|
|
|
Cesaretmi ..? Delilikmi..? |
Bence bu hayvan kafayi yemis. Siz ne dersiniz arkadaslarim.? Bu kadarina cesaretmi denir,delilikmi? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cesarett... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam canacansin.. Aslinda aslana karsi hic sansi yok..Kacmak yerine saldirmayi yegliyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm.arkadasima.. Bende öyle tahmin etmistim.. Ama yaban domuzu bunu nasil biliyor..Aslanin tok oldugunu..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karni tok aslanin yaninda tek sansi onu korkutup kacirtmasi vede onu yapiyor yinede cesaret isi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yani cesaret diyorsunuz.. Kacmaya kalkan aslana habire saldiriyor,aslan bir kizsa,aksam yemegi olacak. Görüsünüze saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen öyle gül_beyaz arkadasim. Tok oldugunu hayvani ic güdüsündenmi anliyor acaba..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm.akidisim sunaya Bence bu hayvan kafayi yemis. Kacan aslani bile hala kovaliyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayvanlar alemi bir baska.. Bizler gibi degiller.(iyiki) Yorumuna tsk.ler arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baska sansi yokki hayatta kalmak icin ya öleceksin yada öldüreceksin oda sansini deniyor kendi aklinca  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam sakli hanim. Benim soruma yanit alamadan,kendim bir soruyla karsilasiyorum. Tamam,virgül benim olsun. Cesaret: sanirim,basarilmasi büyük bir güc gerektiren konunun üzerine israrli ve korkmadan gitmektir. Delilik:Beklenen sekilde davranmayip,anormal davranmak.Aklini kullanamamak. Ikisi kardestir diyenler,yalan söylemis..Emmioglu bile degiller.. Saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kendi aklinca..Harika bir yorum.tsk.ler.. Birde aslani kovalamazmi..Orada abartmis biraz..Mahalle kabadayisi gibi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bazen insana korku acayip seyler yaptiriyor ya.... Demekki hayvanlarda da var o duygu.. Tsk.ler akidisim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslan aslanligini yapti diyorsunuz.. Ac olsaydi bakmazdi efeligine..Bulasmak istemedi.. Yakismadi aslana ya..hic olmazsa biraz dövseydi.. Gecen seneki cimbomun (G.S.)hali gibiydi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  evet baktiki aslan bir sey yapmiyor iyice korkutuyum firsat bu firsat dercesinee..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben karni tok aslana güvenmem ya... Domuza bak,bayagi dövdü aslani.. Aslanligin karizmasi cizildi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam annunaki arkadasim.. Güzel yorumlamissin.. Deli diye tabir ettiklerimizin ic dünyasini bilemeyiz. Birde o mesaji güzel aldim.. Gözü doymak bilmeyenlere,hayvanlardan örnek alin..Harika tbr.ve tsk.ler.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklisin calik arkadasim.. Hakikattende cesaretli kisilerin,cogu zaman cahil kisiler oldugu dogrudur.. Akillinin cesaret edemedigi seyleri yapmaya kalkisirlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elinden gelse birde nanik cekip islik calacak.. Manyak bu domuzcuk yahu.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!