|
|
|
gecmis tarihi ne kadar biliyoruz ? |
degerli kardeslerim ,gecmis tarihi bilmek bu güne ve gelecege aydinlik kazandirir ,onun icin bu video nun 3 bölümünü de basdan sona kadar izlemenizi tavsiye ederim.o zaman kardesligimiz daha da anlasilir olur ve barisa bi adim daha atilmis olur. lütfen önyargisiz bi sekilde sonuna kadar izleyin önce  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben nasreddin hocamiz misali tersden ekliyecegim videolari  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
umarim bu 3 bölümlük video ya erinmeden bakarsiniz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
izleyip gecmemenizi de tavsiye ederim  bu video dan daha net anlasilacaktir kardes oldugumuz ,bi bakima bi aile den oldugumuz anlasilacaktir  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hepinize iyi seyirler .  ben ise kaciyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muazzez ilmiye cig in da bu konuda arastirmalari olmustur  bilimsel arastirmalara dayaniyor ve kanitli olarak bu tarihimiz  bu hepimizin tarihi aslinda  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bize abd li thomsun tarafindan yanlis tarihle baslatiyorlar ,bi hata mi desem yoksa bilincli bi yaniltma mi desem bilmiyorum ,ama var olan bi gercek var o da yanlis tarihin bu zamana dek ögretilmesi ve yaydirilmasi olmus  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atamiz mustafa kemal atatürk ü de daha iyi anlayacgizdir bu video lardan sonra  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam yildiz
bu konu tam benlik
tarih dendimi aklim basimdan ucar sanki
cok severim tarih okumayi, her okuduguma inanmam tabi
arastiririm ----- Türkün Belini bükecek tek þey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ekledigin videolar fantasi ürünleri ama ----- Türkün Belini bükecek tek þey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
paylasim icin tesekkür ederim yildiz
" kendi topraklarimiza yerlestik " yaziyor eski türkce yazilarda . biz gidip , baskasinin topraklarini ele gecirmedik , kendi topraklarimiza yerlestik yaziyorsa . anadoluda hep vardik , bizi yok etmeye calistilar , geri geldik , kendi topraklarimiza yerlestik
Atatürk ölmeden eski türkce , yani ön türkcemizin kitaplarini yazmisti
eski türkcemizle tarihimizi 70bin önceye kadar bulmustu . amerikanlara Türkiye'de kazi haklari verildi . tarihimiz cinlerin piramitlerinde yazar , tarihimiz cok yerlerde yazar , biz ön türkce harfleri okumayi ögrensek , bilim din hatta cok seyler bizden geldigini ögrenmis olunur ilk din zaten bizden gelmistir . bunu araplar bile inkar edemez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bisey degil büyük bi zevk ve keyifle ekledim,hepimizin yararina olucagina inaniyorum.tabi bundan yararlanmak isteyenler yararlanir,istemiyenler ise malum diyeyim  bunca kanitli yazilardan bisey cikaramiyan ,cikarmak istemiyen tamamen konuya cikarci yaklasiyordur ( sahsi cikar ) atamizi carpitma politikasi güdenlerin elbette isine gelmez bu bilgiler  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam beyoglu , ekledigim video ya fantazi ürünü demezdin gercek bi tarih arastiricisi ve hayrani olmus olsaydin  elde onca belgelerle kanitlar getirmisler ,onca yazitlar var ,onca bölgelerden cikan ve onca bilim adamlarin in da onaydindan gecmis olan .buna ragmen fantazi deyip gecmissin basit bisekilde .bu deyimin arkasinda olsa olsa bi hazimsizlik söz konusu ola bilir .bunca kanitlara ragmen fantazi deyisin türklügün anlam ve manasini tam olarak algilamayisindan kaynaklansa gerek ,yoksa bilincli olarak bu cümleyi kurmazdin .yoksa bilincli mi dedin ,eger bilincli dediysen o zaman bu da benim icin seni daha iyi tanima firsati vermen anlamina gelir,en azindan bundan dolayida olsa tesekkür ettim sana  fransa da vichi sehri yakinin da gulazer köyünde 4 000 500 yillik oldugu ve fransizlar tarafindan aciklanan yazitlarin ele gectigi aciklanilmis .paris te sorgon üniversitesinde de 27 mart 1993 albabetik yazi baslancici ve glozer yazitli konulu konferans da bu yazitlar kazim mirsah tarafindan türkce okunmus ve yayinlanmisdir .konferansin bitis cümlesi olan " avrasya bir erken türk kültürü anlamidir " denmis. beyoglu tüm videolari can kulagi ve can gözü ile izleyip dinleyip takip etseydin fantazi olmadigini bi parca anlardin ,onca kanitlar sunulmus cünkü havadan ,isgembeden ürürülmemis  neyse yine de tesekkürler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende sana tesekkür ederim gokbayrak can kulagi ile büyük bi ilgiyle izleyip dinledigin icin . evet bacim,anadolu bizim topraklarmis ve onun disinda daha daha nice önemli bilgilerde sunmakta .onca medeniyetliklere önderlik ettigimiz ,inancli oldugumuz ,kafa tasci olmadigimiz aksine kardeslik anlasisi ile bugünlere geldigimiz ve bir cogunua da bu felsefeden anlayisdan yola cikarak ön ayak da oldugumuz .....tabi zahmet verip gercek mana da anlamak isteyenler daha bir cok önemli konulari bulucaktir bu verilmeye calisilan video da  tekrardan bende sana tesekkür ediyorum  söyle bi bakildigin da düsünüldügün de aslinda kac asirlardir aslinda hep böl parcala politikasi ,siyaseti türklere yapilmis ve hala da yapiliyor  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben sana tesekkür ederim,aydinlatici olduysa ne mutlu bana .buna cok sevindim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yani gokbayrak biz dini tek tanrili inanca islamla birlikte gecmemisiz ,bunu da bu videodan cok net bi sekilde görüyoruz .bu cok cok önemli  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!