|
|
|
Yapayalnız.. |
Eskiden derdim ki; İnsanın başına gelebilecek en kötü şey, bir gün ‘yapayalnız kalmasıdır’ Öğrendim ki; Hayatta insanın başına gelebilecek en kötü şey: ‘Yapayalnız hissetmesine neden olan insanlarla yaşamasıdır’ ----- Herkes İnsanlıgı Degiştirmeyi Düşünür Ama,Kimse Önce Kendisi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yapayalnız.. |
merhaba. onca kalabaliga ragmen yalnizlik, bilirim O' sessizligin tirmalayici cigligini... ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yapayalnız.. |
Paylaşım ve yorumlarınız için,teşekkürler arkadaşlar.. ----- Herkes İnsanlıgı Degiştirmeyi Düşünür Ama,Kimse Önce Kendisi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yapayalnız.. |
recep diyor ona sordum simdi ...yanliz kalmak ruh ikizinizi bulmamak ,,,esiz bir kisiligi sahip olan kimseler icinmis ... ----- fena icim gidiklandi haha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yapayalnız.. |
bu sene single olmak In gecensene outuya  ,,vallah marta kadar ya buldum ruh ikizimi ya buldum yoksam geri haydara boynu bükük bir sekilde dönecegim....  ... ----- fena icim gidiklandi haha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yapayalnız.. |
ferihada halil varya onara gelin olasim var piskopat takilcam bu sene ----- fena icim gidiklandi haha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yapayalnız.. |
bu espiri anlaminda emme sen anlmadin bacim  haydar nefes aliyor ya o bilem yeter bana ... ----- fena icim gidiklandi haha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yapayalnız.. |
o bir sifre gibi bacim henüz cözemedim ----- fena icim gidiklandi haha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yapayalnız.. |
halil ama neden öyle oldu Hic düsündün mü ??? ferihanin sucu cöpücü olmasi ..emirin sucu nedir ??? ----- fena icim gidiklandi haha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yapayalnız.. |
sevilim cok naz ve tuz beni bilem bozdu gi....  ... ----- fena icim gidiklandi haha |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!