|
|
|
Aksaray*68 |
----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksaray*68 |
orayi bi gececen Aksarayy Aksarayyyyy Aksarayyyy  Plakasi Yeter *68* ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksaray*68 |
selam kanka.. Herkesin memleketi güzel gelir insana.. Güzelmi$..Allah kavu$tursun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksaray*68 |
haklisin kankada bizim aksaray ayri bi güzel yav ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksaray*68 |
Istanbula saygim sonsuzzzz istanbul kadar olamasakta fena degil hani aksaray  sendemi Aksaraylisin yeni ögrenmis oldum. he yav sanayi üst gecit köprümüzde dilere destan ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksaray*68 |
Benim istanbulumdaki aksarayda harika.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksaray*68 |
ben hem aksarayi hemde aksaraylilari severim  ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksaray*68 |
senin istanbuldaki Aksaray bizim Aksaraydan aldi ismini kankaa  istanbuldaki aksaray kimine göre güzell kimine göre kötüüüü anladin sen onu ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksaray*68 |
Orhan Agacli Tesisleri Türkiyenin Bir Numarali Dinlenme Tesisi Hava Atmis gibi olmasinda bu bir gercek  Eyvallah Topragmm su nigde olmada komsu il olacaktik sevmedigim kadar var su nigde yav  adanaliyik Allahin adamiyik ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksaray*68 |
sagoll varollll ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksaray*68 |
gehört noch? hahah  öyle bi sormussunki sanki elinizden almadilarmi daha der gibi   evet ihlara vadiside aksarayda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksaray*68 |
ben anlamam baraj degilmi ismi baraj o zaman barajdir   ayrica nigdenin kendine hayri yoktuki bize olsun  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksaray*68 |
iyiki seferogullari gibi yesil vadi bizim diye dolasmadin oralarda  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksaray*68 |
İşyerinde Şef'im Aksaraylı , Aksarayı ondan dinlediğimizde vayy aksaray neymiş dedirttiriyor. Ihlara Vadisinide anlattımıştı , anlatırken insanın gidesi geliyor  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksaray*68 |
ben sizi götüreyim buyrun

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksaray*68 |
şu nehirin olduğu yerde evin olacak orda yaşayacaksın, Şahane biyer , acaba balık tutmak yasakmı  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksaray*68 |
Sana G baslayan 3 kelime Aksaraya Gel Gez Git  okaaa ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aksaray*68 |
kein kommentar  nereymis senin memleket ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!