|
|
|
türk olmak....2.ci deneme |
cevap veriyorum brasil bacım
konuşmam
tipim
görüşüm. ----- i want to play a game. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bol ceneyiz degil, sorumluluklarimizin bilincinden olmadan kafamiza estigi gibi takilmamiz bizi biz yapandir.....
dogru kurallar bize göre ters dimi  ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bakiniz cevap no 1 !!!
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
terslikten ziyade, her konuda cok bilmisizdir. bir konu üzerinde en ufak bir bilgimiz dahi olmasa,o konu veya ona endeksli bir konu üzerine,oradan buradan kayaraktan,kaytararaktan baska birsey üzerine saatlerce cene calabiliriz. neden !?!? kimse bizi aptal sanmasin,kimse bizi cahil sanmasin......kisilik sorunlarimiz vardir da az bucuk isa.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
que nada senorita ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kisa ve öz oldu hortlak abim sagol bu da bir özelligimiz sayilir fazla laga luga etmeden noktaya gelmek isteriz.. ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baglamam perde perde düsürdün beni derde ayak üstü duramam (!) seni gördügüm yerde
yihahahahaah
diyor ve susuyorum artik ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
diyom ya iste....sakalim yok ki,söyle bi bir güzel oksayayim ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vah vah üzülmüs gibi yapim du simcik hani türk milleti duygusaldir ya o bakimdan ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üzülmüs gibi !? neye ? annamadim vullah.... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kimse bizi aptal sanmasin,kimse bizi cahil sanmasin......kisilik sorunlarimiz vardir da az bucuk isa.... 
iste aynen kendi fikrini pratik olarak sergiledin laf olsun diye yorumladin yorumladin ne yazdigini unuttun  ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dua etsin, AIDS maids neyim olmamis......hahahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üfff be yaaaa.....bunun nesine üzülüyorsun ki ? ben de su sakal konusunun altina yazdigin icin,ona niye üzülüyor ki bu kiz diye düsünüyordum..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakalindan banine kisilik sorunu var diye üzüldüm ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kisilik sorunu cogumuzda var. etrafimizda ki gercekleri kabullenmeyip,kendi gerceklerimizi yaratma cabasinda oldugumuz zaman bil ki var bizim kafada ki birkac vidada gevseklik.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
demin actigin konu neden silinmis anlamadim ...... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu tür kisilikler cok malesef evet katiliyorum fikrine..aferin bu sefer konuyla alakali birsey diyebildin ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vidalarimi gevsetmeye baslayabilirim yani,izin cikti !?!?
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahahaha helal olsun, ayni sorun bende de var hersey oldum bir türksün diyen olmadi  ama bu da bir avantaj sayilir yani iyi bir kamuflaj gibi görüyorum ben, herkes senden habersiz rahat rahat önünde atip tutuyor sonra sen devreye girince dut yemis bülbül misali kaliyorlar ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!