|
|
|
baslik dahi bulamiyorum :D |
bak o olur bu alanda yarisbilirim heralde davul üzerine kadar cikip titrerim demedi deme  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yau senin aklini karistirmaya calisiyorum hahahah ben utanirim öyle youtubeye falan vermeye aslinda bundan 3 sene önce koymustu bir arkadas hem türkü söyledigim bir video hemde oyun oynadigimiz videoyu  zorla sildirdim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o cilginligi bende yaptim bi kac kez  kendimi bide bakiyom davulun üzerinde buluyom akil kari degil   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanirim fazla gaza geliyoruz oyun esnasinda birde bakiyozki tepedeyiz o an geliyor aklimiza gaza geldigimiz  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakinnnnnnnnnnnn hahahah tamam sana bir tane cekip aticam izlersin ama ne zaman olur bilmyiorum o ortam denk gelirse cekicem söz ok mi ? dönek falan deme sonra o ortami bekleyip cekicem  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen öyle insanin icinden gelince kaptiriyor  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha tamam tamam sadece sen görcen zaten ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet eftelya ben baslik bulmakta zorlanmistim ama konu patladi ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
artik ne icipte öyle sarhos oldular onu cözemedim ben ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet haklisin baslik olsaydi herkes basliga yönelik birseyler paylasirdi her telden caldik iste ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Valla ankarani delikanlilari misket oynar yada biter biterde girsehirin gülleri biteeeeeeeeeer efeeeeendim diye baslarlar,yadaatim araptir benim vay vay asil memleketiiiim angara vay vay .....of ulan ooof
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen bende o düsüncedeyim  seneler sonra dügünü izlerken deliler basmisti dügünü demeye hic niyetim yok ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet yani düsünsene evde cocuklar büyümüs koymus ailece o videoyu izliyorsunuz ve siz videoda yoksunuz  cocuklar anne baba bunlardan hangisi sizsiniz  nöö nöö kesinlikle bunlari dügünden cikartirim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha haklisin ne diyimki kardes ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kayserililermis bunlar öyle buldu arkadaslar .  benim bir sucum yok ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!