|
|
|
pesss dogrusu... |
Insanlarin dinimizi nasil yobazlastirdigini bu tür örneklerle görüyor ve nasil olur demeden edemiyorum göz göre göre bu tür ahlaksiz ve sahtekarlara nasil olurda insanlar bu denli bir ask duyarlar anlam veremiyorum...Sizlerin görsleri nedir bu konu hakkinda? ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesss dogrusu... |
iste sorunda orda ya yani bas örtülü iyi güzel yüzdeki makyaj 1 ton denecek kadar ve o hocayi seven diger iki kiside baslari acik ve mademki o kadar seviyorlar o kadar itaatkarlar neden onlarda basörtülerini takmamislar ve bir o kapali kadar makyaj yapmislar bunlar birde tv ye cikabiliyorlar bu halleriyle yazikki ne yazik...
güzel konuya degindin efendimizi bu kadar seviyorlarmiki acaba canlarindan cok o anlatamadiklari ask ile  Allah hidayetine kavustursun... ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesss dogrusu... |
can harbiden gülnebilecek bir video ama aglanilacakta bir durum gülsekmi aglasakmi arada kaldim ben ama sen gülmeyle gecistirmissin
bunu bir defasinda arastirmislardi kökeni adamin yahudi deniyordu bir ajan misali dini bölmeye yeltenenlerden sanirim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesss dogrusu... |
aman kerim birak tanima bu sekildeki soytarilari hocayim diye fadime sahin olayindaki sahte hoca misali genc ve cahil kizlarimi diyelim yoksa sirf tv de reyting icinmi diyelim yada dini kullanarak icimizdeki bir yahudi tohumumu diyelim ama sen var tanima gereksiz bir insan ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesss dogrusu... |
a.slm testo kardes hsg
yok yok bence o dedigini yapma bu adama o cok gelir  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesss dogrusu... |
ondan ziyade can girisindeki diyise baksana düsmanlari catlatalimla basliyor münafiklari catlatalim diyor ve kiskandiralim diyor bunu anlamayacak ne var ben anlamiyorumki dinimizde zaten haset vermek kiskandirmak yasak kalpleri mühürlenmis bunlarin gözleri hic birseyi görmüyor ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesss dogrusu... |
bir anlasam nasil yikandigini kardes canindan cok seviyorlarmis birde bunlarin gercekten böyle birsey yaptiklarini aklim almiyor acabada demeden gecemiyorum reyting olabilirmiki bu sencede? ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesss dogrusu... |
biblo gibi oturan ordaki kadinlar (kiz demiyorum kesinlikle) bütün bas örtülülerin adini gercekten karaliyor.. bence cok sey gördüm ama bukadarini ilk defa ve sok oldum..
ben izlemekten utandim desem yeridir
ama ne orda oturanlarin nede yayinlayanlarin utanma damari yok sanirim ----- SENIN marka oldugun yerde fiyati BEN basarim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesss dogrusu... |
Sadece bu mu? Gecmiste Islam Dinini Cikar amacli kullanmadilar mi? Bu gün ise TV lerde her gün KURBANLIK paralarinizi istemiyorlar mi? Kimi Islam Dinini Siyasi cikar saglamak icin kullaniyor,Kimileri de Ekonomik cikar amacli kullaniyor. Bu Hoca bozuntusu da Cinsellik Ihtiyaclari icin kullanmis cok mu ? kardes tabiki sadece bu degil.. gecmiste yasamis olsak o zaman sesimizin ciktigi kadariyla elestirirdik
tv lerde kurbanlik istiyorlar diyorsun sen biliyorsan gayet eminsen yollamazsin sonucta senin niyetin önemli bu durumda günahi babali boyunlarina...
bu hocanin dini bu sekilde kullanmasida cokmu derken sence az yani ? bence cok kardes... ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesss dogrusu... |
yorum icin tskler..
evet bencede kesinlikle ar damarlari catlamis ve utanma gibi bir lüxleri yok olmaliki gayet rahat sekilde bunu ifade edebiliyorlar... ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesss dogrusu... |
yok yok kardes bu zamanda kimin ne oldugu belli degil gercekten bas örtüsüyle hersey bitmiyor Allah muhafaza iyileride mutlaka coktur ama bu türler ortaya ciktigi anda digerleri yani iyi niyetle gercek manayla o türbani kullananlari lekelemek zaten amaclari o niyetde olanlara Allah firsat vermesin kardes... baksana bas örtülülere makyaj resmen akacak seviyeye gelmis bunlar bas örtüsü taksa ne olur onu bilemem ... ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesss dogrusu... |
bu video kesinlikle bir utanc tablosu bunda hemfikirim.
ancak anlamadigim su: neden konu islam olunca (iyi yada kötü konularda) millet ayaklaniyor.
oysa ki özellikle tv dizilerinde, ki bu dizilerden pazartesi ile pazara kadar aksam saatleri tv gündemini belirliyor, ahlaksizliga kimse tepki göstermiyor? tv dizilerinde yari ciplak kadinlar, ahlaksiz sözler, birbirlerini boynuzlamalar (af edersiniz), asiri derece alkol tüketimi hic kimsenin gözüne carpmiyor. hatta dizi günlerini iple cekenler var. bunlara göz yumuluyor, ama sigara icilince sansürleniyor. ben bundan bi anlam cikaramadim. ----- Ahlak ilimden önce gelir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesss dogrusu... |
bu video kesinlikle bir utanc tablosu bunda hemfikirim.
ancak anlamadigim su: neden konu islam olunca (iyi yada kötü konularda) millet ayaklaniyor.
oysa ki özellikle tv dizilerinde, ki bu dizilerden pazartesi ile pazara kadar aksam saatleri tv gündemini belirliyor, ahlaksizliga kimse tepki göstermiyor? tv dizilerinde yari ciplak kadinlar, ahlaksiz sözler, birbirlerini boynuzlamalar (af edersiniz), asiri derece alkol tüketimi hic kimsenin gözüne carpmiyor. hatta dizi günlerini iple cekenler var. bunlara göz yumuluyor, ama sigara icilince sansürleniyor. ben bundan bi anlam cikaramadim. ----- Ahlak ilimden önce gelir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesss dogrusu... |
aynen yazdigin kelimelere bire bir katiliyorum... ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesss dogrusu... |
yazdiklarinda kesinlikle haklisin ama bizimkisi artik kötünün icinden eh iste denilecegi aramak oldu yani iyi diye birsey kalmadi sayilir tv lerde olsun gercek hayatta olsun artik kötünün iyisini arar hale geldik Allah sonumuu hayir etsin... ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesss dogrusu... |
bu sekildeki aciklaman iyi oldu bunlarin hepsine bire bir katilirim... ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesss dogrusu... |
bu kizlarin belkide bir aileleri bile yok cocuk yasta evlatlik olarak alip büyütüp kendi tarikatini kuran cok kisiye denk geldik ya o sekilde olmus olabilir yada kizlarini kandiran ailesinide coktan kandirmistir ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesss dogrusu... |
eyvallah kardes... ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesss dogrusu... |
evet bunlarda cok kötü bunlarin ben bir cok videolarini izledimde Allah korusun valla cok kötü bir durum ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesss dogrusu... |
Takildigimiz konu zaten makyaj degilki can sadece o degil dedigin gibi beyinlerin fikirlerin düzelmesi... ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!