve kokusunu sevmedigim icin Faydalari..?..et masrafim yok  daha saglikli sebze agirlikli bakla gillerden alirsan gereken vitamin proteinleri zararlari..??...her yerde etsiz yiyecek bulamamak..sebzede yemezsen vitaminsiz kalmak.. ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vege olmaya karar vereni desteklerim. Ama bazi insanlara yaramiyor, zombie gibi dola$iyorlar etrafta,üflesen yikilacak gibi.. Beni ve yorumlarimi sevmedigini,hatta okumadigini yazan birisine ne diyebilirim.Efendilik bizde kalsin.Belki bir gün kendiliginden bikar.Hatta kanka bile oluruz. Güzel yorumunuza tsk.ler ahu hanim.saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende steaksiz,$i$siz bir ya$am dü$ünemiyorum. Merak ettim veeteryanlar neler ile beslenir diye.. soya produklari kullanirlar et niyetine.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.karagözlüm. Yani tam bir vejeteryan..Helal ya.. Di$arida biraz zorlanirsin istedigin yemegi bulmada,haklisin. Ama ki$inda sebze pahaliliginda yemeklerde pahali olur,öyle degilmi..? Peki niye vejeteryan..Hayvan sevgisindenmi,yoksa sihhatli oldugu icinmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet disarda zaten nadir yerim..nedenine gelirsek yiyemiorum tadini sevmiom..yoksa hayvan sevgisinden degil yani  saglik yönünden aslinda etsiz daha iyi bir tek sebzelerden degil baklagillerden nohut fasulye mercimek bu tarz seylerdende etteki vitaminleri alinabilinir ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dikkatimi cekmi$ti. Kan yok yüzlerinde. Aman saglikli olsunlarda.Gerisini solarium halleder. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Var ya..Elbette neden olmasin, Senin paran gecmez burada. Restaurant Class i diyorsan ,harika adanasi,$i$i var.Sahibide tanidik. Beklerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Et olsunda isterse Kart olsun. Et Balik Tavuk Bunlarsiz Hayat saman gibi ya hem benim keci gibi ot yedigimi hic düsünemem bile Colestrolunuda düsürmek icin yaninda iki Double de attinmi Et den saglikli baska birsey yoktur. Su vejeteryan ve Vegancilara baksana Sap Sari yüzlerinde renk bile olmuyor..... ----- "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baklagilleri bende severim.her hafta bir cesidini yaparim. Salatasiz sofraya oturmam ama. Etsiz karnimmi doymuyor,gözümmü bilemiyorum. Kizarmi$ bir pilice hayir diyene rastlamadim daha.. Hele hamsi tavaya...nieeeeeeee.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ooo kankam gelmi$..ho$ gelmi$. Bahar aylari gelince her hafta sonu piknik.. at,köfteleri,butlari, kanatlari,$i$leri mangala.. Demek 2 kadeh kolestrol dü$ürüyor,bak bunu bilmiyordum. Kadehlerin büyüklügü nasil olacak.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!