Merhaba Ademin oglu, nasilsin? bu sabah saat beste zor kalktim, cünkü gece saat iki ye kadar internetteydim. Vucudumdaki ic organlarim aklima bile gelmedi su bile icmeden hemen bir sigar yaktim. paldir, küldür giyinip ise kostum. ilk isim eski yeni farketmez, bir bild gazetesi bulmak oldu. bulduysam hemen tuvalete kostum. uykusuzluk iste, savsaklayarak calistim. bir ara bir kac arkadas biraraya geldik, bazi arkadaslarin dedikodusunu yaptik. derken konu internet muhabbetine dönüstü. kadin tavlama hünerlerimizi anlattik, ne muhabbetti beee. hemen hafta sonunun planlarini yapmaya basladik. takma isimlerimizle dalga gectik, kadinlarin nasil kolay kandirildigina güldük. tabi annemizin, bacimizin da bir kadin oldugu hic aklimiza gelmedi. gelsede umursamadik, piskin, piskin , siritarak orospu, orospudur dedik. pezevenklerin hep erkek oldugunu hic düsünmedik. ne sohbetti beee. birde baktim paydos saat i gelmis. eve geldigimde yemek hazirdi zaten. cignemeden tikina, tikina yedim. genirerek rahatladim, bir kac bardak da cay ictim, is beni cok yormustu koltuk ta uyuya kalmisim, uyanir uyanmaz kahveye kostum, en iyi kareyi kurmaliyiz arkadaslarla okey icin. ne muhabbetti beee. küfürler kirla gidiyordu zamanin nasil gectigni anlamadik bile. eve döndügümde saat gecenin on iki siydi karim bey konusmamiz lazim dedi. güya oglumuz uyusturucu kullananlarla arkadaslik ediyormus, kizimizda gecen ay iki gün okula gitmemis. iftiradir bizim cocuklar yapmaz sen git yat benim internete girmem lazim dedim. bu ne yaaa, saat gecenin iki si olmus, hemen yatmaliyim yarin is var dedim. yataga girdim seytan dürttü bende kariya dürttüm olmaz yorgunum dedi. duymamazliktan geldim kafama göre daldim, karim degilmi canim, napim cani istemiyorsa bana ne orgazm olup, olmayacagi derken rahatladim uyumusum. valla böyle iste yuvarlanip gidiyoruz, senden ne haber. lan nolacak bizde öyle iste tingir , mingir yuvarlanip gidiyoruz. moruk gec bunlari hafta sonun da napiyoruz cette ki piliclerle bulusacakmiyiz. lan olum yaslari cok kücük onlarin yaaaa. olsun lan, tecrübe kazandiririz fenami. bizim firmada bir vedat dayi vardi bazen bilmece gibi konusurdu. dayi sen ne diyorsun bu islere? ben cahil adamim anlamam bu islerden. Kelp´in vefasinda, insanin nefsine madara olmak var, sonucta demisti.
Merhaba Ademin kizi nasilsin. Nasil olsun iste , sabah erken kalkicam herifin is cantasini hazirlayacagim, oglum 14 , kizim 16 yasinda olsun onlarinda cantasini ben hazirlayacagim. hemen su aksamdan kalma bulasiklari yikamaliyim, birazdan seda nin programi basliyacak. su reklamlarin uzun sürmeside ne iyi oldu arada gidip ev islerini yapiyoruz. su alman komsum da cok gicik takti benim kilo ma nolmus 87 kiloysam. su (kültür) ü icat edenden allah razi olsun, yemekleri hazirla doldur (kültür) e isit, isit ye. komsum buna da takti neymis sagliga zararliymis, zaten ben ev hanimiymisim az alisveris taze tüketim saglikli beslenme. haline baktigi yok bir deri, kemik kalmis. kesin kocasi aldatiyordur bunu. ama nereye gitseler kocasiyla birlikte gidiyorlar. sinema, tiyatro, park gezmeleri, kafeteryalar bazen özeniyorum valla. amaaan. bizim altin günlerimiz var al gülüm ver gülüm hesabi. cok neseli geciyor, yanimizda olmayanlarin dedikodusunu yapiyoruz. kimin oglu, kimin kiziyla kiristiriyor. kimin kocasi aldatiyor, valla zaman ne cabuk geciyor anlamiyoruz bile. bu benim alman komsu cok gicik gecenlerde zile basti okulda veli toplantisi var beraber gidelim diye, amanin ben napcam orda almanlarin icinde zaten almancam da cat, pat. beyiniz gelsin dedi. bi kahkaha firlattim beyim cocuklarin kacinci sinifa gittigini bile bilmez dedim. kadina sanki küfür ettim, yüzünü burusturup kafa sallayip gitti. amanin, azdaha unutuyordum bu gün benim altin günüm (Kültür) den yiyecek cikarmam lazim, komsular gelir simdi. valla su gicik sabriye gelmese ne iyi olurdu, kimseye laf düsürmüyor neymis dört saat lik iste calisiyormus. neymis cocuklari okulda basariliymis okulun müdürü söylemis. neymis hafta sonu ailecek sinemaya gideceklermis. neymis bu sene izine meksikaya gidip, kizilderili köyü göreceklermis. bu sabriye nin oldugu yerde allah herkese sabir versin, kimseye laf düsürmez. yok müzik, yok kadin sorunlari, yok saglikli yasam, yok cocuk egtimi. durmadan konusur. iyiki almanca biliyor, uyum mudur, doyummudur yabanci komsularlada hep görüsür, evlerine gider evine cagirir napcaksa alemin gavurunu. mahallenin cocuklari da cok sever bu sabriye yi ne varsa bu kara, kuru siska sabriye de. bizim köyde pamuk teyze vardi hep nasihat ederdi kizlar önce allah a sonra kocaniza tapacaksiniz derdi. atalarimiz bosunami söylemis, kadinin karnin dan sipayi sirtindan sopayi eksik etmiyeceksin diye. kocam degilmi hem döver hemde cani istedigi zaman sever, ben uyuyor olsam bile..
Ben mizansen katarak, röntgen cektim. film´i tahlil etmeyi sizlere birakiyorum, hem film´e hemde aynaya bakalim. bakalim neler görecegiz.
----- insan bitki hayvan |