133 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 23.03.11, 00:20 Nr.: 1 Antworten

Herzlichen dank Herr Dr Wolfgang Schuster
Herzlichen dank  Oberbürgemeister der Stadt Stuttgart Herr Dr Wolfgang Schuster.
Herzlichen dank für die schöne ERÖFFNUNGSREDE:
Herzlichen dank für die schönen Wörter und Sätze.
Herzlichen dank für ihre teilnahme an der ................
Kulturolympiade 2011 Stuttgart Porsche Arena :Herzlichen dank das sie bis zum schluß teilgenommen und diese herrliche ATMOSPHÄRE mit uns geteilt haben.

Auch ein Herzlichen dankeschön an die Herren Herr Helmut Rau Baden Würtemberg (Hükümet Müstesari) Nils Schmid (SPD Baden Württemberg Baskani) Frau Andrea Krüger (CDU Baden Württemberg Eyalet Milletvekili) Frau Tülay Schmid (Baden Württemberg SPD baskani Nils Schmid'in esi ) Sayin Ismail Tipi (CDU Hessen Eyalet Milletvekili) Sayin Mustafa Ari (Türkiye Cumhuriyeti Stuttgart Baskonsolosu) Sayin Mevlüt Cavusoglu (Avrupa Konseyi Parlamenter Meclis Baskani (AKPM) ve AK Parti Antalya Milletvekili Herr Winfried Sturm (Almanya'da Yilin Ögretmeni Sebnem Schäfer (Model) Sayin Savas Ay (Gazeteci)
Ve Sayin Haber Spikeri Sunucu Kemal Gülen ile Aylin Hendek .
Daha nice nice katilan degerli Politikacilarimizin Gazetecilerimizin vede Spikerlerimizin saymadigim kisileredeeeeeeeeeeeeeeeeee

Hepinize bu güzel gece vede katkilarinizdan dolayi tessekür ederim.

Bu güzel gecede yine Cocuklarimiz sahne aldi ve Integration nedir ve nasil birlik olur 2 kültürün birbirleriyle yasamasi nasil  saglanir bu güzel gecede yine ISPATLADILAR:

Hepinize tek,tek tesekkür ederim COCUKLAR bizlerin gelecekleri sizlersiniz.

Sayin Dr Wolfgang Schuster Stuttgart Oberbürgermeisterin acilis konusmasi.

Bu Video cok süper Bavyera ve Kafkas dansi karsilikli atisma cok eglendik.

Cesitli yörelerimizin dans gösterileri

Seneye insAllah yine ORGANIZASYONLUGUNUZU yapmakdan kivanc duyarim.

Bu güzel geceyi sizlerle paylasmak istedim sayin TB User Arkadaslarim

Esen kaliniz Yüce Mevlama emanet olunuz insAllah.

-----
Özü DOGRU olanin, sözü de DOGRU olur.
0

Beitrag gepostet am 23.03.11, 00:35 @pamira Nr.: 2 Antworten

Sayin pamira arkadasimiz öncelikle yorumunuz icin tesekkür ederim.
ama gelin isterseniz ayri bir topic acalim ve bu integration olayini orda enine boyuna konusalim yazalim ,,,,,,,,bu topici acma nedenim hala o gecenin etkisinde kaldigimdan dir sizlerle paylasmak istedim bir parca o civil civil cocuklarimizin nesesini sizde göresiniz istedim.

Allaha emanet olasiniz esen kaliniz .

-----
0

Beitrag gepostet am 23.03.11, 00:42 @pamira Nr.: 3 Antworten

EstagfurullAh ben sizi anliyorum cok hassas bir konu.
Konusulacak yazilacak o kadar unsurlar varki yazsak roman olur.
Ama insAllah bir gün bir konu acar biraz olsun bildiklerimizi bu vesileyle paylasmis oluruz.

Iyi geceler esen kaliniz.

-----
0

Beitrag gepostet am 23.03.11, 14:50 @dagcicegimm Nr.: 4 Antworten

Böyle güzel anilari paylasmak güzeldir hani su acidan güzeldir gelemiyen veya göremiyen arkadaslarimiz icindir begendiginize sevindim .
Artik bütün büyük sehirlerde bunlar her yil yapilacaktir insAllah da verimli olacaktir.

Yorumunuzdan dolayi tesekkür eder Allaha emanet eder hayirli vede bol bol günesli bir gün gecirmenizi dilerim saglicakla kaliniz.

saygilarimla

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Herzlichen dank Herr Dr Wolfgang Schust...