102 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 21.09.11, 12:40 Nr.: 1 Antworten

Ademin oglu
Merhaba    Ademin   oglu,   nasilsin?
bu   sabah   saat  beste  zor  kalktim,   cünkü  gece   saat  iki ye  kadar  internetteydim.
Vucudumdaki   ic  organlarim   aklima  bile   gelmedi  su  bile  icmeden  hemen   bir  sigar  yaktim.   paldir,   küldür    giyinip    ise   kostum.   ilk   isim  eski  yeni  farketmez,  bir   bild  gazetesi   bulmak  oldu.   bulduysam   hemen  tuvalete  kostum.   uykusuzluk  iste,   savsaklayarak   calistim.  bir   ara   bir kac  arkadas   biraraya  geldik,   bazi   arkadaslarin  dedikodusunu  yaptik.      derken  konu   internet   muhabbetine  dönüstü.   kadin  tavlama   hünerlerimizi  anlattik,   ne  muhabbetti  beee.    hemen   hafta  sonunun   planlarini  yapmaya basladik.   takma  isimlerimizle    dalga  gectik,   kadinlarin    nasil  kolay   kandirildigina    güldük.  tabi   annemizin,  bacimizin da  bir  kadin  oldugu  hic   aklimiza  gelmedi.
gelsede  umursamadik,   piskin,  piskin ,  siritarak  orospu,  orospudur   dedik.   pezevenklerin   hep  erkek   oldugunu   hic  düsünmedik.  ne   sohbetti  beee.   birde   baktim   paydos   saat i   gelmis.   eve   geldigimde   yemek   hazirdi   zaten.   cignemeden  tikina,   tikina  yedim.  genirerek   rahatladim,  bir  kac  bardak da  cay   ictim,   is  beni   cok  yormustu   koltuk ta  uyuya  kalmisim,   uyanir  uyanmaz    kahveye  kostum,   en  iyi   kareyi  kurmaliyiz   arkadaslarla    okey  icin.      ne   muhabbetti  beee.   küfürler  kirla  gidiyordu   zamanin  nasil  gectigni  anlamadik  bile.    eve   döndügümde   saat  gecenin   on iki siydi      karim   bey   konusmamiz   lazim  dedi.   güya  oglumuz  uyusturucu   kullananlarla   arkadaslik  ediyormus,   kizimizda   gecen  ay   iki   gün  okula  gitmemis.    iftiradir   bizim  cocuklar  yapmaz   sen  git  yat    benim  internete   girmem  lazim  dedim.     bu  ne   yaaa,   saat   gecenin  iki  si  olmus,    hemen  yatmaliyim   yarin  is  var  dedim.    yataga    girdim   seytan   dürttü   bende   kariya   dürttüm    olmaz   yorgunum  dedi.    duymamazliktan  geldim     kafama   göre  daldim,     karim  degilmi  canim,   napim   cani   istemiyorsa     bana   ne    orgazm   olup,  olmayacagi    derken   rahatladim   uyumusum.    valla   böyle   iste   yuvarlanip   gidiyoruz,    senden  ne   haber.    lan   nolacak    bizde   öyle   iste   tingir , mingir    yuvarlanip    gidiyoruz.      moruk  gec   bunlari   hafta  sonun da  napiyoruz   cette ki   piliclerle  bulusacakmiyiz.    lan  olum   yaslari   cok   kücük   onlarin   yaaaa.    olsun  lan,     tecrübe  kazandiririz   fenami.    bizim   firmada  bir  vedat   dayi   vardi    bazen   bilmece  gibi   konusurdu.    dayi   sen   ne   diyorsun   bu   islere?      ben   cahil  adamim   anlamam   bu   islerden.    Kelp´in   vefasinda,    insanin     nefsine   madara   olmak   var,   sonucta   demisti.    

