|
|
|
Cesaretmi ..? Delilikmi..? |
Allah senide güldürsün.. Domuzcuk ve kisilik sorunu..hahaahaaaa  Aslan kiyak gecti ona diyorsun yani.. O da adamdan sayip kendini bayagi gaza geldi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dogru,haklisin.. Ama ben domuzcugun dellendigini sandim.. Yani aptalca cesaret. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya sonuna kadar bakamadim ben..Biliyorum aci sonu.. Ama bizim kahraman domuzcuk bilmiyormus gibi dayilaniyor ya.. Aptal cesaretimiu desem,cilgin kahramanmi..? Klip icin tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insanlarda öyle.. Degerinden fazla deger verirsen,seni degerinden asagiya satmaya kalkarlar.. Tuttum ben bu tekerlemeyi.. Aslan acikinca hanya konya kac saat görecek.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hemen anliyamadim.özür. Ama güzel aciklamissiniz,Hele Almanca aciklamasi da cuk oturmus.. Tesekkür ederim.Sakli Hanim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam kirik herz Bende sizin gibi gördüm olayi.. Bizim Türk filmlerinde gibi,Topa tüfege karsi kiliclarla savasirlar..Savasmaya calisirlar. Yorumunuza tsk.ler.. PS. (ne oldu o sizin,hizli gitmenizden dolayi bir ceza geldimi..,geldiyse ne kadar..) Aciklamak mecburiyetinde degilsiniz tabi,rahatsiz ederse.. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anladigimi saniyorum.. Yorumunuza tsk.ler.Sizede hayirli geceler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der tod ist qualvoll-. Hayvanlarin yasamak icin öldürdükleri malumumuz. Onlarda acaba,kiskancliktan veya nefretten öldürdükleri oluyormu.?? Bizim gibi sapik olanlar,onlarda da varmidir.? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecmis olsun,ucuz atlatmissiniz.. Bir daha olmayacagina göre,size bayagi ders vermis.. Bizim A7 öyledir.Bende gecen hafta Aalendeydim.B19 i kullandim. Bundan sonra kazasiz ve cezasiz sürüsler dilerim. Saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tabiat kanunu bu hayvanlar aleminde. Arkadasliktada bazen öyle oluyor maalesef. Sihhatli ve verimli isen,cevrende cok kisi oluyor.. Düstügün zaman bir bakmissin,yanlizsin. Bende cok seciciyim o hususta arkadasim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tesekkür ederim. Sizede iyi sabah ve tatiller. (memo bu gün sondefa calisti.yarindan itibaren 3,5 hafta izinli..) ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
6 ay hergün ise giden...Isi icin 2 defa iznini erteleyen,gece gündüz calisan benin hakkettigini umuyorum..Isyerimin reklama ihtiyaci yok zaten. Ab Montag gehts nach Antalya. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok duygusal su hayvan alemi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayni insan gibi korkuyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!