|
|
|
Sprite kafasi |
"Sprite Kafası"ndan Hediye Olarak Facebook'ta Yabancı Kız Arkadaş Seçen Genç, Bu Sefer Ciddi Düşünüyor Uzunca bir süredir Facebook listesindeki ezici erkek çoğunluğundan rahatsız olan Serkan Kayder (20), bu çirkin görüntüyü bir nebze olsun düzeltmek için aradığı desteği "Sprite Kafası"ndan buldu. Sprite kapaklarındaki şifreleri yolladıktan bir süre sonra facebook'ta Olga Marinez adlı kullanıcıdan arkadaşlık isteği geldiğini belirten Kayder, kısa sürede önemli aşama kaydettiğine inandığı Olga ile kesinlikle ciddi bir ilişki düşünüyor. "Başta gerçek olabileceğine ihtimal vermedim, biri benimle dalga geçiyor sandım ama gerçekten çok umutsuz durumda olduğum için riski de göze alamadım. Mecburen arkdaşlık isteğini kabul ettim" diyen Kayder, ne kadar isabetli bir karar verdiğini ilerleyen günlerde daha da iyi farketmiş. Zamanla Birbirimizi Daha Yakından Tanıdık Olga'yla muhabbetlerinin hem aradaki dil farkı hem de "ya gerçek değilse" şüphesi yüzünden başlarda biraz tutuk geçtiğini itiraf eden talihli genç, "ancak zaman ilerledikçe şüphelerim dağıldı. Sağolsun Google Tanslate'in de önemli katkılarıyla birbirimizi yavaş yavaş daha yakından tanıma fırsatı bulduk." sözleriyle Olga'nın kısa sürede facebook duvarının hem de hayatının vazgeçilmez bir parçası olduğunu belirtti.Arkadaş Listesine Bereket Geldi Serkan Kayder'in arkadaş listesi, Olga'nın gelişinden sonra hızla şekil değiştirmiş. Daha önce arkadaşlık tekliflerini reddeden kızların da Olga'yı gördükten sonra kendisine ilgi göstermeye başladığını belirten Kayder "Hani derler ya biri gelince hepsi birden gelir diye. Aynen öyle oldu gerçekten. Arkadaş listemindeki kız-erkek dağılımında yıllardır özlediğim tabloyu sonunda yakaladım" diyerek ekledi: "Ancak tabii ki benim gönlümde O'ndan başkası yok şu an."Sonraki Hedef: İsviçre Vizesi Olga'yla ilişkilerini daha ileri bir aşamaya taşımak için önümüzdeki hafta İngilizce kursuna yazılacağını da söyleyen Kayder, açıklamalarına şu sözlerle son verdi: "Bir sonraki hedefim de İsviçre Konsolos'luğundan vize alarak Olga ve ailesiyle tanışmak. Ancak duydum ki vize için epey kastırıyormuş İsviçre Hükümeti. Eğer sprite bir kampanya da bu vize işleri için düzenleyebilirse gerçekten çok makbule geçer. Onların çevreleri geniştir, araya girsinler, başladıkları işi bitirsinler lütfen..." +++alinti of course+++
facebook ta diyelim önünüze gelene arkadaslik teklifi yollar misiniz,her gelen teklifi kabul eder misiniz !? 
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
sacma mi !? yok canim,onu da nereden cikariyorsun!? gayet ciddi,mansetlere tasinmis bir haber iste.......hahahahahahaha
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
örnek al,örnek....bak,baycan anlamis makalenin ciddiyetini.....yorumunu yapmis gayet ciddi bir bicimdi.....altini yine cizerekten yaziyorum,gayri ciddi degil gayet ciddi bir bicimde.....
hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
egal,oku....birkac cümlenin icinde -para-kelimesi vardi
hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
en dogrusunu yapiyorsun zaten baycan.sosyo-ekonomik kisirdöngüler arasinda git-gel yapmaktansa eskimolara solaryum dükkani actirmak tabii ki saglik acisindan da daha mantikli.....
hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
iftarini zaten daha gec yaparsan daha cok sevaba girermissin....zibar,uyu bi güzel gece 12 lere kadar,ondan sonra yap iftarini......uyuya uyuya sevap kazanirsin bol bol !
hahahahahah ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
ac yazabiliyon,ac okuyamiyon !?
cok ilginc,gercekten de cok ilginc......tipta buna yönelik arastirmalar,calismalar yapilmali bence
hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
Merhaba facelook teklif yollarken yanina mesaj da katmak imkani var. Eger o katilan mesaj gercekten karsidakinin ilgisini cekecek, agar ve espirili bir sekilde sohbetin meydana gelmesi sart edilirse.....(bir bayanin görüsüne göre) o zaman halbuki arkadaslik teklifi kabul edilebilir, iptal etme imkani olunca daha rahat kabuledilir. Bukadar. Flirtciii |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
elalem olga lari görüyor biz hüsniye yi bile göremiyoz beee....adalet bunun neresinde yaaws!? ühühühühhühühüüüüüüüü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
selam flii,
bu yorumun üzerine simdi önümüzde ki 4.35 saat icinde sana takriben 187 yorumlu arkadaslik teklifi gelecektir.....demedi deme !
hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
rüyalarina girdigim bölümü iftar sonrasi-sahur öncesi bir vakitte özelime yazabilirsin.....yarin bakacam ama saat kacta yazdin,ona göre haaa......
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
seni gecenin bi vakti belgrad ormanlarina biraktik miydi sende ne gemici dügümü kalir ne de trenci dügümü....öyle bi cözülüverirsin ki, hic sorma gitsin.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
hah,tam oldu simdi.....bi sonra ki cümlende de -süpür kahramanim-de, aliyim elime girgiri,sen ayilik uykunu cekerkene,evi süpüreyim....ne dersin !?
hahahahahah ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
sana 2 saat laf yetistirmiyorum,sen ve saz ekibine laf yetistiriyorum....bu ne beee!?!? bi daha da topic acarsam lorenzo gibi olayim,e mi......
hehehehhe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |

lorenzo............  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
üle deme ayol.....marvel comics dünyasinin asil ve gizli kahramanlari sonra kiskanirlar bizi ayol
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
kiz sen ne ariyon burada,bu saatte bakiim !?!? 
ohooo,insanin cinsiyeti erkek olunca,hersey beklenir kiz ondan....  ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
sen daha burada misin beee? günaha girmeyesin diye biraz sustumdu,uzaklastimdi....hala buralarda cirit atiyon.....rüyana gidipte,rüyana girisimi görsene ayol.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
hayir yani güzelim, erkek milleti kadin milletinin K-harfini görebilmek icin neler neler yapar,eder,kac yüz bin dereden kac milyon litre su getirir sana....onu diyom yani ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sprite kafasi |
lafo gibi yat ama lafoyla yatma.....tamam mi,anlastik mi!?
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!