Merhaba   Ademin   kizi    nasilsin.
Nasil   olsun  iste ,   sabah   erken  kalkicam    herifin  is  cantasini   hazirlayacagim,    oglum  14   ,  kizim   16   yasinda    olsun  onlarinda  cantasini  ben  hazirlayacagim.   hemen   su  aksamdan  kalma  bulasiklari   yikamaliyim,   birazdan   seda nin  programi  basliyacak.   su   reklamlarin  uzun  sürmeside   ne  iyi  oldu   arada  gidip  ev  islerini  yapiyoruz.  su   alman  komsum da   cok   gicik   takti  benim   kilo ma   nolmus   87  kiloysam.    su   (kültür)  ü   icat   edenden  allah  razi  olsun,    yemekleri   hazirla   doldur   (kültür) e    isit,   isit   ye.   komsum   buna da  takti   neymis   sagliga  zararliymis,   zaten  ben  ev  hanimiymisim    az   alisveris   taze   tüketim   saglikli  beslenme.   haline   baktigi   yok  bir  deri,   kemik   kalmis.    kesin   kocasi  aldatiyordur  bunu.   ama   nereye  gitseler   kocasiyla  birlikte  gidiyorlar.    sinema,  tiyatro,   park  gezmeleri,   kafeteryalar   bazen   özeniyorum  valla.      amaaan.   bizim   altin   günlerimiz   var   al  gülüm   ver   gülüm   hesabi.      cok  neseli   geciyor,   yanimizda   olmayanlarin  dedikodusunu  yapiyoruz.  kimin  oglu,   kimin  kiziyla  kiristiriyor.    kimin  kocasi   aldatiyor,     valla  zaman  ne   cabuk   geciyor   anlamiyoruz  bile.    bu   benim  alman  komsu  cok   gicik  gecenlerde  zile  basti    okulda  veli  toplantisi  var   beraber  gidelim   diye,   amanin   ben  napcam   orda   almanlarin   icinde  zaten  almancam da  cat,  pat.     beyiniz   gelsin   dedi.  bi  kahkaha  firlattim   beyim  cocuklarin  kacinci   sinifa  gittigini  bile  bilmez  dedim.     kadina   sanki  küfür  ettim,   yüzünü   burusturup    kafa   sallayip  gitti.      amanin,   azdaha  unutuyordum    bu   gün  benim  altin   günüm   (Kültür) den   yiyecek   cikarmam  lazim,    komsular  gelir   simdi.  valla  su   gicik   sabriye   gelmese   ne  iyi   olurdu,   kimseye   laf   düsürmüyor   neymis   dört  saat lik  iste  calisiyormus.   neymis   cocuklari  okulda  basariliymis   okulun  müdürü   söylemis.   neymis    hafta  sonu   ailecek  sinemaya  gideceklermis.   neymis   bu  sene   izine   meksikaya  gidip,   kizilderili   köyü   göreceklermis.   bu   sabriye  nin   oldugu  yerde  allah   herkese  sabir  versin,   kimseye  laf   düsürmez.   yok   müzik,   yok   kadin  sorunlari,   yok    saglikli  yasam,     yok   cocuk  egtimi.    durmadan   konusur.  iyiki   almanca  biliyor,    uyum  mudur,   doyummudur   yabanci  komsularlada   hep  görüsür,   evlerine   gider   evine   cagirir   napcaksa   alemin   gavurunu.   mahallenin   cocuklari da  cok  sever  bu   sabriye  yi    ne   varsa   bu   kara,   kuru   siska   sabriye  de.    bizim   köyde   pamuk   teyze   vardi  hep   nasihat  ederdi   kizlar   önce   allah a   sonra   kocaniza   tapacaksiniz   derdi.   atalarimiz  bosunami  söylemis,    kadinin    karnin dan   sipayi   sirtindan  sopayi  eksik  etmiyeceksin   diye.    kocam  degilmi   hem  döver   hemde  cani   istedigi   zaman   sever,    ben  uyuyor   olsam  bile..

Ben    mizansen   katarak,   röntgen   cektim.   film´i    tahlil   etmeyi   sizlere    birakiyorum,    hem   film´e    hemde   aynaya   bakalim.   bakalim  neler   görecegiz. 

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 21.09.11, 12:56 @muptelam Nr.: 2 Antworten

Ademin oglu
merhaba,    istisnalar   kaideyi   bozmaz   derler ya   genelde   malesef   böyle.   türk ler   popüler  kültürün   esiri   oldu.   cevremizde   cok  var   bu   tür  ailelerden.   ve   bunu   cogumuz da  görmemezlikten  geliyoruz.

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 21.09.11, 13:08 @selinnaz Nr.: 3 Antworten

Ademin oglu
evet   katiliyorum   size   malesef  bu   duyarsizliklar  nedeniyle   yuvalar  yikiliyor   cocuklar   sorunlu  yetisiyor.   parcalanmalar  nedeniyle   sosyal   sorunlar  icinde   bogusuyor  insanlar.  malsef  burada  genelde  ezilende   kadin  oluyor.

-----
insan bitki hayvan
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Ademin oglu