|
|
|
Türkcenin evrimi |
 dilimize sahip cikalim  ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkcenin evrimi |
batiya özenti gibi geliyo bana..."w" ney ya bizde "v" vardir yada "q" degil "g" ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkcenin evrimi |
haklisin akil olsa zaten böyle olmazdi ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkcenin evrimi |
hahah merak ettim dogrusu ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkcenin evrimi |
evet degerini bilmemeiz gerekiyo genclerde durum daha vahim ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkcenin evrimi |
katiliyom sana aileler üzerinde durmuyorlar hele yurt disinda dahada zor ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkcenin evrimi |
evet öyle ailelere bende kiziyorum cok..kendi dilini bilmeden diger dilleri ne kadar ögrenebilirki..ana dili örnegin almanca oluyo o zaman ama anne babasinin konustugunu tam anlamio bile ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkcenin evrimi |
kendimdende biliorum..türkce okul vardi burda ilk okul caginda gidiyordun..bazi arkadaslarimin ailesi gereksiz buluyordu..bizim babada sözlükten hic duymadigim kelimeleri sora sora ögretirdi ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkcenin evrimi |
hah iste o osmanli sözlügünden soruyordu  bedahet..asikar..bürhan..o yaslarda cok gülüyordum ne bunlar diye ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkcenin evrimi |
bu gidisle yok olur dilde toplumda ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkcenin evrimi |
dilimizde o kadar bize ait olmayan seyler varki..ama benimsenmis iste ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkcenin evrimi |
sözlükten baska bisey degil bana göre ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkcenin evrimi |
evet almanlardada var hatta daha komik ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkcenin evrimi |
altaaa schwedeee gibi ----- AkLiM AlMaZ GöNLüM ALiR SeVGiNi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkcenin evrimi |
selam. Bende Almanyada ya$amama ragmen evimde Türk arkada$larimla,bu sitedeki forumda Türkce kullanmayi seciyorum,hatta bazi arkada$larida Türkce yazmaga te$vik ediyorum. Dili olmayan bir ülke yokolmaga mahkumdur. Iyi yorumlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türkcenin evrimi |
merhaba, karagözlü. milletimiz icin nefes almak kadar hayati bir konuya deginmissin.. yüregine saglik.. su da bir gercekki yeni nesilde bir erozyon var dil konusunda, marjinallesme ve farkli olma adina dejenere olmaktadirlar... yazik cok yazik milletleri millet yapan dil'dir. dili konusunda zafiyete ugrayan bütün önemli degerlerinde zafiyete ugrar.. burada sorumluluk basli basina ebeveynlere aittir... ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!