|
|
|
Telefonsuz 24 saat yaşayamıyorlar ! |
koynuna al yat o zaman deli ya  ben sana ıyılık yapmak ıcın zararlarını anlatıom sen gec dalganı bakalım  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bazen oda oluyo müzik dinleye dinleye uyurken beraber uyuyoz kaliyoz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALLAH ım sabır ver bana  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ama ne demisler kötüye bisey olmaz..radyasyonmu dokunacak bize  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
her ınsan saglıgında bole der bana bısı olmaz kotulere bısı olmaz v.s... ama saka bı tarafa cıdden bu merete hepımız cok alıstık onsuz ıkı dakıka bıle kalamıoz ıns zararlarından ez zaıyatla kurtuluruz,yada daha az kullanmayı densek dıorum ,gercı sana gecmez bu lafım ceple bı evlenmedıgın kalmıs  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benimki biraz internetle cok isim oldugu icin oluyor..birde müzik tutkunuyum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya muzıgı bende severım ama arabamda radyodan evde ve ofıste pc den dınlerım ,cepten deıl... nete de cepten pc den uzak bı yerde ısem ısım olursa gırerım. anlıcan en basta yazdım ya 24 saat uzak kalanlar ceplerınden hasta olupr dıye,sen 24 dakıka uzak kalsan hasta olursun gıbı gelıor bana 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok o kadarda degil isin sakasindayim ben  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öyle olsun bakalım bana pek saka gıbı gelmedı ama  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALLAH kurtarsın  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amin cemil cümlemizi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sonunda anlastık  her ne kadar olmucak dua ya her ıkımız bırden amın dedı ısekte anlastıkkkkkkk  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla benim cepim bazen nerde oldugunu bile bilmiyorum !! haftada bir caldigi zaman tuhafima gidiyor bu ses nedir diye. Genelde ev telim calar. onunla daha cok ugrasiyorum. Cepime msj gelmez calmaz etmez yani cok sükür ben tiryakisi degilim cep telefonunun. Amaaaaa mp3 e gelince iste orda olay degisiyor ben mp3 süz yapamam carsiya bile gitmem. Aksam yatakta dinlerim. Sabah uyanirken dinlerim. Carsiya giderken yolda dinlerim. Alisverisde dinlerim. Valla cepimi alin ama mp3ümü almayin katil olurum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen toplumda esıne benzerıne az raslanacak lardansın gercekten tbr ederım hatta ödül olarak sana mp4 yada 5 yada cıkmıssa 6 alıp gondermek geldı ıcımden  şaka tabıde keske pek cogumuz sızın gıbı olabılsek bu en kucugunden en buyugune atom bombası gıbı elımızden dusurmedıgımız ceplere karsı. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok ozur ceple ılgılı bısı yazdıgını anladım ama almancam yok maalesef. ama sankı sende cep hastalarındansın gıbı geldı bana  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Allah razi olsun ama almim sagol düsünmen yeterli 5,6 veya 7 derken sonunda ipin ucunu kaciricaz ve yakinda bana su tablet laptoplardanmi artik ne deniliosa ondan almaya kalkisicaksiniz  inanirmisiniz benim su dokunmali cepten bile yok. yani asiri teknoloji meraklisida degilim. Cepim sadece olsun diye aldim. Hatta annemin cepini aldim gidip bide cep almam ben. buna para harcamak istemiyorum. dedigim gibi haftada ya bi calar yada haftalarca hic calmaz. Anlamiyorum insanlarin bu merakini. sonucta sadece cep. sagliga zarar verdigini bile bile tasiyoruz. bazilarida abartiyor MAALESEF.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anlıyorum sızı sankı bıraz da cımrı gıbı geldınız bana ama olsun  ya evet ben de tam tersı cok zaman kızıyorum kendıme vallahı  ılla en son cıkan teknolaı urunune sahıp olmalımıyım dıye ama elımde deıl hemen alıorum ılk cıkan cebı  bu gune kadar cebe verdıgım paranın cope gıttıgınınde bılıncındeyım ustelık  ama sona dıorum kı ya ıckıye vermıom ALLAH a sukur kumar hıc bılmem bı luksum de teknolojı olsun anasını satım dıye tesellı verım kendıme  tabı bırde ınsanın ortamı yasadıgı cevresı iş hayatı da buna tesvık etmıor deıl... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sızınkıde daha bı enteresan yaklasım oldu  ulasılmazlarda kalıp sona ınsanların dertlerını uzaktan dınlemek hobınız var demek ılgınc  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vallahi senin gibi en son cepe herdaim sahip olacagima cimri olurum daha iyi. Ve emin olki ben sadece bu teknoloji konusunda cimriyim hayatin özünde asla ve asla degilimdir bunu bilmis ol  sonucta ben bu felsefeyle yasarim: öbür dünyaya 2 metre kefenden baska hic bisi götüremicez. sanirim anlatabildim  hem sen en iyisi cep telefonlari alacagina kendine bi ev al sonucta ileride bunun pismanligini yasayipda basini duvarlara vurup agrisini cekmeyesin diye  sadce bi arkadas tavsiyesi  hayirli geceler |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!