|
|
|
Az Yemek yemek! |
foruma katılan yorumlarda bulunan ve okuyan herkese sahsım adına tskler edıyor hayırlı geceler dılıyorum.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
evet malesef öyle. farzlar kacinilmaz uymamiz gerekenler sünnet peygamberimizin yasayiy bicimi uymakta herkes icin saglikli ve huzurlu bir yasam icin fayda vardir. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
sizede hayirli geceler sevgili kardesim. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
sigarayi da biraktinizmi muhtesem derim ben. bravo size suyu fazla icecegim diye kendinizi zorlamayin. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
farzini kiliyorsa görevini yerine getirmistir. sünnet namazlardan sorumlu degiliz yaparsak tabiki sevap. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
kaza namazi diye bir namaz yok zaten peygamberimizde zaman zaman sadece farzlari kilmamistir.. neden bu kadar öfkelisin hemen kiziyorsun? ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
kelime hatasi oldu peygamberimizde zaman, zaman sadece farzlari kilmis olacakti. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
dogrusu topic incelemek isterim. nasil bulabilirim bilgi ver. neden böyle öfkeli ve tehditkarsiniz size yakistiramadim bir bayan olarak. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
yani simdi bana sacmaladigimimi söylüyorsunuz? ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
topic inizi görmedim. sacmalamanin dorugundasiniz derken. su zirve yapan sacmaliklarimdan bir tane örnek lütfen. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
inceliyordum hanimefendi. benim sahsen mutlak bir fikir belirtmem mümkün degil ben sadece ilahiyatcilarin söyledigini aktariyorum. eger kuran'i kerimde vaktinde kilinmiyan namazlari kaza edebilirsiniz diyorsa kabulüm. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
bak hanimefendi cok büyük hata yapiyorsunuz hersey kuran da yazmaz diyerek. kuran canli cansiz herseyin bütünüdür, onu tam anlamak ilim ister. bütün canlilarin yasamini nasil idame ettirecegini yüce Allah kuran da belirtmistir. sünnetlere gelince ben müslümanim diyen sünnetlere de inanir bende inaniyorum. ama müslüman sünnetlerin tamamini farz lar gibi uygulamak zorunda degildir. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
size huzurlu bir gece diliyorum. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
pekala seni anladım  sımdı tum konularda anlastık sanıyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
forumu begenmenıze sevındım. elımden geldıgı kadar ben dahıl okuyan katılan herkesın faydalanacagı forumlar acmaya devam etmek ıcın sanırım gazı aldım sızden  beslenme alıskanlıklarınıa gelınce yazdıklarınıza tam puan benden,emınım yuz yasına kadar saglıklı yasarsınız  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!