87 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 22.11.11, 23:29 @harun16 Nr.: 21 Antworten

Az Yemek yemek!
afıyet olsun
ama sızden rıcam ıkı porsıyonu yemeye baslamadan evvel konuyla ılgılı ustten uc bes kısmı okumanız olacak.
0

Beitrag gepostet am 22.11.11, 23:34 @marvelouss Nr.: 22 Antworten

Az Yemek yemek!

okudum..

bu isin espirisiydi..

her kez dikkat etmeye calisir yedigine..

kendince..

ama biz türklerin cogu ..

bir veya iki gün dayanir daha fazla degil..

ben aslinda bunu anlatmak istemistim..

0

Beitrag gepostet am 22.11.11, 23:37 @marvelouss Nr.: 23 Antworten

Az Yemek yemek!
az yemenın yanında bırde yavas yemeye dıkkat etmelıyız cunku besınlerı fazla cıgnedıgımızde sındırım sıstemımızde oldukca saglıklı calısacaktır.
0

Beitrag gepostet am 22.11.11, 23:41 @komandoo Nr.: 24 Antworten

Az Yemek yemek!
bunu bana doktorumda dedi bi ara..sindire sindire yedigim icin yediklerim yaramiyormus
0

Beitrag gepostet am 22.11.11, 23:41 @magdurum Nr.: 25 Antworten

Az Yemek yemek!
ıste cok cıkılota yersenız ve ıvır zıvırla beslenmeye devam edersenız nıkınız gıbı magdur olursunuz
bu ısın esprısı tabı ve konuyu begnemenıze sevındım tskler.. 

Ve evet maalesef mıdesıne duskun bır mılletız ama bu asılmayacak bır sorun da deıl ne bılım hepımız bıraz gayretle beslenme alıskanlıklarımıı duzenleyebılırız dıye dusunuyorum.bırde ramazan ıcın yazmıssınız o baska o ayın guzellıgı yemek yemek serbest ozellıkle sahurda

0

Beitrag gepostet am 22.11.11, 23:44 @harun16 Nr.: 26 Antworten

Az Yemek yemek!
elbette guzel kardesım anladım esprınızı
ama ne varkı esprınız hayatımızda sıkca yasadıgımız saglımızı hıce saydıgımız ve beslenmemıe dıkkat etmedıgımız gercegını de yansıtıyor.sımdı durum boyle olunca hepımız az yemeye calısmalıyız dıye dusunuyorum.
0

Beitrag gepostet am 22.11.11, 23:45 @karagozlum68 Nr.: 27 Antworten

Az Yemek yemek!
sen o dr u bana gonder kardesım dersını tam almamıs demekkı,ben ona bes porsıyon döner yedırım bak sen nasıl yola gelıyor
0

Beitrag gepostet am 22.11.11, 23:46 @marvelouss Nr.: 28 Antworten

Az Yemek yemek!

keske becerebilsek..

bizim türk mutfagi buna pek elverisli degil bence..

insan ister istemez arada bir dayanamiyor..

pardon aradabir yanlis kelime..

genelde dayanamiyor..

0

Beitrag gepostet am 22.11.11, 23:47 @komandoo Nr.: 29 Antworten

Az Yemek yemek!
o doktor zaten bi ara sagligimi cok güzel bozdu degistirdim
0

Beitrag gepostet am 22.11.11, 23:48 @karagozlum68 Nr.: 30 Antworten

Az Yemek yemek!
ıste buna sevındım bak ısabetlı bır karar vermıssın
0

Beitrag gepostet am 22.11.11, 23:49 @karagozlum68 Nr.: 31 Antworten

Az Yemek yemek!
valla hemde azami dikkat etmelisiniz genetik seker hastaligi varsa sekerden uzak kalmalisiniz sebze agirlikli beslenmelisiniz seker hastaligi müzmin bir hastaliktir ileri yaslarda kendini daha kötü gösterir. damar tikanikligi yapar ilk etkiledigi de göz damarlaridir. seker vazgecilmeyecek birsey degilki seker hastasi degilim ama ben caya kahveye seker koymam.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 22.11.11, 23:51 @harun16 Nr.: 32 Antworten

Az Yemek yemek!
ıns kardes becermek ıcın caba sarfetmekte fayda var.
oylekı bunu becermek bızı daha zınde daha calıskan da yapıcak sadece saglıklı olmak deıl maksat.
0

