|
|
|
Bu beş kişiyle Arkadaşlik etmeyin.. |
1-YaLancı! ona karsı uyanık oL ,, herzaman aldatabilir. 2-Ahmak! sana iyilik etmek istesede anlamadan kötülük yapar. 3- Cimri! en çok lazım olduğu zaman bırakıp gider. 4- Korkak! ihtiyacın düştüğü zaman kaçar... 5-Fasık! seni bir lokmaya hatta daha az bir menfaate satar.. bir Lokmadan daha azı nedir dediler;tamah eder buyurdu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaman işte cok degişti cokk.. belkide biz insanlar degiştik.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam hemserim
bu vasiflar hemen hemen her insanin icinde vardir
kiminde azicik kiminde cok, ama her insan yeri ve zamanina göre bu durumlara düsebilir ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
desenize arkadassiz kalcaz.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALLAH bilir kim ne kadar yasiyacak dimi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok anlamadım ama sanırım ıyı dıleklere amın dedın  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çok doğru maddeler....yanılış arkadaş,dost seçimi yalışlıklarla dolu olur.. boşuna atalarımız ''söyle arkadaşını sana kim olduğunu söyleyeyim'' |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a.s hemserım de baska bır yerınden yaklasmıssın konuya;bence kotu olan bu vasıflar herkeste yada pek cok kısıde yokk. ve inş bu durumlarada dusenlerden olmayız.. sonucta secıcı olmakta fayda var hemso.. selametle kal. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet tskler. cok haklısınız ve hatırlattıgınız atasozude cok anlamlı. arkadas secımı cıden onemlı.ıns kotulerle eş dost olmayız bılmeyerek.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a.s kardes. beyoglunun fıkırlerı elbette onemlı .senınde herkesınde onemlı .. ancak herkes farklı dusunceler sergıleyebılıor .hayat farklılık cesıtlılık bıraz da ve bak sımdı ben sana asla katılmıyorum turkbasenın yuzde doksanı dıye yazmıssın ya;asla katılmıyorum tamam yalancı yaramaz ınsanlarda vardır ancak heryerde vardır onlardan.. her ınsan özunde ıyıdır bakma sen.burda farklı goruntuler olduguna.. selametle kal . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anlıyorum senı de malzeme bu ıste bıze dusen herkesle adam gıbı gecınmek. ve zaten böle bır yazıyıda herkes yazamaz buraya; yıllardır burda olup yanı basede olup ta bole bır forum acmak kolay olmasa gerek,neyse demek ıstedıgım bırılerı cıkar derkı sen neysın.) ıste bu yuzden arkadas secımını duzgun yapmalı herke s... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
can kardes bosverelım yuzdelerı bız ler ıyı olalım arkadas secımıne dıkkat edelım ve bu bes madde den ve bu bes sekle uyanlardan uzak kalalım yeter.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tskler arkadas.. ancak uzun olmus bıraz okumak zor oldu.. ama okumaya ders almaya deger yazılar.tkr tskler. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ıns faydalı olmustur. Tskr ve selametle kalasın |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vardır vardır arkadasım ınan bana vardır.. en azından var oldugunu dusunmek ıstedım belkıde |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!