|
|
|
23 yaşında anneanne |
 10 yaşındaki kızı bir erkek çocuk dünyaya getiren 23 yaşındaki Rifca Stanescu ‘dünyanın en genç anneannesi’ oldu 23 yaşında torununu kucağına alan Rumen Rifca Stanescu, dünyanın en genç anneannesi unvanının sahibi oldu. İki çocuk annesi Stanescu, 11 yaşındayken 13 yaşındaki Ionel Stansescu’yla evlendi ve ilk çocuğunu 12 yaşında doğurdu. TORUNU 2 YAŞINDA Büyük kızı Maria da onun izinden giderek, çocuk yaşta anne oldu. 10 yaşında evlenen Maria altı ay sonra “Nicolae” adında bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Şimdi iki yaşında olan torununu sevgiyle kucaklayan Stanescu, “Maria’nın yaşamının benden farklı olmasını isterdim ama anneanne olduğum için yine de mutluyum” dedi Habertürk ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23 yaşında anneanne |
bu son dönemde romanlara gicigim hic sorma aga ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23 yaşında anneanne |
gecenlerde ispanyada on yasinda romen cocuk sahibi oldu
bunlarda normalmis bu durum
----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23 yaşında anneanne |
----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23 yaşında anneanne |
resimi ilk gördügümde bende dedim bu suratla zaten oma olmus diye ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23 yaşında anneanne |
bunlar normal görüyor böyle olaylari
cocuklar bile hem doguruyor on yasindayken hemde bunda ne var diyorlar ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23 yaşında anneanne |
Selam kanka.. Biz bizim köy yerinde yasayanlari kinarken,baska ülkede beteri yasaniyor.. Bunlarin anne ve babalarini hakim karsisina cikarmak lazim. Kendi kizini bari o kadar cocuk yasta evlendirmeseydi..Kendisinden bile ders alamamis. Ben biolojik olarak imkani olamiyacagini düsünüyorum. Saygilar,iyi yorumlar arkadasima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23 yaşında anneanne |
hersey sadece bir anlayis meselesi
bize ters
ve bizde cirkeflik, yüz kizartici suc
bunlarda o yasda evlenip koca evini bulmazsa utanc meselesi
iclerinde olsaydik onlar gibi düsünürdük kesin
ve bence sen kizinin tursusunu kurarsin ama kizin kendinin tursusunu kurdurtmaz kesin
birgün bakmisin kanatlanip ucmus, o ucarken seninde elin kolun baglanmis ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23 yaşında anneanne |
gec kaldin entellik taslayacagim diye filmin heyecanli yerleri tamamen gecti  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23 yaşında anneanne |
dünyanin sonuna geldik hergün baska bi igrenc sapik haberler okur olduk ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23 yaşında anneanne |
aman Allaha yakin benden uzak dursun ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23 yaşında anneanne |
herhalde bu baska ne olabilirki sen o baska seyleri aklindan cikar aga ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23 yaşında anneanne |
a.selam kanka yine süper özetlemisin olayi yorumun icin tskler saygilar kankan ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23 yaşında anneanne |
Rica ederim. Cocugu dünyaya getirmesini bilenler,cocugunda cocuklugunu yasama hakki oldugunu bilmiyorlar,oyuncak bebek yerine sahici bebek.Keske kinamak yeterli olsaydi.. Iyi muhabbetler dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23 yaşında anneanne |
Selam. Bu cok ender olan bir olay olmali.Genlerinde var demek bunlarin. Bilgine ,aciklamana tesekkür ederim. Avrupanin ortasinda olmasituhafima gitti.Afrikada olsa,geri kalmislik deyip gecerdim. Saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23 yaşında anneanne |
yinede biz dalga gecmeyek  yaratilani sev yaratandan ötürü ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23 yaşında anneanne |
Böyle anne-babalara ne demeli,nasil cezalandirilmali.? Tam oyun caginda bir kiz cocugu anne olmaya zorlayan zihniyeti allaha havale ediyorum. Almanyada Jugendamt devreye girerdi mutlaka. Saygilar milka. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23 yaşında anneanne |
bu aralar romanlara gicigim dedim volkan agada sordu niye diye bende resimi ekledim kapitoviccc  niye tüm yorumlari okumuyonda beni yoruyon ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
23 yaşında anneanne |
Arkadaslar yazilanlarin hepsini tam olarak okudum desem yalan olur.. Belki arkadasin birinin farkina varmistir.. Anne 23 yasinda ve kizi 12 yasinda anne oluyor.. Yani 23 yasinda nine olmus.. Peki bu NINENIN anne oldugu yasi hesapladinizmi ?????? Eger cevap evet ise !!!!! Bu ahlaksizligin neyini tartisiyoruz ?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!