|
|
|
türk olmak....2.ci deneme |
kendinizde "aha bu türkdür" denilmesine sebep olan özelliginiz nedir?konusmanizmi, tipinizmi, görüslerinizmi vs...
evet konumu actim bir dolanayim disarda dedim geldim ve ne göreyim sohbet almis basini gidiyor rica ediyorum sululuk etmeyin
----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
türk olmanin özelliklerini sergiliyorduk iste konunda, ispatlaya ispatlaya hem de.....ucmus,gitmis konun.....hmmmmmmmmmmmm !?!?
hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hii benim konumu ucurttunuz  napim simdi sizi ben harbi türk gibi probleminiz ne diye mi sorim kaslarimi catip  ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok valla,ben de bi 20-30 dk. yoktum, geri geldigimde ucmus konu. o arada ne yaptilar bilmiyorum ama sohbete cevirme isinde,baslardan biriydim bende,ne yalan söyleyim.... 
türk olmanin özelliklerinden biri iste : konuda kalmayip,isi chate,sohbete dökmek ! silinen topicte ispatladik bunu sanirim.....hahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok güzel örnekler verdin destroyer tsk gercektende öyle ayricada positif acidan baktigin icinde tebrik ediyorum ilk denememde daha cok negatif dalgalar olmus sanirim öyle anladim ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
türk olmak demek... bi önceki konuda gördügün gibi - vur diyince öldürmektir ve önceki konuda yazdigim:  kirik sazini tek dostu bilip, onunla dertlesmektir ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bol ceneyiz demek istiyon yani ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu da güzel bir örnek saz calmak tsk mona-lisa aman riza abi ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bol ceneyiz degil, sorumluluklarimizin bilincinden olmadan kafamiza estigi gibi takilmamiz bizi biz yapandir..... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yani yani... bizi ne keman, ne piano doyurur... illa kirik saz olacak ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nan her yaziya yorum yapmayi birak artik... senin yüzünden firca yedim  ikimiz cok göze batiyormusuz, laklak ediyormusuz ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abuu lafon bide kendi aramizda bunu tartissak acaba ne olur sen bu kadar türksün derler cikarlar isin icinden  sinirli millet yani buda tartisilir gerci ama saniyorum sen mizac demek istiyorsun yani ben öyle anladim bu dogrudur katiliyorum sana ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
türküz,özelligimiz....napiim anaciiim....kesip atamam ki yani sonucta bu dilimi....
hahahahaha ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dilini degil de, senin su burnunu kesmek gerek !!!
hahahahah ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10 points for atka from face ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
göze batacak ( evet,evet....göze dedim,göze !!! ) fevri hareketlerden kacininiz por favor !
hehehehe ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayir beee, öyle demek istemedim... ikisini de severim... hatta keman bile aldim, ama beceremedim... piano desen, ara sira ipad'imde caliyom... ama ruhumu gidiklayan, ferahlatan tek bir enstürman var, o da baglama !!! ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk gercekten güzel anlattin umutlar en son ölür ne de olsa kimbilir daha neleri görecez ----- De nihilo nihil.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A benim bahtı  hi)yarim Gönlümün tahtı yarim Yüzünde göz izi var Sana kim baktı yarim ??? hahahahah ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!