63 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 29.06.11, 07:31 Nr.: 1 Antworten

Türkiye

Merhaba arkadaslar. Bir kac yildir TR´ye gidemiyordum. Bu ay 2 haftaligina gittim.

Heryer degismis, büyümüs, güzellemisde; bazi/cogu orda yasayan insanlarin hareketleri bana tuhaf geldi. Mesela neden ben/biz yoldan gecince öyle bakip dururlar insana?-en cok sinir oldugum sey!

Neden denize her ellerine geleni atarlar?

Neden birsey almak istegince israr ederler ve pahali oldugu icin (fiyati yüksek söyledigi icin) almak istemeyince "fiyat konusunda birsey yapariz" derler? TR´de alisveris yapmayi sevmem, cünki cok israrcilar....

selamlar saygilar

0

Beitrag gepostet am 29.06.11, 09:24 @gamzelimxx Nr.: 2 Antworten

Türkiye
valla bende dogdum dogalı burdayım bu dedigin seylerden sikayetçiyim. ama halimzie sükür tabiki

-----
i want to play a game.
0

Beitrag gepostet am 30.06.11, 19:12 @gamzelimxx Nr.: 3 Antworten

Türkiye
cok büyük bi hüsrana ugramıs gibi burda konusma lütfen önce gittigin yerleri söyle ben sana ne gördügünü söylim hamfendi....bana burda vergisiz bir cöp söyle yerde karınca gezsse vergi aliyolar neden bunu protesto etmiyonuz neden burda gece vaktine calısınca ben bir bayanım bukadar calısmamam gerekir diyemiyosunuz .önce bir yasadıgın yerin insan haklarını ögren sana yapılanları gör ırkcılıklara yılda onlarca türk evlerini yaktıklarını bilmen gerek sonra konus yargıla... orası senin vatanın düzelmesini istiyosan karalamadan elinden gelen  fedakarlıgı yapıcaksın milliyetcilik azda olsa bu olsa gerek.. almanlar ihracatı severler ithalatı sevmezler nedenmi kendi milli cıkarlarını öne cıkarmak icin bunu cözmekte birazcık aklını koyarsa basit olur...
0

Beitrag gepostet am 01.07.11, 06:58 @ardor Nr.: 4 Antworten

Türkiye

ben bu yazdigin seylerden bahs etmemistim. konuyu saptirmayalim.

ben almanya cok güzel veya tr´den iyide demedim.....

sadece düsüncelerimi paylastim

0

Beitrag gepostet am 01.07.11, 08:51 @seyfibey Nr.: 5 Antworten

Türkiye
sende türk degilmisin emim sende bu birgün is sahibi olsan aynı mahluk olursun cünki zaten tr böyleyse türk milleti nerdede olsa aynıdır demismez bir bütündür huyuda suyuda dünyanın öbür ucuna gitse aynıdır.kendi ayagınaza balyoz vuruyosunuz .gitmeyin madem öyle begenmiyosanın ne isiniz var müslüman ülkelerde yasam tarzını insanlarını begenmiyosanız sahtekarlık yapıyolar diyosanız gitmeyin alısveris yapmayın bukadar basit.kuzu gibi yasayın avrupa diye size bir ise bine  katlayan fiyatını bırakıyo oysa gelip tr den yada maliyeti düsük ülkelerde yapıyo aynı malı orda 20 tl ise 30 euro ya bırakıyo küpürlerin alttaki kısmına bakın bi nerde üretilmis ozaman anlarsınız.bey efendi
0

Beitrag gepostet am 01.07.11, 09:00 @seyfibey Nr.: 6 Antworten

Türkiye
ben burdayım zaten ama anlıyorumki sen ticaretten anlamıyosun .ve sen burda alınan rüsveti türkiyede veremezssin bizzat burdaki emniyet amirine rüsvet veriliyo acık acık hemde mainz de  bu ülkemi sutten safi diyosunuz daha hangibirini sayim size merkelin afrikadaki insanlarda ilac sanayi deneyimi yaptıgınımı söylim size yoksa burdan kalkıp hindistandaki nükleer tesislerde anlasma gittiginimi siz her ülkenin cıkarlarıni bi ögrenseniz belki 2 dk burda durmazssınız eger gercek bir elestiri sahibiysenin eger gercegi gördügünüzde dogruyu secmeyi isterseniz .yok eger keser döner sap döner  hesabı düsünüyosanız tek yönde elestiriye baki kalırsınız.
0

Beitrag gepostet am 01.07.11, 10:06 @gamzelimxx Nr.: 7 Antworten

Türkiye

haklisin

ben genellikle türkiyede carsiya cikarken tuman/salvar giyyorum

sivem falan hep degisio automatisch

bisey aldigimdanda degil, hosuma gidiyor, dort die sau rauszulassen (in Bezug auf Kleidung) und für meine mama zu handeln, weil sie es nicht kann

0

Beitrag gepostet am 01.07.11, 10:06 @gamzelimxx Nr.: 8 Antworten

Türkiye

haklisin

ben genellikle türkiyede carsiya cikarken tuman/salvar giyyorum

sivem falan hep degisio automatisch

bisey aldigimdanda degil, hosuma gidiyor, dort die sau rauszulassen (in Bezug auf Kleidung) und für meine mama zu handeln, weil sie es nicht kann

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Türkiye