|
|
|
Cumhuriyet |

Hepsinin kalbinde Mustafa kemal var. ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cumhuriyet |
aynen ve yani ki bu --beni cekemeyen anten taksin--i bile solda sifir birakiyor....... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cumhuriyet |
sen tek başına kutlayabilirsin ama face tek kutlamayı beceremez diye   ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cumhuriyet |
 ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cumhuriyet |
 ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cumhuriyet |
kiskanc teste,nolacak.....ama olsun, ben seninle paylasirim seve seve..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cumhuriyet |
beni sokma hic bu islerin icine, bilirsin beni....karidan kizdan baska hic bir ise dalmam ben !
hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cumhuriyet |

Cumhuriyetimizin 88. yıldönümü kutlu olsun Ablam ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cumhuriyet |

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cumhuriyet |
10. YIL MARŞI Çıktık açık alınla on yılda her şavaştan; On yılda on beş milyon genç yarattık her yaştan. Başta bütün dünyanın saydığı Başkumandan; Demir ağlarla ördük Ana yurdu dört baştan. Türk'üz Cumhuriyet'in göğsümüz tunç siperi, Türk'e durmak yaraşmaz, Türk önde Türk ileri. Bir hızla kötülüğü geriliği boğarız, Karanlığın üstüne güneş gibi doğarız. Türk'üz bütün başlardan üstün olan başlarız; Tarihten önce vardık, tarihten sonra varız. Türk'üz Cumhuriyet'in göğsümüz tunç siperi, Türk'e durmak yaraşmaz, Türk önde Türk ileri. Çizerek kanımızla öz yurdun haritasını, Dindirdik memleketin yıllar süren yasını. Bütünledik her yönden istiklâl kavgasını. Bütün dünya öğrendi, Türklüğü saymasını.
Türk'üz Cumhuriyet'in göğsümüz tunç siperi, Türk'e durmak yaraşmaz, Türk önde Türk ileri. Örnektir milletlere açtığımız yeni iz; İmtiyazsız, sınıfsız kaynaşmış bir kütleyiz; Uyduk görüşte bilgiye, gidişte ülkeye biz; Tersine dönse dünya yolumuzdan dönmeyiz. Türk'üz Cumhuriyet'in göğsümüz tunç siperi, Türk'e durmak yaraşmaz, Türk önde Türk ileri. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cumhuriyet |
Türk'üz Cumhuriyet'in göğsümüz tunç siperi, Türk'e durmak yaraşmaz, Türk önde Türk ileri. ÇOK GÜÇLÜ İFADESİ OLAN MISRALAR ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cumhuriyet |
1320297">88 yıl önce bir çocuk doğdu adı: Cumhuriyet Cumhuriyet bayramın kutlu olsun ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cumhuriyet |
Aynen SeviLLa Cümlemizin emi  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cumhuriyet |
Terüman etmene gerek yok. Bayrağını paylaş görelim artık Teruman neyse  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cumhuriyet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cumhuriyet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cumhuriyet |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!