18 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 15.07.11, 00:19 Nr.: 1 Antworten

Bir sehidin isyani.....

-----
ÇAKAL gibi Dostum Olacaðýna ASLAN gibi Düþmaným olsun
0

Beitrag gepostet am 15.07.11, 00:27 @kocareis68 Nr.: 2 Antworten

Bir sehidin isyani.....

slm,kardesim
Evet
söz bitti suskunum ama icimde kopan firtinayi bilselerdi korkarlardi.
Yine gencecik bedenler topraga verilecek yine ANA BABA yürekleri
yandi... offf ne diyecegimi bile bilmiyorum aslinda cok konusurum ama bu
cok farkli sözüm bitiyor aklima hicbirsey gelmiyor.. Ben en iyisi
paylasimlarimla konusayim yine... Terörü bir kez daha nefretle ve
şiddetle kiniyorum , şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine bassagligi diliyorum....saygilar

0

Beitrag gepostet am 15.07.11, 01:09 @kocareis68 Nr.: 3 Antworten

Bir sehidin isyani.....
gece gece aglattin beni be chief Allah rahmet eylesin mekanlari cennet topraklari bol olsun insallah insallah gün yüzü görmez PKK cilar lanet olsun onlara  

-----
(bb | !bb)
0

Beitrag gepostet am 15.07.11, 02:16 @kampocyali Nr.: 4 Antworten

Bir sehidin isyani.....
kardesim bu pkk denen mahluku yakaldigin gerde cumle alem icin asacaksin ve butun memleket gorecek bak bakalim 6 ay icinde pkk mi kalir
0

Beitrag gepostet am 15.07.11, 02:21 @lafontaine Nr.: 5 Antworten

Bir sehidin isyani.....
bunlar kürt diye geciniyorlar ama bunlar kürtlere kurban olsunlar bunlar olsa olsa yahidinin yandaslaridir cunki onlar sevinir turkiyedeki askerler sehit olunca
0

Beitrag gepostet am 15.07.11, 02:34 @kampocyali Nr.: 6 Antworten

Bir sehidin isyani.....
bizler yasadikca bunlara rahat uyku yok her zaman daglarda kalacaklar ve orda köpekler gibi ölecekler,,,,,bir askerimiz sehit olur bin asker o gun dogar,,,,,,
0

Beitrag gepostet am 15.07.11, 02:46 @lafontaine Nr.: 7 Antworten

Bir sehidin isyani.....
bunlarinda sevincleri kursaklarinda kalacak yutkunamiyacaklar kendi aldiklari nefesten bogulacaklar
0

Beitrag gepostet am 15.07.11, 02:55 @caner24 Nr.: 8 Antworten

Bir sehidin isyani.....
sana katiliyorum kardesim benimde uykum kacti demin bazi lari askerlerimize hakaret ediyordu dayanamadim ,,
0

Beitrag gepostet am 15.07.11, 03:12 @kocareis68 Nr.: 9 Antworten

Bir sehidin isyani.....
Tüm Sehitlerimize ALLAHtan rahmet diliyorum.Mekanlari Cennet topraklari bol olsun.ALLAH analarina,babalarina ve ailelerine sabir versin insallah.Nur icinde yatsinlar ve TÜRK Milleti emin olsunki, TÜRK ASKERIMIZ daha var oldukca kimsenin kani yerde kalmayacaktir.ALLAH MEHMETCIKlerimize uzun ömür,güc ve kuvvet versin insallah.BASIMIZ SAG OLSUN...
0

Beitrag gepostet am 15.07.11, 03:19 @kocareis68 Nr.: 10 Antworten

Bir sehidin isyani.....
0

Beitrag gepostet am 15.07.11, 03:35 @kocareis68 Nr.: 11 Antworten

Bir sehidin isyani.....

KANIMIZ yerde kalmayacak       

0

Beitrag gepostet am 15.07.11, 03:44 @kocareis68 Nr.: 12 Antworten

Bir sehidin isyani.....

Albayrağa sarılı tabutun önünde
Durmuştu bir imam kıblemizin yönünde

Saf saf oldu insanlar hocanın arkasında
Şehidin resmi vardı herkesin yakasında

Büyük bir boy resimle kortejin önlerinde
Özenle taşınıyor asker ellerinde
Gençliğin baharında henüz yirmi yaşında
Mavi bir bere vardı o tertemiz başında

Tüm cemaat ağlıyordu yaşları sel gibiydi
Esen meltem rüzgarı kara bir yel gibiydi
Seni uğurlarken içimiz yasla doldu
Tüm analar babalar ak saçlarını yoldu

Omuzlarda yükseldin göklere erdi başın
Olmasa da dünyada bir tek taşın
Öteki yaşamında makamın cennet oldu
Sen gidince yurdumun tüm çiçekleri soldu

