|
|
|
Türk Çayı |
Sürmü katıyosunuz ? İnek sütümü ?  Tamam sana Paşa çayı söyleriz  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
Sütmü katıyosunuz ? İnek sütümü ?  Tamam sana Paşa çayı söyleriz  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
İnan Eftelya , videoyu izlerken ya neymiş dedim , Türk çayının etrafa yaydığı samimiyet , sıcaklık , Bu kültür ne güzelmiş dedim. eklediğim videoyu izleyene kadar bu Müthiş kültürümüzü yaşarken etrafa saçtığı güzel havanın farkında bile olamamışız. ben istanbulda yaşıyorum sende İstanbul'u öyle ballandıra ballandıra anlattınki, İstanbula bir kez daha aşık oldum  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
    ----- Kilit Vurdum Kalbimin Kapilarina.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
Ana Gibi yar olmaz İstanbuL gibi diyar Güleni şöyle dursun Ağlayanı Bahtiyar  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
cay olacak olacak ama illaki ince belli olacak !!! ----- Yenildim...aç kapını yalnızlığım, ben geri geldim... :( |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
İllaki ,İnce BeLLi   ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
Başkalarının dile getirmesi aklıma şunu getiriyor. İnsan yaşadığı o mutlu anın ve güzelliklerin farkında olamıyor demekki. Bu mutlu ve samimi kültürü dışardan izleyen daha iyi dile getirebildiğini farkettim. ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
Kerem , Uykunu kaçırmamamk için İnce Belli bardakta Paşa çayı ikram edelim  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
eyvallah sabah hakkim tamam , aksma yemekten sonra ugrarim bi ara ----- Yenildim...aç kapını yalnızlığım, ben geri geldim... :( |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
İçimizi çektiğimizde'de karşıki dağlar yıkılıyor  aynen şöyle : Bir ah ettim karşıki dağlar yıkıldı  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
Evet haklısında , bu durumda Ah ettirenler UTANSIN...! ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
Eftelya , Eline Gönlüne sağlık. İstanbul denilince İstanbul deyince aklıma Yahya Kemal gelirdi bir eyyam Şimdi Orhan Veli gelir Deminden beri dilimin ucundasın Orhan Veli Deminden beri senin tadın senin tuzun Senin şiirin senin yüzün Yaralı bir güvercin misali Başımın üstünde dolanır durur Gelir sessizce konar bu şiirin bir yerine Neresine mi arayan bulur Erbabı bilir Deli eder insanı bu şehir deli Kadehlerin çınlasın Orhan Veli
----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
İstanbul ve Yahya kemal demişken birde yahya kemalin bi hatırasını hazır yeri gelmişken paylaşalım. Yahya Kemal Beyatlı bir ankara ziyaretinden döndüğünde sormuşlar ! Ankaranın nesini sevdiniz ? diye sormuşlar Yahya Kemal : "Ankara'nın İstanbul Dönüşünü sevdim" diye cevap vermiş  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
İstanbuL İstanbul'a MAVİ yakışıyor be eftelya  Çekilişten Bu şarkıda sana çıktı  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!