|
|
|
Güzel ve komik sözler |
Arkadaslar güzel ve komik yada anlamli sözler paylasalimmi?? ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel ve komik sözler |
sürekli salatalık maskesi yapan insanlar, size sesleniyorum... ALLAH'IN vermediği güzelliği hıyardan beklemeyin ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel ve komik sözler |
Kötü bi Haberim var ! Bugün iyi Niyetimin Son Kullanma Tarihiydi ,Artık Her Şey 'Adamına ' göre Adam Olmayanın Vay Haline... ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel ve komik sözler |
Şimdi Bana Öyle Bir Söz Söyleki; İlk Söyleyen Sen, İlk Duyan Ben Olayım... ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel ve komik sözler |
Bazen kırdım, çoğu kez kırıldım; ama ben hiç kimseyi kaybetmedim, sadece zamanı gelince vazgeçmesini bildim. ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel ve komik sözler |
Milli Piyango bana vursa bende ona vurrum..agzini burnunu kirarim..anadolu cocuguyuz la bizz..saygilar  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel ve komik sözler |
dünyada erkek basina üc kadin düsüyo derler..gercektende öyle..bir erkek üc kadin sigdirabilir..annesi..esi..kizi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel ve komik sözler |
bugün morale ihtiyacim var, iyi güldüm tsk..  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel ve komik sözler |
avrupa ile asyay birlestiginde avrasya oluyorsa..amerika ile asyay birlesirse amasya olur..hakliyim dagilinnn |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel ve komik sözler |
yuk bu olmadi gönlüne sigdirir erkek onlari  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel ve komik sözler |
dat war auc schön  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel ve komik sözler |
bak birde cok güldügüm bir fikra var
Gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar kaynana ;
- gelin, sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş.
gelinde ;
- tabi anne konuşalım demiş.
kaynana başlamış anlatmaya. - benim üç türlü halim vardır dikkat et..saçıma gül takmışsam;neşeli olurum. her yola gelirim. kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam. çok ısrarcı olma .. Eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma çok sinirli olurum. kaynananın lafı bitirince gelin başlamış lafa;
- anne benim halim malim yoktur. bacak bacak üstüne atar, sigaramı yakarım,sen gülü dötünede taksan ben gene bildiğimi yaparım xD ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel ve komik sözler |
hahahah güzelmis fikra  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel ve komik sözler |
hadi sana birde komik video izleteyim
begenirsin izle biraz
//www.zekiturk.com/t15408/ ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel ve komik sözler |
dat war auch schön, ama ben gidiklanirim, kann mich nicht massieren lassen du  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel ve komik sözler |
bak senin yaziyi okuyunca aklima geldi anlatayim
kücükken türkiyede evimiz badana boya yapilmisti, arinin biri yerde kirecin icine düsmüs cirpiniyo, bende ariyi kurtarayimda Allah beni cok sevsin diye elimle aldim cikardim, ari bir soktu avluda on tur attim elim davula döndü 
aus eigene erfahrung kann ich dein spruch bestätigen  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel ve komik sözler |
es ist nicht in mein hand du, ben hic massieren yaptiramam kendime  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel ve komik sözler |
cok güzelmis  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel ve komik sözler |
clap:  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel ve komik sözler |
bugün soksa haklisinda
o zamanlar cok masumdum ve iyiniyetliydim be ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!