|
|
|
Türk Çayı |
Türk Çayı Sıcaklığında Müthiş samimi bir anlatım. İzlediğinizde eminim ince belli cam bardakta Çay içmek isteyeceksiniz  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
Amerikalı yazar Katharine Branning'in, kültürümüzün vazgeçilmez içeçeği Çaya bakışınızı değiştirecek Türk Çayı Sunumu. ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
Bugün İşteyken bu sunumu TV'den izledim ya dedim olacak gibi değil Türk çayındaki Zerafeti ve sıcaklığı Kültürümüzle Harmanlayıp Anlatan bir yabancı. vede dinlerken Türk çayının o ince belli bardakta keyifle içilmesini ne kadar güzel anlatmış. hemen bi bardak daha çay doldurdum ama İnce Belli Çay bardak yoktu  Kağıt bardakta içtim ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
cayi pek icmedigim halde yaninada simit olsa iyi giderdi   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
yada türkiyede cok yerdim acmada olabilir yanina  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
gevrek gevrek olacak demi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
Ne demek ececiğim , simitler benden olsun yeterki Çay dendiğinde , simitsiz olmaz de ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
Aynı senin gibi karagözlümde çaycı olmadığını söylemiş. Çaycı olmak için illa TR de yaşamak pek gerekmiyorda , ama Yurt dışında olmanızın ve orda daha çok Kahve kültürünün olduğunuda düşündüğümüzde biraz sebebi o olmalı. Videodaki sunnum Çaydan daha çok Türkiyedeki çayın etrafına saçtığı samimiyet ve sıcak kültürü anlatıyor. beni cezbeden tarafı ve paylaşmayı düşündüren tarafı orasıydı. sen hemen komşuyu ara videoyuda izlet eminim sen çay demeden kalkar çay demler heralde  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
tama benim konu gurban.. bir cay tiryakisi olarak su ceylon cayindan sonra kahveye girmiyorum.Cok ucuza mal olan o cayi insanin agzini burkuyor ve cok fena kokuyor.yalana gerek yok rize cayida icmiyourm reklam olmasin. Midenizi düsünüyorum sagliginiz acisindan günde 20 bardaktan fazla cay icen bir tiryaki olarak diyorum ki...ÖZTÜRK CAY iciniz diyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
merhaba üstad. cay deyince aklima gelen rize cayi olur. güzel demlenirse kokusu bile yeter insana. müthis bir anlatim. bir bardak sicak caya, anadolu sicakligini sigdirmis bayan. keske yeryüzündeki bütün canlilar bu sicakligi hissedebilse. cok etkilendim valla gözlerim doldu. tesekkürler. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
Karagözlüm , Aksarayda bir bahçede çay içmek istemezmiydin , offff senin adına düşünüyorumda nefis olurdu diyorum   ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
evet vadinin oralarda olabilirdi ooof of  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
Vauuuu Atkadehielinnden hoşgeldin , bak geçen bi topikte kulaklarını çınlattım , hakkını helal et emi evet ya ! Türkiyede çay içmek İngilteredeki 5 çayından veya daha farkı. İlk baharda açan laleler gibi kıpkırmızı , türk çayı demlenir , bir Türk sallama çayı çay saymaz  Kahvaltı hazırlandığında Kahvaltı hazır denmez ; Çay Demlendi denir  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
Ihlara vadisi değilmi  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
evet ihlara vadisi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
Merhaba Üstad , ya ben o müthiş anlatıma mest oldum , Baycan kardeşimizin cevap 5 'te dediği gibi , Türkiyeyi yabancılar anlatıyor üstelik kırık türkçe ile. Bir yazarın çalışması çok ayrı tabiki aöa TRT Belgeselini ve özel bir Tv de kırık türkçesiyle yabancı anlatması kötü bir durum. ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
Emin olunuzki Videoyu izlediğinizde alkıp çay demleyi pc nin başına geçersiniz. ve çayı yudumlarken çayın sıcaklığı ve o sıcak kültürüyle bana Teşekkürde ederisiniz :P ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
İyi akşamlar orti , biliyorummm hele senii Tavlada yenerken bir demlik çayı bitirdiğinide biliyorum  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Türk Çayı |
Yok be orti burda yabancı yok herkes Türk : ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!