38 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 12.07.11, 16:06 Nr.: 1 Antworten

namaz kılsan kılmayana dokunma

aşık mahzuni şerif

tüm dinleyenlere ve dinlemeyip geçenlere saygılar sunarım

0

Beitrag gepostet am 12.07.11, 16:14 @ask-acimasiz Nr.: 2 Antworten

suçum yokken devlet vermiş fermanı

iyi seyirler saygılar

0

Beitrag gepostet am 12.07.11, 16:17 @ask-acimasiz Nr.: 3 Antworten

şerif ite bak ite mahzuni şerif

saygılar...

0

Beitrag gepostet am 12.07.11, 16:21 @ask-acimasiz Nr.: 4 Antworten

çankaya

saygılar..

0

Beitrag gepostet am 12.07.11, 16:24 @ask-acimasiz Nr.: 5 Antworten

mehmet emmi

saygılar...

0

Beitrag gepostet am 12.07.11, 16:35 @ask-acimasiz Nr.: 6 Antworten

agıt

saygılar...

0

Beitrag gepostet am 12.07.11, 16:42 @ask-acimasiz Nr.: 7 Antworten

İşte gidiyorum çeşmi siyahım

saygılar...

0

Beitrag gepostet am 12.07.11, 16:50 @ask-acimasiz Nr.: 8 Antworten

zevzek

saygılar...

0

Beitrag gepostet am 12.07.11, 20:21 @ask-acimasiz Nr.: 9 Antworten

0

Beitrag gepostet am 12.07.11, 20:40 @ask-acimasiz Nr.: 10 Antworten

elerinize ve üreginize saglik
0

Beitrag gepostet am 12.07.11, 20:43 @-sivasingulu- Nr.: 11 Antworten

tşkler umarım bir nebzee olsun anlayanların çıkması iyi oluyor herkes suyun yüzüne bakıp temiz sanıyor içi bulanık karmaşık tşkler
0

Beitrag gepostet am 12.07.11, 20:55 @magdurum Nr.: 12 Antworten

allah kabul etsin  gösteriş için kılanlara sözümüz, yoktur ötesinde gözümüz ne yalandadır özümüz yanlış anlamayın dostlar lanet et ikicilik edene ben boyun egemem paşaya beye

sanki sende mühür kart var değilmi

saygılar ...

0

Beitrag gepostet am 15.07.11, 18:23 @calik Nr.: 13 Antworten

slm ey malllll sıgır olmasaydın böyle hitamla gelmezdin müslümanlıkta bir kafire kafir demek bile günahtır ben namaz kılmamı dedim adam parça yazmış söyleyecegin varsa ona söyle ve şunuda unutmaki o adam senin gibi zihinler yüzünden öyle o şair sen ve bendende daha müslüman senden  bendende daha iyi biliyor allahı peygamberleri senki kalkmış bir bokk biliyorum diye sazan gibi yazı yazıyorsun egerki sıktıysa seni bu parçalar kolonunu gevşetirsin bir dahada begenmedigin birşey hakkındada yorum yapmazsın hele helede böyle hitamlarla gelerek

hadi yolun açık olsun güle güle

0

Beitrag gepostet am 16.07.11, 09:48 @calik Nr.: 14 Antworten

topici açan benim sen diye hitap edip durdun ve benim nicke yazı yazın ve sonra kıvırın bırak allahını seversen hadi işine bak
0

Beitrag gepostet am 16.07.11, 13:25 @ask-acimasiz Nr.: 15 Antworten

namaz kılmıyorumm  ama inancım sonsuz en önemliside içim dışım fesat değil..
0

Beitrag gepostet am 17.07.11, 14:29 @calik Nr.: 16 Antworten

dinden o kadar haberdar bir insanmısın namaz 5 vakitinide kılıyormusun zekatını verinmi haccına gittinmi hangi insan  için hangi kul için ne yapıyorsun ve bugün allah için ne yaptın mal sen kendine müslümanım diyebilecek kapasitedemisin daha dinden haberin yok dinin gerekçesinden haberin yok ortaya sıçarsın ondan sonra kırk tane akıllıyım diyenide buna dahil edersin yolal topicten ben topici açtım diye sen gibi sıgırlar içeriye girip her aklına gelen yazıyı yazsın diye yapmadım kafir diye söze başlıyan bir insanla benim hiç bir sohbet anlamım olmaz ve onla konuşacak birşeyimde olmaz sende kendini beyan ettin

0

Beitrag gepostet am 17.07.11, 14:34 @zeyno83 Nr.: 17 Antworten

zeyno sen eleştiri yapacaksan öncelikle benim nickimin üzerine tıklarsın sonra yazını yazarsan ve şunada gelince sen ona destek verdinde neye hangi konuda ne şekilde destek verdin onu biliyormusun bayan zeyno efendi ve adam kafirlikle hitam etti o kafirin ne anlama geldigini biliyormuda sen ona destek verdin sen ve senin gibilerle ne topicimde nede normal hayatta realde sohbetim olmaz olamazda siz daha yolda yürümesini bilmez klavyede ahkam kesersiniz kafirlikle hitam edersiniz o yüzden topicimden çıkın gidin başka kapıya sizi ancak nakış oya boya o onla ne yaptı bu bunla ne yaptı gibi konular açar burası size göre degil
0

Beitrag gepostet am 17.07.11, 14:36 @ahab77 Nr.: 18 Antworten

aga bunlar dedigim gibi yolda yürümeyi bilmez halk şairi adam dini veyada görüşü ne olursa olsun beni ilgilendirmez ben dinlerim onu kötü iyi zevkler ve renkler tartışılmaz öncelikle ve o kalkmış kafirlikle hitam ediyor müslümanlıgı sorsan bilmez kalkar imam kesilir

tşkler saygılar..

0

Beitrag gepostet am 17.07.11, 14:38 @kardelen_34 Nr.: 19 Antworten

insan kalbi allah tarafından günde 1000 sefer yoklanırmış benden vazmıgeçti yoksa bana inancını hala yitirmedimi diye sen kendinden eminsen başkası ne derse desin önemi yoktur ben elle yaşamam ben kendi hayatımı yaşarım başkalarının düşündükleriyle yaşamam ben kendi yaşamıma bakarım

saygılar...

0

Beitrag gepostet am 17.07.11, 22:18 @zeyno83 Nr.: 20 Antworten

tek bildigincümle işte böyle hakaret olur insanoglu başedemiyecegi ne olursa olsun her zaman çamur atar sana tek sözüm yolun açık olsun topici açma sebebi hakaret edin aklınıza gelen her hakareti yazın diye yapmadım aşık mahsuni şerif bugüne bugün halka mal olmuş senin nenelerinin dedelerinin sanatçısı bu adam kötüyse ve bu kadar çekilmez bir insansa ne dinlersin nede yorum yaparsın her koyun kendi bacagından asılır herkes kendi yakasına kefildir hadi yolun açık olsun umarım bir daha görüşmemek üzere salakdiyede hitap etme bi daha
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!