|
|
|
Sprite kafasi |
100 arkadaslik teklifi yollar cocuk, 100 taneden 8 tanesi kabul etse, 8 % lik bir basariya imza atmis olur sonucta.....sifirdan bin kat daha iyi yani 8% lik bir sonuc.....bu yüzden yollar dururlar iste !
sahi,ben yokum di mi listende!? hic fark etmedim bile haaa....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
ve isin en komigi,en akillilari da gelip beni buluyor haaa.....nerede bu catlaklar yaws? ben de istireeeemmmm................hahahahahha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
yaws,magduruma ne bakiyon !? ben sadece onun rüyalarinin beyaz atli,lüle lüle sacli, kor sesli prensiyim ayol....rüyalardan rüyalara ugrasip durur iste benimle sadece,o kadar....   
yok ama simdi,cidden yazdiklarinda haklisin zaten. bakiyorum benim face de ki arkadaslarima,millet birbiriyle yaris halinde sanki. onun 276,bunun 384,ötekinin 197 arkadasi var listesinde. konusmadigim insanla ne diye face de kontakta kalayim ki ? millet sadece benim gibi arkasina geleni degil,önüne geleni kabul edip duruyo iste....ne diim, allah akil fikir versin bazi catlaklara......
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
cevap no 49 da size seslendim.
bilgilerinize arz ederim efendim
saygilarimla
saskin bakkal yönetim kurulu üyesi
hamdi sasmaz
hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
tiklamak,yapmak,etmek,vs. tarzi yüklemleri kullanmasan diyorum bana karsi....hele ki su günlerde !
ve cevap veriyorum : etmem !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
yoooooo bu herif doymaaaaz!!! 31 parmakta 31 marifet olsa bare... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
1 parmakta ki 1 marifette yetiyor cogu zaman ya, neyse......yaralarinizi desmeyim simdi
hahahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
milletin ne dedigine degil, kendi ödevlerine baksana sen ayol.....yani daha da yatmazsan,uyumazsan artik bunu hakaret olarak görecem haaa.....rüyanda iste benimle karsilasmamak icin korktugundan,tirstigindan yatip uyumuyorsun diye düsünecem haaa...
hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
bilmezmisin sen bizim milleti 1 parmak yetmezzz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
sen google ney edeceksin facelook sana google ve wikipedia veremedigni verir! D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
ohh beeee,2 saat güzellik uykumu aldim,geldim.....ne iyi geldi beee  hele ki charlie'nin melekleri dizisinin TB ye uyarlanis senaryosu.....muhtesemdi valla,herkese tavsiye ederim,seyredin millet rüyalarinizda
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
1 parmak ve bir de yaninda serce parmagi desem!? son teklifimdir bu ama....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
ohooooo,ben seni istedigim gibi kullanana kadaaaar daha bi 40 firin ekmek, 38 firin sütlac, 68 firin da lahana tursusu yemem gerek kiz......ühühühühühühüüüüü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
yok,sen kadin kiligina girmis bosley idin rüyamda.....telefonu cikirt diye acip,kapiyordun zirt pirt
hahahahahah ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
cok ciddi emeller güderek actigim bu topic bosley'in kurbani oldu.....ben bi agit yakmaya gidiyom,oyuna sonra devam ederiz.....görevimiz tehlike 4 aralikta vizyona girecek zaten
hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
bindikleri dali kesmemi istemiyor kadinlar--dedim ve sustum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
gereksinimlerinden fazlasi zaten hep gereksiz kactigindan dolayi, gereksinimlerinin sinir cizgisi istirak ettigin ortamin faydasini/zararini belirler..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
anlamicak bisey yok ki.....gazoz,bira,vs. tarzi iceceklerin kapaklarindan evler,arabalar,inlinerlar,trampolinler,handyler,tavsanlar,cikcikler cikiyor ya.....burada da yabanci bi kiz cikmis iste.... 
ben isterse--serkan bende kalabilir 3 ay diye, gecimimi sagladigima,devletten yardim almadigima dair gerekli belgelerle bir davetiye yollarim ,sorun degil......yeter ki beni de tanistirsin olga siyla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
zaten inandirici gelmesin diye hikayenin icine binbir türlü sacmaliklar katmislar ya.....sen de yani
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!