|
|
|
baslik dahi bulamiyorum :D |
su dügün videosunu izleyip buna benzer bir dügün yaparim diyen varmidir cok merak ediyorum bu insanlar sizce normalmi yada herhangi birseymi kullanmislar bütün dügün konuklari olarak  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslinda benim bu videoyu paylasmamadaki sebeb bu oyun desek oyun degil halay desek halay degil bu nedir ve hangi yöreye aittir onu merak ettim ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya ben ilk basta izledigimde hani milleti güldürmek icin birileri birseyler yapiyor sandim ama tamamen farkli birseyle karsilastim  bir tanesi varki resmen takla atiyor   ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
D zaten oyuna sonradan dahil olan uzun boylu danscimiz cok erken yikildi  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
D amin cümlemizi güldürsün Rabbimiz ama harbiden ruh hastalari falanmi evleniyorduki  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahahah kardes bende sen gibi kayserinin bir mantisi bir pastirmasi birde ticarette ne kadar iyi olduklarini bilirdim yetmemis demekki bunlar dance yapmislar kendilerince  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
para mi lazim kardesim dügün icin biriktirelim yardim kampanya acariz sen rahat ol ----- Deliyi ADAM edemem... ama ADAMI Deli ederim !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
apachi dansini bilyiorum lafon buda ona yakin bir dans tarzi sanirim ama sen yine iyi bir anlam cikarttim ben sahsen dügünümde böyle oynayanlari görsem dügünü durdurttururum o oyunu oynayanlari yaka paca disari attiriririm  ama bak iyi bir konuya degildin dogru toplum elden gidiyor ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sushi sende tamamen farkli bir konuya degindin bak ama fenada olmaz hani simdi bir dügün 50 bin euroya anca yapiliyor toplasak iyi olur  hadi ilk bagis senden kac euro yardimda bulunuyorsun  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet dos dogru hatirlamissin  sende istermiydin dügününde bu tür bir tanzshow ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülmeyin ama bu icanadolunun bi cok yöresinde hala yapiliyor..ilk baslardakine bizim orda cilli bom derler..gecmisin apachi dansidir bi nevi  calan müzige istedigin sekil hareketli dans edersin..hatta bazi yerlede kadin kiligina giripte oynarlar bunu..sondaki sarhos gibi denilen oyunda avare oyunudur  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok aman yok ben biraz eski kafaliyim lafon ama su gercekki toplumda kesimler var ayri ayri yerler edinmisler kendilerine buda o kesimlerin en sonuncusu olsa gerek daha kendilerine bir isim bulamamislar ama  ----- Insan Birisiyle Yaslanmali, Birisi Yüzünden Degil... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!