|
|
|
Çok bilmiş çinlilerin |
ataları demişler ki... "Bir gün mutlu olmak istiyorsan... İçki iç... Bir hafta mutlu olmak istiyorsan... Tatile çık... Bir ömür boyu mutlu olmak istiyorsan, Toprakla uğraş.. Bir ömür boyu mutsuz olmak istiyorsan, İnsanlarla uğraş... " ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok bilmiş çinlilerin |
ilim çindeyse gidin ordan alin... diye bi hadis mi vardi yoksam türk atasözü müydü? ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok bilmiş çinlilerin |
caldim........... ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok bilmiş çinlilerin |
biz neden hep onun bunun kötü yanlarini benimseriz, onlar gibi "kötü" olmaya calisiriz ve hatta oluruz da... asla güzel özelliklerini almayiz?
hani mehmet akif ersoy'un almanlar icin dedigi: "Isleri var dinimiz gibi, dinleri var isimiz gibi" meselesi...
----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok bilmiş çinlilerin |
cinliler atalarina hic uymayip toprak yerine teknolojiyle ugrasio  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok bilmiş çinlilerin |
konu sahibi dururken; yorumculara yorum yazmak da eski köyün yeni modasi mi oldu...  hahahahaha ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok bilmiş çinlilerin |
nette bakinirken gözüme ilistiydi de, dedim hemen copy&paste'leyim, paylasayim... ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok bilmiş çinlilerin |
yarin cinlilere bi soram; bu calmak konusunda ne diyorlar... pis hirhizzz !!
heheheheeh ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok bilmiş çinlilerin |
onlar japonlar degil miydi beeeee ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok bilmiş çinlilerin |
barutu, matbayi kim icat etti acep recep?  gerci; toplar döktürüp icine barut doldurup istanbulu fetheden de bizdik ya ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok bilmiş çinlilerin |
ayni bool algebrasi gibi olmus da, mantigi tam cözemedim a | b | c --+---+-- 0 | 0 | ? 0 | 1 | ? 1 | 0 | ? 1 | 1 | ? c = a ? b ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok bilmiş çinlilerin |
sen simdi bana laf mi soktun?  hahahahahah ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok bilmiş çinlilerin |
verecegim cezaya razisin????  bi face vardi, sen iki oldun... ne de merakliymissiniz yaws hahahahah ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok bilmiş çinlilerin |
olurmu ya made in china  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok bilmiş çinlilerin |
a | b | c --+---+-- 0 | 0 | ? 0 | 1 | ? 1 | 0 | ? 1 | 1 | ? doktor bu neeee burda bile cikti karsima  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok bilmiş çinlilerin |
çin işi japon işi bunu yapan kaç kişi? ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok bilmiş çinlilerin |
ben saymasini bilmeyom ki ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok bilmiş çinlilerin |
heheheeh kâbuslarin mi oldu algebra  baska sefere biraz da "de morgan"'dan cizeyim bari ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok bilmiş çinlilerin |
toprak olur tas olurum, yine de merak etmem ----- #define QUESTION (bb | !bb) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok bilmiş çinlilerin |
aman yarabbbiiiimmm  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!