|
|
|
Ramazanda iftar sofrasi düzenlemek istiyoruz!!! |
Selam arkadaslar, haftaya oruc basliyor...
Bir arkadasinda tavsiyesi ile ramazanda iftar sofrasi düzenlemek istiyoruz forumdaki arkadaslarla..
Bu simdilik bir düsünce,
sizlerin fikirleri nedir böyle bir düsünce hakkinda???? ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yav gardas herkes burda, sen gel buraya
daha uygun olur ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zamani belli tugra
iftar vakti  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bizdede bir laf vardir
yemek buldunmu ye
dayak buldunmu kac ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 Beitrag gepostet am 25.07.11, 21:42 @bey0glu  Nr.: 27 Antworten metin40 Yarin forumtreff duisburg ah istanbulda
slm,kardesim.....senden bi ricada bulunmak istiyorum....lütfen ramazan da güzel bir iftar aksamina imza atarmisin....yine burdan tb den arkadaslarla.......tsk ederim...saygilar ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 Beitrag gepostet am 25.07.11, 21:54 @bey0glu  Nr.: 36 Antworten metin40 Yarin forumtreff duisburg ah istanbulda
ilgiyle izledim..topic silinene kadar..eglenceye karsilardi,peki buna ne diyeceklar...merak ettim.lütfen benimle polemige girmeyin,rica ediyorum...büyükse saygim,kücükse sevgimden susarim..en güzel yanitida vermis olurum....saygilar
----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam arkadasim aslinda cok güzel bir fikir..gercekten tek kelimeyle harika bir durum tümm arkadaslarla güzel bir ortam güzel ve de güzel bir iftar yemegi.birlikte tek kelimeyle .. ayrica ALLAH katinda biri bin olur misali gercek anlamda paylasmak vedepaylastikca bereketi artar..saygilar..tabiki önemli olanda gercek anlamda katilim vede samimi olan arkadaslar sayi olarakta rezervasyon cok önemli..umuyorumki geregide yapilacaktir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm,kardesim......güzel bir iftar olur....ben ve arkadaslarim variz....saygilar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haber ederim tugra
yada sen arada bakarsin buraya ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen ve arkadaslarin varsa zaten 2masa ettik simdiden ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben ilk defa böyle birseye önayak oluyorum bakalim hayirlisi ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
insALLAH hayirlisi olur arkadasim ayrica önayak olmaktan ziyade organize vede zahmet meselesi emek vede hos görüyle istinayla organize yapildigi taktirde sanirim en hayirli durumda bu sekil olsa gerek diye düsünüyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm,kardesim tsk ederim...yazimini cok begendim...yildiz koyamiyorum,sanirim yarin koyarim..saygilar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SELAMIN ALEYKÜM Arkadasim,o görüs senin iyiliginden geliyor bilesin.. ayrica burdaki niyet bir ALLAH yolunda tüm gün ibadet ve sonrasinda da topluca bir iftar yemgini payllasmak ve o anlarda da CC ALLAH in adini zikretmek müslüman kardeslerimle bir arada bulunmaktan güzel olan ne olabilirki arkadasim metin..saygilar ins ALLAH hayirlisi ile cok güzel bir organizeyle tüm gönüller bir an olarak RABBIMIN yolunda paylasmayi nasip eder bizlere...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet kardesim..iki masa ben ve arkadaslarima dedigin gibi..bak cok ho$ olacak,sohbet ortami..klasik ilahili müzik e$liginde,bol sicak sohbet,cok ne$eli....Simdiden seviniyorum...kizimda gelir..onunda böyle iftar gecesini görmesini cok isterim...ilerde heveslenir..orucunu birakmaz....saygilar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gelmek isteyene hayir sen oruc tutmadin gelme denirmi gülsen??? ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amin kardesim...süper yaziyorsun..seni mutlaka beklerim...yazimlarindan saygili bir kisilige sahip oldugun kanisina vardim....saygilar.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm,gülsen tabiki o havayi teneffüs etmek icinde gelebilirsin...ben kizimida getircegim...saygilar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iftari Köln olarak düsünürmüsünüz, sayet uygun düserse organizede bir katk saglayabilirim. Oruc tutan tutmayan, önemli olan böyle bir güzel ortamda bulunabilmek, gülsen hanim. Saygilarimla ----- Her tuzlugum var diyene . . . . hiyarla yetisemedim . . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayirdir geliyormusun yoksa?? ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!