Benim şehit askerim sen ölmedin asla
Vatanın dağlarına ismin yazıldı kanla
Sana silah çeken el kırılacaktır bir gün
Bu dünyadan edilecektir sürgün

Bunu asla unutma ey kahraman şehit
Her şeyi bilen Tanrı bize olsun ki şahit
Seni toprağa değil yüreğimize gömdük

Yanıyor çiğerimiz sanki ateşe döndük

0

Beitrag gepostet am 15.07.11, 07:17 @kampocyali Nr.: 13 Antworten

Bir sehidin isyani.....

aksiyon sus sus kimsenin saldirdigi yok,hersey apacaik orta da ,dogrular yazilinca saldiri mi oluyor ,dogru saldiri sayilir tabi ,sizler yoksa nasil yol almaya devam ediceksiniz degil mi

birtek böyle günler de biz bunlari konusmadik ,sehitlerin gelmedigi günlerde de gercegi yazip ciziyoruz

su yalaninizi yesinler sanki diger günler sus pusuz bi tek böyle günde agzimizi acmisiz gibi lanse etmeniz yok mu

0

Beitrag gepostet am 15.07.11, 07:21 @kenzo-007 Nr.: 14 Antworten

Bir sehidin isyani.....

size tesekkür ederim ,dogrular inkar edmeye devam ediliyor sizin de sahit oldugunuz kadariyla

bakin hep okuyorum demissiniz,okuyup takip ettiginize göre yalan riyakarli yazanlari tanioyrsunuz demk ki  

0

Beitrag gepostet am 15.07.11, 07:40 @kampocyali Nr.: 15 Antworten

Bir sehidin isyani.....
Atatürk düşmanı degilim diyorsun Atatürk lafını duyunca hortlak görmüş gibi bas bas bagriyorsun oraya buraya. gün birlik beraberlik günü evet haklısın ama bu işin sonu nereye varacak akrdeş.  ateş düştügü yeri yakıyor o şehit ailerleri için artık kıyamet kopsa ne kopmasa ne ama gelip burada hala yok onlara maskara oluyoz yok söyle oluyoz yok böyle oluyozx diyip duruyorsun.

ulan bu millet sorun çözülsün diye apo bile görüsmeleri kabul etti o soysuzla hükümetin görüstügü alalen ortada buna bile razı olduk velhasıl bunu bile beceremeyen bi hükümet şimdi cıkıp sehitlermimze Allah rahemt eylesin diyor.  bdp aynı sekilde cok üzüldük Allah rahmet eylesin diyor. bu ne rezillik arakdasım bu ne terbiyesizlik sen 10 sene oldu yönetiyorsun bu devleti bu sorunuda çözeceksin ÇÖZECEKSİNNN baska yolu yok. yok yüzde 50 oy aldık yok sunu aldık ne bok aldıysan aldın ben halime bakaım vatandasın haline bakarım. ulan iti köpeği basımıza söz sahibi yaptınız ya daha ne diyim ben size.

-----
i want to play a game.
0

Beitrag gepostet am 15.07.11, 13:09 @kampocyali Nr.: 16 Antworten

Bir sehidin isyani.....

ne kacmasi siz akp lilere iki cift laf edince banlandim ,bunu sizlerde cok iyi biliyorsunuz,kacdin diye iftira atma .banlandigim icin bu nikle yazdim .

her firsatta acaba atatürkü nasil karalariz yazilarinizca 100 lerce sahit oldum ,senin gibilerin birligi beraberligi batsin

0

Beitrag gepostet am 15.07.11, 13:14 @kampocyali Nr.: 17 Antworten

Bir sehidin isyani.....

fark ettiysen bu nikim yildiz-68

yildiz--68 banlandi dün geceden beri ve sen simdi kalmis kacdin diye iftira atioyrsun

utanmaz

0

Beitrag gepostet am 15.07.11, 13:17 @kampocyali Nr.: 18 Antworten

Bir sehidin isyani.....

sürekli de nik degistirip baska baska kiliflara bürünüyorsunuz ,bak üye oldum olali ayni niki kullaniyorum

sizler gibi kilif degistirmiyorum

0

Beitrag gepostet am 15.07.11, 14:28 @kampocyali Nr.: 19 Antworten

Bir sehidin isyani.....

burayi pkk lilar basmadi,pkk ya bürünen ortaligi karistirmaya calisian bir iki nikdi.yürü bacaksiz seni sen müslüman olsan bi defa beni kafir diye ilan etmessin,yürü backsiz yakasiz seni

0

Beitrag gepostet am 15.07.11, 14:29 @kampocyali Nr.: 20 Antworten

Bir sehidin isyani.....
bana namazindan ,niyazindan bahsetme sözde görünüste müslüman kesilen yakasiz seni
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Bir sehidin isyani.....