|
|
|
Az Yemek yemek! |
afıyet olsun  ama sızden rıcam ıkı porsıyonu yemeye baslamadan evvel konuyla ılgılı ustten uc bes kısmı okumanız olacak. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
okudum.. bu isin espirisiydi.. her kez dikkat etmeye calisir yedigine.. kendince.. ama biz türklerin cogu .. bir veya iki gün dayanir daha fazla degil.. ben aslinda bunu anlatmak istemistim.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
az yemenın yanında bırde yavas yemeye dıkkat etmelıyız cunku besınlerı fazla cıgnedıgımızde sındırım sıstemımızde oldukca saglıklı calısacaktır. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
bunu bana doktorumda dedi bi ara..sindire sindire yedigim icin yediklerim yaramiyormus  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
ıste cok cıkılota yersenız ve ıvır zıvırla beslenmeye devam edersenız nıkınız gıbı magdur olursunuz  bu ısın esprısı tabı ve konuyu begnemenıze sevındım tskler.. Ve evet maalesef mıdesıne duskun bır mılletız ama bu asılmayacak bır sorun da deıl ne bılım hepımız bıraz gayretle beslenme alıskanlıklarımıı duzenleyebılırız dıye dusunuyorum.bırde ramazan ıcın yazmıssınız o baska o ayın guzellıgı yemek yemek serbest ozellıkle sahurda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
elbette guzel kardesım anladım esprınızı  ama ne varkı esprınız hayatımızda sıkca yasadıgımız saglımızı hıce saydıgımız ve beslenmemıe dıkkat etmedıgımız gercegını de yansıtıyor.sımdı durum boyle olunca hepımız az yemeye calısmalıyız dıye dusunuyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
sen o dr u bana gonder kardesım dersını tam almamıs demekkı,ben ona bes porsıyon döner yedırım bak sen nasıl yola gelıyor  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
keske becerebilsek.. bizim türk mutfagi buna pek elverisli degil bence.. insan ister istemez arada bir dayanamiyor.. pardon aradabir yanlis kelime.. genelde dayanamiyor.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
o doktor zaten bi ara sagligimi cok güzel bozdu degistirdim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
ıste buna sevındım bak ısabetlı bır karar vermıssın  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
valla hemde azami dikkat etmelisiniz genetik seker hastaligi varsa sekerden uzak kalmalisiniz sebze agirlikli beslenmelisiniz seker hastaligi müzmin bir hastaliktir ileri yaslarda kendini daha kötü gösterir. damar tikanikligi yapar ilk etkiledigi de göz damarlaridir. seker vazgecilmeyecek birsey degilki seker hastasi degilim ama ben caya kahveye seker koymam. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
ıns kardes becermek ıcın caba sarfetmekte fayda var. oylekı bunu becermek bızı daha zınde daha calıskan da yapıcak sadece saglıklı olmak deıl maksat. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
hmm güzel bir konu ama ben yemek buldugum an cökenlerdenim   alkole no no no  sigarayida birakmaya calisiyorum daha et desen etsiz ekmeksiz yemek yemem doydugumu anlamiyorum cünkü  ben diet falan yapamiyorum yani gece yatakta aciksam kalkar gider birseyler yerim evde yoksa gider alir gelir yerim yani ben simdi cokmu kötü besleniyorum ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
ramazanda serbest demem sadece esprı ıdı  evet yazdıklarınıza katılıyorum mutfagımız zengın ve yemek kulturumuzde cok cesıtlı elbette,ama bu cok yememız ıcın bır sebeb olmasa gerek. bırde sunnet le alakalı yamıssınız oda cok dogru bır yaklasım bakın bızım dınımız oyle yuce kutsal bır dın kı bızlerın beslenme alıskanlıklarını bıle ızah etmıs,sımdı bu tıpla desteklenıyor ..ne guzel dimi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
kilo almamaniz (sizin) mettobolizmanizin iyi calistigini gösterir sanslisiniz. abur, cubur da asiriya kacmak saglik acisindan dogru degil tabi. cikolatayi dondurmayi cok sevmeme ragmen kendimi hep firenlerim. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
sirf seker sevdigim icin cay kahve nadir icerim..yaridan fazlasi seker oldugu icin..cok seviyorum..biraz azalttim son zamanlarda.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
tek kelıme ile sıze cevabım su; BENDENSİN  Evet bu bır ıtıraf olacak ama tarıfınızde maalesef kendımı buldum, sımdı bunu okuyan arkadasalr dıyecek kı bu konu noye o zaman,* cok acık cevabı herkesle bırlıkte kendımede beslenme alıskalnlıklarını saglıklı bıcımde adabte etmek  cok mu acık sozluluk oldu buda bılemıyorum artık ama neyse o işte. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
sende amma alingansin yaaa. saka yapalim dedik. tip'in yeni yeni cözmeye basladigi pek cok konuyu islam dini ve peygamberimiz ondört asir önceden haber vermesine ragmen insanlar nefsinin dürtülerine uyarak zaaflarina yenilmekte bu hayatimizi ilgilendiren her konuda böyle malesef. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
bakın hassas bır konuya daha degınmıssınız,ne guzel. tek cesıt yemek yemek gercekten metabolızma ıcın cok faydalı evet ve bırde dınımız kadınları bu konuda da dusunmus;her gun ne yemekler yapıcam dusuncesınden kurtarmak ıcın 
not:cok ozur dılerım sen yada siz yazın demenızle alakalı cok anlamadım aydınlatırsanız ona gore yazmaya gayret sarfedecegıme emın olabılırsınız.saygılarımla. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az Yemek yemek! |
kayıplardasın kardes yoksa gızlı gızlı bısıler mı yemeye cıktın  bak bu saat de yemek yemek ıcın uygun bır saat deıl haberın olsun. saka tabı bende cıkıyorum sımdı sabah iş var erkenden  hayırlı geceler demek ıstedım cıkmadan. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!