|
|
|
Merak ettim,soruyorum : |
yildiz,suhayat ve digerleri...hepinize tek tek cevap yazmasam da, hepsini tek bir cevap altinda toplamasam beni mazur görmezsiniz sanirim....
siz burada politika yapiyoruz diyorsunuz da ama ben burada politika yaptiginiza inanin hic sahit olmadim,kusura bakmayin ama durum öyle. burada herkes birbirinin altinda kalmamak icin yaptiklari 2-3 yorumdan sonra verecek cevaplari, bilgileri olmadigindan dolayi hakaretlere basliyor,küfürlere basliyor,asirlari birak bin yil öncesinde su bunu,bu sunu yapti, ben senden daha uzun iserim mevzulari ortaligi alip,götürüyor sonra.....bosa kürek cektiginizin farkinda degil misiniz gercekten de ? ne politikasi allah askina ?  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amiiiiiiin diyorum ben de vecihi.....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ve birazdan da yazilanlari okuduktan sonra ki cevap hakkini ver bakalim.....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seöam face  haklisin kardes aynisida benden ne deyim  hayir onlarda acilsin birsey demiyom, tartisilsin ama malesef bizim millet hemen bu konularda tartismadan öte birbirine saldiriyorlar..bu yüzden bende tiklamiyom  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kisa ve net: bakiniz cevap no 43 pliiiizzzzz ama cok cok cok pliiizzzz bitte !
hehehehe
e,yani sepgo....  ben de bi kahve yapam,gelem bu arada..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şimdi bende politikacı mı oldum? Hemde sizin deyiminizle çakma politikacı! Hayatta bu iddada bulunmadığım halde Ben kendimi politikadan çakmam biliyordum Hem sahi bu politika ne Politikanın amacı ne Politika hayatın hangi açısına denk gelir Ortada bir politikacılar Birde politika karşıtları mı var Yada bana nemciler mi var üçüncü köşede Yoksa bir dördüncü köşe daha mı var Normal insanlar yani ben gibiler susacak sadece sandıkta mı konuşacak diyorsunuz Politika hayat dışı demek Bir kadın, bir birey hakkını arayacaksa, fikrini söyleyecekse illaki politikaya atılacak yoksa susacak Ben çakmadım hala bu işi... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ich kann nur biss 10 zählen  ama senin icin 4 defa 10 sayarim:P okudum tamam  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hep burda yolunu gözlemekle gecirdim zamanimi  ne flirt ettim ne etrafima bakdim  meine gedanken waren nur bei dir  aman sükür geldin iste:P |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
su, senin politikaci olup olmadigini bilemicem cünkü senin ne derece politika ile yakinen,uzaktan ilgilendigini bilmiyorum, takip etmiyorum. olayi bireysellestirmeden ben genel düsüncemi dile getirdim,üzerine alindigina ve sana ters düsen fikirlerimin senin kafanda soru isaretleri acmasina neden vermis olduguma göre kendini bazi seyleri ispatlamaya zorunlu kosuyormussun gibi önsartlarla donanmissin.....simdi ben sana ne yazsam ki? hic birsey fayda etmez ki....  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anaaaaaa nur nummer 2  vay gicik desene sana yillarimi bosuna verdim..okadar saci bosuna döktüm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak,iyi ki okumussun iste. her iste bi hayir vardir diye bosuna dememisler.....sen okuyana kadar tatli da gelmis,yakalamis seni iste......  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ama ikisin dedi bana  face ...döv onu :P |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abisi, teddysi 2 yasindan beri koynunda yatiyor,onunla büyüdü. haliyle yani o 1 numarasi olacak.....sen de yani, dert ettigin seye bak......  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 du bist dooooooooffffffffff |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fac bu teddy hayra alamet degil biliyom:P
)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drück*  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam hic giprasmiyacam  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
düsünüyorsan demek ki varsin lafo. e varsan o zaman söyle bakalim 2 gündür nerelerdeydin ?
hehehehe |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!