|
|
|
Beyin ve ters çaba kurali |
Beynin en tehlikeli yanı, “ters çaba” kuralına göre çalıştığı anlardır.
Başınıza ...gelmesinden en çok korktuğunuz şeye odaklanırsanız, beyin onu ...size çeker, korktuğunuzu başınıza getirir! Buna ters çaba kuralı denir.
Bataklıktan çıkmaya çalıştıkça, dibe gömülmeye benzer. Beyin odaklanılan hedef için çalışır. Hedef olumsuz olsa bile onu gerçekleştirmek için çalışır!
Topluluk önünde konuşma yaparken “acaba heyecanlanacak mıyım” diye düşünürseniz, merak etmeyin, heyecanlanacaksınız.
Korkunuza değil, konunuza odaklanın. Başınıza gelmesinden korktuğunuz en kötü şeye değil, başınıza gelmesini istediğiniz en iyi şeye odaklanın. Kafanızda en çok neyi düşünürseniz, hayatınızda onu çoğaltırsınız. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beyne hukmetmenın de bır kuralını bulursam onuda yazcam  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hep cok para ama once saglık dusunmek gerekıor demek  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben maalesef basima geleceklere odaklaniyorum hep hemserim
bu arada bayramimiz mübarek olsun ----- Türkün Belini bükecek tek şey , Namazda Ruku'dur ... ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senınde bayramın mubarek olsun sevgılı hemserım bak sen cok aklı basında bırısın ve bu yazanın onemını de herkesten ıyı kavrayacagına emınım.. madem basına geleceklere odaklanıyorsun;o zaman hep ıyı seyler dusun basına hep guzellıkler gelecegını dusun bunu yapabılırsın.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ınsanlar böle faydalı konulara alısık deıl burda herkes yalan ask mesk konusunu konusmayı sevıor 
ama umıtsız de olmamak lazım ıste beyınlerı zamanla pek cogumuz faydalı kullanmayı ogrencez..
ıns bır musıbet gelmeden basımıza yada kotu dusundugumuz korkularımız bızı basımıza gelmeden.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gozune takılan bırılerı okur da faydalanır belkı bellımı olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanmam ınsanların faydalı konularla işi olmaz pek  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senı hep takdır edıyorum ya gazel,ıste bak na kadar haklı ımıssım arastırmacı tarafın ve faydalı buldugun konulardan algıla yapman cıdden hos arkadasım. ve evet konu guzel ve faydalı da ANCAK INSANLAR DAHA COK ASK MESK DEDIKODU KONULARINA BAKIP yogunlastıkları ıcın gozden kacıor ıste bole konular ben arada yoruma ıhtıyacı olmayan okumakla sadece faydalanılacak konular acmaya devam edecem |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilgisi olmayani tanimak yada cahil biriyle ask mesk ,,dusunemiyorum acikcasi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Korkunuza değil, konunuza odaklanın. Başınıza gelmesinden korktuğunuz en kötü şeye değil, başınıza gelmesini istediğiniz en iyi şeye odaklanın. Kafanızda en çok neyi düşünürseniz, hayatınızda onu çoğaltırsınız. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!