|
|
|
Yarin babalar günü... |
selam arkadaslarima.. Belki unutanlar olmustur,belki bilmeyen arkadaslarim vardir.. Babamizi yarin ekstra bir mutlu edelim.Benim hediyem hazir. Anneler günü gibi olmasada ,Bizi bu yasa getirmede katkisi olan babalarimizdan,saygiyi eksik etmeyelim. Bir parfüm,bir gravat,bir gömlek gibi seyler alarak onu ne kadar sevdigimizi ve düsündügümüzü gösterelim derim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin babalar günü... |
selam sevil. Ben Almanyada yasiyorum.Ve 2.Haziran yani yarin bildigim kadari ile Babalar günü olarak kutlaniyor. Yanlisim varsa özür dilerim.Yanlis yönlendirdigim icin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin babalar günü... |
Özür,bilerek yapmadim. Aklimda öyle kalmis. Niyetimin kötü olmadigini bilmen gerekirdi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin babalar günü... |
sevil. özür diledim..Kisisel olmaya gerek yok. Ben kimin neyi ,ne zaman kutlayacagina karismam. Anneler günü dünyada hep ayni.Mayisin 2.pazar günü. Babalar günü almanyada degisiyor.Benim aklimda 2.haziran kalmis.Yanlisim varsa.üzülmekten baska bir sey elimden gelmez.Tüm arkadaslarimdan beni mazur görmelerini rica ederim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin babalar günü... |
Inan,yarin komsularimiz babalarina hediye alarak gönlünü almaya calisirken,benim babam bundan niye mahrum kalsinki. Hristiyan,müslüman diye ayrim yapmak niye.. Babalar günü icin zaten resmi bir gün yok bildigim kadar. Ülkemizde belli gün varsa ne mutlu onlara. Yorumun ve uyarin icin tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin babalar günü... |
Selam kirlim. Ben 30 senedir böyle kutluyorum. Türkiyede babalar günü diye bir gün yoktu bir-kac seneye kadar. Simdi tarihi belirlenmis..Bazi arkadaslarimin belirttigi gibi 19.6.imis.
Bir hatirlatma yapayim dedim,yüzüme gözüme bulastirdim.Hemen dini konulara carpitanlar oldu.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin babalar günü... |
Ben teget gectim bile..Herzamanki gibi. Beni sasirtan,buradaki bazi olaylari kabul etmemiz.Bazisini Türkiyeye göre ayarlamamiz. Elhamdülillah müslümanim,ve öyle biri olarak Weihnacten kutlamadigimi belirtmek isterim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin babalar günü... |
Aslm. Bu bile onlara yeterli. Hayirli evlat olmak zaten onlara yetiyor. Gücüne giden,hristiyan uydurmasi diyen,kutlamasin ..beklesin..Tr.deki günü.. Aslinda her gün varligina sükredecigimiz insanlari,varliklarinda da sevgiye ihtiyaclari var.sadece öldükten sonra degil.. Samimi dileklerine katiliyor ve tsk.ediyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin babalar günü... |
O günlerde babam bizleri alir her sene wanderung yapardik. Ama babalar günü oldugunu bize söylemezdi..Büyüyünce niye böyle yaptigini anladik. Ama o gün babam bize ayri bir sefkat gösterir,bir ayri ilgilenirdi. Bunda yadirganacak,dinle,dinsizlikle bir alaka,baglanti ben kuramadim.Bazi arkadaslarim aman tatil günü olsunda hangi gün olsun mantigiyle hareket ederek,o günün manasini,anlamini merak etmiyor.. tsk.ler kirli arkadasim.anlayisli seviyeli cevaplarin icin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin babalar günü... |
Bazi degerler vardir.Anilmasi,kutlanmasi sart degil ama,olmasi karsi tarafi mutlu eden. Dogum günü kutlanir,evlilik dönümleri kutlanir.. Bizi var eden varliklara armagan edilen bu günü senin kutlamaman,yok sayman beni sasirtmadi. Ha merakini gidereyim..Altin günüm yok..o dedigin günüm hic olmadi.Tabiat kanunu..? Ama kegel abend,skat abend...fitness abend.beauty day lerim bilem var. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin babalar günü... |
