|
|
|
Sevgili Günlük |
gün içerisinde yasadiklarimizi,günlük tutar gibi paylaşmak isteyenler buraya yazabilir; Belki eve gidince tutacağımız bir günlüğümüz yoktur  ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevgili Günlük |
benim için hafta sonu olmasına ragmen oldukcu yorucu ve stresli bir gundu ama sukur ki bitti.
----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevgili Günlük |
her şey vakti gelince nihayete eriyor, ömür
misali... bugün de ömürde açılan sayfalardan biri nihayete erdi günlük... Yanıma
kalanlarsa, tanımış olmaktan memnun olduğum ve kendimi şanslı hissetiğim birçok
insan oldu...her ne kadar yorucu bir gün olmuş olsada.. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevgili Günlük |
sizin adiniza cok sevindim her gununuz guzel gecsin ins. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevgili Günlük |
bugün pazar 11.12.2011 sabah hergünki gibi kedim esmerle ekmek kavgasi yaptik mozarellayi kapip kacinca bende kalktim tavsanlara derdimi anlatdim havuc vererek napcaz sizin abinizi diye sonra rahatca kahvaltimi edebildim daha sonra bulasiklarimi yikadim ve oturdum yine laoptop basina dolanirken arkadasim kinali kuzum akrepime rastladim biraz okey oynadik sonrada msnde futbol oyunu oynadik ben kaybedince moral sifir olunca biraz tv baktim koltuga uzanarak sonra kalktim tel gelince bide baktim aksam olmus hey gidi günlük heyyyyy hergün yazmak isterdim ama hergün böyle topic bulamiyom  SIMDI CANIM GÜNLÜGÜM BEN KALKIP BIR KAHVE YAPCAM KENDIME SÖYLEEEEEEE BOL KÖPÜKLÜ MÖPÜKLÜ CÜNKÜÜÜ KAHVESIZ DURAMAM BILIYORSUN DIMI GÜNLÜGÜM HADI BYEBYE ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevgili Günlük |
Herşey değişiyor... Gün geliyor arayan,
aranılan oluyor, Gün geliyor cana can katan, candan can oluyor, Gün
geliyor Neşe saçan, huzur kaçıran oluyor... Dünya döndükçe Durmuyor
hiçbirşey yerinde... ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevgili Günlük |
sevil demin sana süper imza bulduk sekerimmmmm azizzemle hahaha tam senlik radyoda dinlerken dedik bu tam sevillik bir imza )))) YAZIYORUM SEKERIM HAHAHA what´s up ülenggg  ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevgili Günlük |
oldukca erken kalkmıssınız  ama kısa kalan gune dugun dahıl pek cok faalıyet de sıgdırmayı basarmıssın. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevgili Günlük |
sevgili günlük bugünüde yasadik bitti fazla söze gerek yok  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevgili Günlük |
evden cıkmadan super bır gun gecırmeyı basarmıssınız cıdden tbrklr  bırde canınız sıkılmıyordur masallah tavsanlar kedıler ve sanal dunya derken gununuz bıtmıs. gunluge gelınce sızın ıcın her aksam gunluk topıgı acmak bana zor gelmez ama sız genede bır gunluk alın derım  ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevgili Günlük |
canim vallahi patent kacmadan hemen üzerine gecir derim tam senlik cünküüüüüü hemen aklimiza sen geldin ona göre ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevgili Günlük |
pazar gununu sevmeyenı yanı tatıl olan bı gunu sevmeyenıde yenı okuyorum  ama dersenız kı pazar dan sonra pztesı iş gunu baslıor tamm o zaman bende pazarın aksamlarını sevmıyorum derım  ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevgili Günlük |
her gunu yasıyoruz ALLAH yasamamıza musade etttıgı surece tabıkı.. ama yasadıgımı gunun bır anlamı yada bır özetı ıllakı vardır dımı  ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevgili Günlük |
benim hayatim günlük yazmama gerek yok SANA HATIRA KALSIN KARDESIM DIYE YAZDIM ..... ----- SURATINA RECEL SÜRDE TATLANSIN :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevgili Günlük |
biraz SIkici gectigi icin bisey yazamadim  ileriki günlerde yazarim daha cok  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevgili Günlük |
pekala tatılı sevmıyorsun anlasıldı  o zaman gunluge yazacak pek cok konun olmalı cunku tatılı sevmıyorsan her gunun dolu dolu gecıyordur  ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevgili Günlük |
pekala anlastık neselı gecen gunlerınızde yazarsınız umarım her gununuz neselı gecer ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevgili Günlük |
tamm tskler dusuncelı kardesım  ama herkesın hayatı gunluk ıste onemlı olan herkesın mutlu neselı gunler gecırmesı sonucta.. tsklerr. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevgili Günlük |
Suskunluklarım ağır olur benim bilirsin sevgili
günlük... Bu kez de susmak bana düştü, yani sözlerim yüzüne
vuracağına, Suskunluklarım yüreğine vursun üç kuruşluk
insanların... ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevgili Günlük |
insanlar baskalarinin hatalarini gormek icin firsat kollarken neden kendi
hatalariyle yuzlesmeyi denemezler.. Baskalarini elestirmek cok kolaydir peki ya
elestirdigimiz insanlardan bir farkimiz yoksa ne olacak ? Hade bunu istediginiz
herkesten saklayin gizleyin ortun aptalliklarinizin uzerlerini peki ya vicdan
?.. Supesiz insan ziyandadir sozunden ne anlariz ? bugun bir kez daha anladimki
en buyuk ziyanda olanlar hatalarina celiskili yasamlarina ve cok yonlu yuzlerine
rahmen hala baskalarinin kusurlarina gulebilen alcakca tavirlar sergiliyen, ve
hatalara belkide bilmeden dusmus zavalli insanlarin uzerinden pirim yapmaya
calisanlardir.. ----- Susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!