|
|
|
23 şubat dünya erkekler günümüz kutlu olsun =) |
arkadaşlar hemen sevinmeyin sadece rusyada gecerli bizi uyutuyolar bizimde hakkımız bizede hediyeler versinler  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam. Ben anlamam..Bende erkekler günü isterim.Rusyada varsa Almanyada da olsun. Bayanlar...Pamuk eller cebe..Hediyelerimi,tebrikleri bekliyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne günün gii..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dünya erkekler günüyse, nasil sadece rusyada kabul görülüyor ? o zaman rusya erkekler günü olmasi gerekmiyormu  ))
hem bugün erkekler günü falan degil benim dogum günüm 
----- Melek gibi temizde olsam şeytan kadar gûnahkarda olsam beni |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yarin tüm saygilarimla.....sadece seni anacagim.. $imdiden dolmalar gününü kutlarim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tebrikler.. Dogum gününu kutlu olsun.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tskler memo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tskler ahududu , ama halen elifhan  ama sorun degil , sen istedigini de 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Peki.. Benim erkekler günümü kutlamayacakmisin..?? Hani benim geschenkim..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya olsun olsun, erkeklerin gününde gözüm yok ama bu yünü 23. subata koyani oyarim , hic gözünün yasina bakmam, surda bi dogum günüm var zaten hahahahaha ----- Was man ernst meint, sagt man am besten im Spaß. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok yok , hem ruslarla birmi tutacagiz kendimizi, biz 22 si yada 24 yapalim.. ama ben söyle duydumki, erkekler günün kutlayan metrosexuell oluyormus... bunu kabul edebilen cok az türk erkegi var, yani erkekler günüde bu sekilde baslamadan bitmis oldu  ))
----- Was man ernst meint, sagt man am besten im Spaß. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birakinda olsun.. Babalar günümüz bilem var.. Hep ver ...hep ver...kime mahsus oldugunu bilirsiniz ahu hanim.. Birazcikta alalim yani..degilmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tac takan olmadi hala.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ilk defa duyuyorumm varmi böylee dünya erkekler günü  )) alismadigimiz icin ilginc geldi dogrusu ----- Ayriliklar küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçl |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kimse görmeden ben alayim.. hayatta ilk erkekler günü hediyem.. Ke$ke pasta TOP $eklinde olmasaydi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir table dansci ,fena olmazdi..Pasta yerine..
Ama günümüz bitti ya..seneye in$allah,ma$allah... T$k.ler.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!