Yani ..degilmi..? Onlarin bizim dinimize gösterdikleri anlayisi biz onlara gösteremedik. "fronleichnam"tatil günü ama..niye diye merak edenimiz cok az maalesef. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin babalar günü... |
Evet ya.. Hemde agaya beles..Ayda bir.. Muhtarlara %50 indirimli..Yani ich krieg noch geld zurück du..Chatla..tschatla..catla eyimi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin babalar günü... |
Insani sasirtan demecler veriyor din bilimciler..Kimine göre günah,kimine göre sakinca yok. Kutlamanin,sevdigin bir kisiyi sevindirmenin günah olacagini mantigim almiyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin babalar günü... |
Her dilden anlarimda.. Sevilovski dilinden anliyamadim.. Istersen bir kendini ifade et..karsindakinin senin kadar cabuk kavrayan birisi olmayacagini ihtimal dahiline al..Sonst...no commikation.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin babalar günü... |
Ver dilekceni..Beni yak...kendini yak..her seyi yak..... Senin kabahatin degildir.Ögrenci kör cahil olunca sen neyleyebilirsin. Öküzü inekten ayirtedemeyeni muhtar secersen,külfetinede katlanacaksin. Birak buzagi aramayi,muhtar bu iste.. I hope..You understand me.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin babalar günü... |
Danalarina selam.. Allah onlara sabir versin..Iyi geceler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin babalar günü... |
Almanlar babalar gününün kiymetini biliyor ve veriyor. Bu gün cocuklari ile gezintiye,bisiklet turlarina katilan,piknik yapan insanlar bir baska mutlu görünüyorlardi.Tabi bazi Baba almanlar küfelik olmuslar. Bizim ülkemizdede sembolik bir gün koymuslar.Ama bildigim kadari ile bunu cogu insan bilmiyor,ve kutlamiyor. Ben kutluyorum diye beni müslüman saymayan arkadaslarima kizgin ve kirgin degilim. Her kisi kendi evinin önünü süpürüp temiz tutsun ondan sonra baskasina yorum yapsin derim. Saygilar,yorum yapan ve bu mutlu günü benimle paylasan arkadaslarima tesekkürler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin babalar günü... |
Bu günün önemini ve maksadin gayet güzel belirtmissin.Sana katilmamak mümkün degil. Zaten bazilari aile büyüklerinin kiymetini onlari kaybettikten sonra daha iyi anliyor ve büyük pismanliklar duyuyor. Hem 1 günde onlar icin olsa dünya mi batar.Saygiyi sevgiyi herzaman gösteremeyenler,ufak bir sise parfümle,bir gravatla onu sevdiklerini belirtseler bence daha güzel olurdu. Bu günü kutlayanlarin dinden cikmadiklarina,günah islemediklerine eminim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin babalar günü... |
Bende öyle yapayim.. Insanlara verdigin degerin karsiligini görmeyince,kirilmiyorsun ama.maaalesef üzülüyorsun. En iyisi,muhataba almamak. Iyi geceler honey arkadasima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yarin babalar günü... |
ve aleykumselam.. hsg arkadasim. Güzel yazmissin.Aslinda onlara hergün saygi ve sevgi gösterip onore etmemiz lazim.lazimki bu dünyadan gözü acik gitmesinler.Vefatlarindan sonra dualarimizla böyle mübarek günlerde kuranlar okuyarak,okutarak anmak. Hele o son cümlende icten haykirisini duymalarini,okumalarini isterdim. Bende temennine can-i gönülden katiliyorum. Allahim onlara uzun ve sihhatli,evlat saygisindan yoksun olmadan bir ömür nasip eylesin... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!