|
|
|
Gercek isimleriniz ? |
sen bi birini sev,annen karsi ciksin.....o zaman görecem ben seni,yazdigi bu lafi nasil yedirtecem sana,gör bak.....hehehehehehe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gercek isimleriniz ? |
SeLam Hakan abim bende Mehmet memnun oldum gercek soyadiniz diye paylasim yapsaydin keske nasil bir soyadi tasiyor insanlarimiz Ben Mehmet Küçüker
----- Set By Mehmet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gercek isimleriniz ? |
yani bi beyaz kadar,bi mübeyya diyecek kadar olmasa da iste, az bucuk.....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gercek isimleriniz ? |
yerin kulagi vardir,ben duyarim....hem zaten oglumu düsünerekten seni takip etmek zorundayim.....ne zaman evleniyon,kiminle evleniyon,cocugun ne zaman oluyor,vs....diye
hahahahaha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gercek isimleriniz ? |
slm mehmet,soyadi biraz fazla kacabilir.....sonucta burada millet nasil birbirini takip ediyor,görmüyor musun ? kimisi ask,sevgi pesinde kimisi can düsmani davasinda birbirini takip ediyor.....soyadi yas is burada.....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gercek isimleriniz ? |
caylar müessemizdendir ve kaya ile nese arka odadadir..... 
kaya ile nese nin resmini ekleyemiceem,sorry.....hahahaha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gercek isimleriniz ? |
ben de su face de ki bünyamin de kim diyordum........hahahahahaha
e,herild yani ki seni biliyoz canim....tanina simalardansin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gercek isimleriniz ? |
yok beee,ne gizlisi....acik acik takip ediyom iste....dügün olsun,hastanede ki dogum olsun....hepsinden haberdar olmam gerek.....
hahahahaha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gercek isimleriniz ? |
abim soyadi neden yas is olsunki aslinda sanalda herkez soyadini gururla tasiya bilir Ama yok farkli düsünceler kurmakla meskullerse soyadini veremez kimse Soyadini söleyemiyen kisiler kendilerinden korkuyorlar ozaman karsidaki insanlardan dil korkulari ya yanlis bisi yaparim elaleme rezil olurum  oysaki kendinden korkmuyorsan alnin acik yürüye biliyorsan soyadini bilseler ne olur bilmeseler ne olur kim ne yapa bilirki???
----- Set By Mehmet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gercek isimleriniz ? |
A selam ablam seni cok iyi anliyorum ablam rabbim yar ve yardimcin olsun...
----- Set By Mehmet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gercek isimleriniz ? |
deve,sorma yaaaa.....benim de aklima hep nurcan geliyor.....   
özledim valla beeeeeee.........  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gercek isimleriniz ? |
slm nihal....memnun oldum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gercek isimleriniz ? |
bak iste,bu topic sayesinde bunca sene sonunda senin sahte ismini de ögrenmis oldum.....
hahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gercek isimleriniz ? |
abla cok iyi anliyorum seni kiz ve ya erkek farketmez babandan aldigin soyadini gururla tasirsin ölene kadar ha simdi diceksin evlenince soyadim deyisiyor ama ablam o babandan aldigin soyadi hala devam eder cocuklarin bunu büyünce cok iyi anlarlar annenin kizlik soyadi dediginde cocuklarin varsa tabi ablam allah bagislasin bu arada varsa dedigim gibi annenin kizlik soyadi..... kullandigin yani esinin soyadini sormazlar ablam huzur herkez ister baba soyadinda ister esinin soyadinda sürekli babanin soyadinda kalan kizlar yani ablalarim bacilarim onlarda huzur istiyor evde kaldik hep diye korku beslemezlermi...? binevine huzursuz olmazlarmi
ablam benim cikmam lazim belki tam anlatamadim babandan aldigin soyadi ölene kadar devam eder kimligin arkasina alinir sadece kizlik soyadi Ex dedigin kisiyle en kisa zamanda aranizda gecen kötü seyler iyiye gider isallah ablam A.e.o K.i.b ----- Set By Mehmet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gercek isimleriniz ? |
jepp,onu da biliyoz elbet...ama saka maka bana da bi ara oluyordu....bi türk toplumu icine girdigim zaman--acaba bunlardan hangisi BA da,kimiyle yazistim,kimine asildim,falan filan --diye düsünüyordum haaa.....
hahahahaha |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gercek isimleriniz ? |

heheheheh |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gercek isimleriniz ? |
twitter a ben de hic takilmadim....1-2 girdim,baktim....hic sarmadi beni,takilmam oralara
valla bekar olsam giyerdim ben bu t-shirtü.... 
family ist unterwegs...bi 20dk.,yarim saate kadar hakan uzar.....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gercek isimleriniz ? |
bende tufan Ama bu konu acmaya neden gerek duydunuzki sonuc isimlerin özel kalmasini istiyen bir cok kisi var öyle degilmi yinede Ellerine saglik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gercek isimleriniz ? |
Ayse yada fatma   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gercek isimleriniz ? |
ich tauf dich um auf den namen haccebaci |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!