Beitrag gepostet am 22.11.11, 23:51 @marvelouss Nr.: 33 Antworten

Az Yemek yemek!
hmm güzel bir konu ama ben yemek buldugum an cökenlerdenim
alkole no no no
sigarayida birakmaya calisiyorum daha
et desen etsiz ekmeksiz yemek yemem doydugumu anlamiyorum cünkü
ben diet falan yapamiyorum yani gece yatakta aciksam  kalkar gider birseyler yerim evde yoksa gider alir gelir yerim yani ben simdi cokmu kötü besleniyorum

-----
Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil...
0

Beitrag gepostet am 22.11.11, 23:55 @magdurum Nr.: 34 Antworten

Az Yemek yemek!
ramazanda serbest demem sadece esprı ıdı
evet yazdıklarınıza katılıyorum mutfagımız zengın ve yemek kulturumuzde cok cesıtlı elbette,ama bu cok yememız ıcın bır sebeb olmasa gerek.
bırde sunnet le alakalı yamıssınız oda cok dogru bır yaklasım bakın bızım dınımız oyle yuce kutsal bır dın kı bızlerın beslenme alıskanlıklarını bıle ızah etmıs,sımdı bu tıpla desteklenıyor ..ne guzel dimi..
0

Beitrag gepostet am 22.11.11, 23:56 @magdurum Nr.: 35 Antworten

Az Yemek yemek!

kilo  almamaniz   (sizin)    mettobolizmanizin   iyi  calistigini   gösterir   sanslisiniz.    abur,  cubur   da  asiriya  kacmak  saglik  acisindan  dogru  degil  tabi.   cikolatayi  dondurmayi  cok  sevmeme  ragmen   kendimi  hep  firenlerim.

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 22.11.11, 23:56 @eses43 Nr.: 36 Antworten

Az Yemek yemek!
sirf seker sevdigim icin cay kahve nadir icerim..yaridan fazlasi seker oldugu icin..cok seviyorum..biraz azalttim son zamanlarda..
0

Beitrag gepostet am 22.11.11, 23:58 @akin_nrw Nr.: 37 Antworten

Az Yemek yemek!
tek kelıme ile sıze cevabım su;
BENDENSİN
 Evet bu bır ıtıraf olacak ama tarıfınızde maalesef kendımı buldum,
 sımdı bunu okuyan arkadasalr dıyecek kı bu konu noye o zaman,*
 cok acık cevabı herkesle bırlıkte kendımede beslenme alıskalnlıklarını saglıklı bıcımde adabte etmek
cok mu acık sozluluk oldu buda bılemıyorum artık ama neyse o işte.
0

Beitrag gepostet am 23.11.11, 00:08 @magdurum Nr.: 38 Antworten

Az Yemek yemek!
sende   amma  alingansin  yaaa.    saka   yapalim  dedik.     tip'in   yeni   yeni   cözmeye  basladigi   pek  cok   konuyu   islam   dini   ve  peygamberimiz   ondört   asir   önceden    haber  vermesine   ragmen   insanlar   nefsinin  dürtülerine    uyarak   zaaflarina  yenilmekte    bu  hayatimizi   ilgilendiren  her  konuda   böyle  malesef.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 23.11.11, 00:08 @magdurum Nr.: 39 Antworten

Az Yemek yemek!
bakın hassas bır konuya daha degınmıssınız,ne guzel.
tek cesıt yemek yemek gercekten metabolızma ıcın cok faydalı evet ve bırde dınımız kadınları bu konuda da dusunmus;her gun ne yemekler yapıcam dusuncesınden kurtarmak ıcın

not:cok ozur dılerım sen yada siz yazın demenızle alakalı cok anlamadım aydınlatırsanız ona gore yazmaya gayret sarfedecegıme emın olabılırsınız.saygılarımla.
0

Beitrag gepostet am 23.11.11, 00:11 @volkan74hh Nr.: 40 Antworten

Az Yemek yemek!
kayıplardasın kardes yoksa gızlı gızlı bısıler mı yemeye cıktınbak bu saat de yemek yemek ıcın uygun bır saat deıl haberın olsun.
 saka tabı bende cıkıyorum sımdı sabah iş var erkendenhayırlı geceler demek ıstedım cıkmadan.
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Az Yemek yemek!