|
|
|
baslik dahi bulamiyorum :D |
heee yakiniz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benim bildigim kadin kiliginda oynanan oyuna ic anadoluda köcek derler ama bunlarin isimlerinide senden ögrenmis olduk cilli bom bom bom bom : ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet hem kayseriliye varmamak hemde dügünü kayseri ve yakinlarinda yapmamak  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
köcek baska dur bi bakayimda bulursam ekleyim cilli bom diye yazinca cikiyor |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pamira yok aman kalsin basimiza gelmesin dügün heder olur ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bunlar demekki tamamen kendinlerince hertür mahali oyunlari karistirmislar elektrosazla elektrogitar elektrobaglama vs. titresinler ve takla atsinlar bol bol ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahah henüz bir kayserili arkadas tesrif etmediler  ben ADIYAMAN liyim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahaha en azindan muzigin ritmine göre hopluyoruz   sen nereelisinki? ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha gelin dügünü terk etti diye manstlerde olurdun o zamanda   amin Allah düsman basina vermesin  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hmmm o zaman al sana özlemisisndir konya dügünlerini   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yaa ne demessin kasik oyununu bile ne hale getirdik   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hatrin kirilmasin 2,50 euro benden kardesim az verdi deme herkez bukadar verse dünya para cikar ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
offf offf ne dinlerdim bunlari zamaninda  paylasimin icin tskler maho kardesim  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen adiyamanlimisin? sizin orda bi halay gördüm o kadarda agir cekilmezki bi halay ya olduklari yerde cekiyorlar agir agir  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahah tabiki oynayamanlarin videosunu eklicektim   simdi oraya süper kasik oynayanlari koyarsam olurmu sen bizim adiyamana laf atmasaydin suraya en iyi kasikcilari koyardim  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o yanbaglamadir o aslinda bir yas havasidir onu sonradan halay yapmislar ve aadiyamanin milli marsi haline gelmisti nerdeyse her dügünde en az 5 sefer cikardi o oyun ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah razi olsun Allah tuttugunu altin yapsin sushi kardes ama simdi o 2.50 icin banka kontoma yollaman icinde en az 7 euro ödersin  sen ona 10 euro de kisaca ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!