|
|
|
türk her yerde türk ;) |
----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
türk her yerde türk ;) |
angaralii namik süperr yavvv dinlee dinlee bikmasinnnn  sari tshirtliye bende bitim hahaha geveze oldugu her halinden beliii ellammmm ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
türk her yerde türk ;) |
fotomontaj ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
türk her yerde türk ;) |
cok dogru bir tespit aynii senn  o meshur gözlükleri verde bi resim cekinemm ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
türk her yerde türk ;) |
heyaa miami angaralii namik dinlemek vardi simdi ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
türk her yerde türk ;) |
hertürlüü varim ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
türk her yerde türk ;) |
yakisikliya ne yakismaz ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
türk her yerde türk ;) |
o köprü amerikada bi yerde elin gevuru niye hosgeldin ramazan yazdirsin degilmi ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
türk her yerde türk ;) |
agir takilmak yerine duruma ve arabada kim olduguna bagli  niye biz erkekler cosmasini bilmiyormuyuz ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
türk her yerde türk ;) |
ne var su sari sipada herkez o olmak istiyor ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
türk her yerde türk ;) |
biz gececegimiz yerleri iyi biliriz  kim söylüyordu ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
türk her yerde türk ;) |
yaziklaaa sana sarki söyleyen yokmuuu ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
türk her yerde türk ;) |
 niye ne varmis sarki sözlerinde daha berabat rezil sarkilarda var ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!