78 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 08.07.11, 13:50 @facelook Nr.: 41 Antworten

türk olmak....2.ci deneme
sen benim vidalarima erisemezsin bosuna ugrasma mazallah sendekiler gevsemis zaten tam dagilma
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 13:54 @isabella Nr.: 42 Antworten

vidalarimi gevsetmeye baslayabilirim yani,izin cikti !?!?
-------------------------------------------------------------------------
1. tekil sahis özelligini icinde barindiran "M" harfi gözünden nasil da kacmis, hayret......

vidalariNi demedim,vidalariMi dedim....vidalariNa saygilar,hürmetler !

hahahahahah

-----
31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 13:56 @nonstop Nr.: 43 Antworten

kan rengine bakiyor non. kanin ne renk 380 kmh yapiyor damarlarinda ? ici alkolle sulandirilmis mi,sulandirilmamis mi, cok cay icipte tavsan kani rengine döneklik var mi yok mu.....yani pek cok unsuru bünyesinde barindiriyor bu soru. bireysel olarak ancak cevaplanabilir....

hahahahahahahah

-----
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 13:58 @eftalll Nr.: 44 Antworten

konuyla baglantili kalda silinmesin o zaman  ama bu da bir özelligimiz dimi bilip bilmeden ortaligi karistirmak gibi
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 14:00 @facelook Nr.: 45 Antworten

insanlik hali arada olur böyle seyler diyim  tüh irezil oldum ama olsun bana yakisir sekilde bunu hazmedip kendimde güleyim
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 14:03 @nonstop Nr.: 46 Antworten

yooo,bosuna dememisler --kleider machen leute--diye....dis görünüse bakaraktan hangi milliyetten oldugun anlasilamaz ki. demek istedigim bireyin kendini nasil hissettigi,ne gibi hissettigi.....
-----
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 14:04 @isabella Nr.: 47 Antworten

gülmek sana yakisiyor--diye arabaya bi yikama,yaglama cekeyim mi simdi yaaws!?

hehehehehehe

-----
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 14:05 @eftalll Nr.: 48 Antworten

eftall siyaset bölümü diger tarafta rica etsem orda tartissan deniz feneri olayini

-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 14:08 @eftalll Nr.: 49 Antworten

yooo,ben kimseden cekinmeden,kacinmadan bildigim,gördügüm dogrulari dile getiririm....ama bakkaldan aldigim sakizin posetinde ki TSE damgasini görüpte,fabrika en son ne zaman teftis edilmistir acaba diye düsünerekten belediyeye,oradan da hükümete,politikaya,dine ve de bilmem baska hic bir yere cekmem konuyu......her lafi dönüp dolastirip siyasete getirmek,dine getirmek gercekleri konusamamak demek degildir.......
-----
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 14:11 @eftalll Nr.: 50 Antworten

kardesim de nedemek nerden bu samimiyet  ayricada tekrar sorayim size konum neyle alakaymis

kendinizde "aha bu türkdür" denilmesine sebep olan özelliginiz nedir?

-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 14:16 @eftalll Nr.: 51 Antworten

bu da senin özelligin herhalde mantiksiz mantiksiz yola cikarak ortaligi bulandirmak gibi

-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 14:18 @caner24 Nr.: 52 Antworten

disiplinli yapin var yani
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 14:28 @caner24 Nr.: 53 Antworten

tsk caner bir kac arkadasimiz belirtdi tabikide misafir perverligimizi vs gibi olumlu düsünceleri, arada bir kamber gelir herzaman bu da onun kisisel özelligi olarak algiliyorum ve de üstünde durmayarak saygimizdan ve de aslinda laf anlatip ise yaramayacagini bilincide olup susmayi tercih ediyorum
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 14:36 @eftalll Nr.: 54 Antworten

sen benim konumu hala anlamis degilsin yeterince sabir gösterdim simdide seni kibarca topigimden kovuyorum. Ayricada baska nickim yok kime ne yazdigini önce bir arastir   Dagdan inmis gibi olma
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 14:36 @isabella Nr.: 55 Antworten

Türk olmak ayricaliktir... isine gelmeyen okumasin...

ezgimiz, nakisimiz, rengimiz, huyumuz, kanimiz, önce aglayip 2 dk sonra kahkaha atabilmemiz, duygu ve hassasiyet selalesiyiz..

yemeklerimizden bahsetmek icin sayfalar yetmez...
kültürümüz ne kadar karalansa bile anlatmak icin kelimeler yetmez...
merhametliyiz, severiz, kiskanclik almis basini gidiyor belki ama yine de paylasmasini severiz,
bayramlarda seyranlarda tatile kacmak moda olduysada kapimiza gelen misafiri geri cevirmeyiz, en azindan önüne bir cay hazirlayip iki kurabiye yedirmeden göndermeyiz, irki rengi dili dini ne olursa olsun herkesi ayirt etmeden kabul ederiz...

istisnalar kaideyi bozmaz... biz bozulmus gibi görünsekde icimizdeki en son zerre türklük bile bizi yine biz yapar.....!

biz insanlari severiz... biz sevmeyi severiz... (dedimya istisnalar kaideyi bozmaz, sapik, deli, cani, manyak, kontak, kara beyinli, kara kalpli her millette vardir)
yinede bizim gibisi yok, sazimizin tek teli yeter, tenimizin kokusu, gözümüzün nuru yine yeter, yeterki yüregimiz sizlasin!!!....

benim türk oldugum belli olmuyor, ama taktigim mavi boncuk, el kol hareketlerim, ve en önemlisi türkün bakisi bile farklidir, türk baska bakar, sari olsun, kara olsun kafasi farketmez, bakisi türk oldugunu 80% ele verir.. anlayan anlar yani...

paylasim icin tsk ederim

-----
"La ILahe ILLaLLah, Muhammeden ResuLaLLah"
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 14:41 @ccc_zahidem_ccc Nr.: 56 Antworten

cok güzel bir yorumlamaydi tsk zahidem
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 14:50 @smlctn_ctlk Nr.: 57 Antworten

yok be yaaws,ne anlatacam.....görmüyon mu, bana yazdigi ilk yorum: dengesizlikler örnegi, iftira atma,karalama,vs....bakarsin,mantikli bir cevap,yorum beklersin.baktin gelmiyor,yola devam........
-----
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 14:54 @eftalll Nr.: 58 Antworten

ehhhm, eftal....bilmiyorum anlayacak misin bu yazdigimi yoksa gene olmadik bir yerlere mi cekeceksin bilemiyorum ama ---Simdiki  TÜRKLERIN,,,TÜRK  olmanin  tipik  özelligidir  sanirim  dogrulari  söyleyememek,,,,,,----------

bu cümlenin üzerine yorumumu yaptim ben. yok sen bi mod a yaziyormussun da,yok baska bi nickle mod neden cevap veriyormusta yok kiliktan kilikmista......buranin forum oldugunu da,herkesin her yoruma cevap yazabilecegini de gözardi edebilmen nedense isine geliyor sanirim.....

-----
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 15:01 @eftalll Nr.: 59 Antworten

senin düsüncelerini modlamak isteyen kim sana yorum yapma diyen yok konu da kal dedik ayricada ikidebir dile getirdigin konuyu baska yerde tartisabilirsin bunu da söyledim cok merak edersem o konuya gelir yorumumu yaparim bunda anlasilmayacak ne var
-----
De nihilo nihil..
0

Beitrag gepostet am 08.07.11, 15:15 @eftalll Nr.: 60 Antworten

pekii.........
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!