94 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 24.10.11, 15:31 Nr.: 1 Antworten

bu ne rezalet

Icler acisi durumumuza bakin

Malesef üzülerek te olsa sunu demeliyimki bu genclik ve bu gelecek bu insanlik dirami beni korkutuyor bizim insanimiz insanligindan cok uzaklara gitmis kimsede duyarlilik kalmamis hani ne derler gemisini yürüten kaptandir misali ya biz böyle duyarsiz ve vurdum duymaz bir toplum deyildik ne oluyor bi bizim milletimize insanliklarini ken elleriyle teknolojiye teslim edip kendilerinden ve kültür yapi kilisliklerinden uzaklasiyor ve yapmacik rezilik pesinde kosan ve rezaletleri kendilerine hedef alan bir insanlik diramini ortaya koyuyor buda beni cok üzüyor yazik gercekten icim aciyor baktikca Adanali01m

-----
Bu Dünyada Herkes Adamim Diyorlar Ama Insan Olmayi Kimse Den
0

Beitrag gepostet am 24.10.11, 15:37 @adanali01m Nr.: 2 Antworten

bu ne rezalet
maneviyati bozguna ugramis bir toplum batmaya mahkumdur arkadasim.
0

Beitrag gepostet am 24.10.11, 15:47 @adanali01m Nr.: 3 Antworten

bu ne rezalet
yani su yaptigim yorumdan ne tür manalar cikardin ya helal olsun sana.
ah ah devedede boy var ama esek önden gidiyor
0

Beitrag gepostet am 24.10.11, 15:59 @xaleynax Nr.: 4 Antworten

bu ne rezalet
hakareti eden kisi hakaret alir övgüyü hak eden ksi övgü alir onun icin ben oraya yorum yaptim ama malesef benim türklügüme ve vatanima dil uzatinin dilini keserim bagisla onun icinde özür dilelemde düzeltmemde kimsede üzerine alinmasin o kelilemeri sadece hak edene yazdim onlarda kendini biliyor bana yaziyor siz meraklanmayin aleyna hanim bizim kafamiz hep diktir dikte kalavagiz haksizyerede karincayi bile incitmeyiz haksizlik etigimiz insandan da gerekirse binlerce defa özür diler önünde eyiliriz umarim anlamisinizdir burda kimseye direk yada özel bir hakaret kelimem yoktur adanali01m
-----
Bu Dünyada Herkes Adamim Diyorlar Ama Insan Olmayi Kimse Den
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

bu ne rezalet