|
|
|
Birazda gülelim |
Anne Melekler Uçarmı ?Anne kız konuşurlar. Küçük kız annesine sorar: - Anne melekler uçar mi? - Uçar. - Bütün melekler mi? - Evet. - Peki bizim hizmetçi kız neden uçmuyor? Annesi şaşırır: - Hizmetçi neden uçacakmış kızım? - Babam konusurken ona hep "Melegim!" diyor da. Anne öfkeyle fırlar: - Ya öyle miiii, o halde az sonra hemen uçar )) ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birazda gülelim |
Aldatma
Uluslararasi ölçekte bir kadin arastirmasi yapan sosyolog, dünyanin çesitli ülkelerinde kadinlara bir soru sormus. Kocanizi baska bir kadinla yakalarsaniz ne yaparsiniz??? Soruya ülkelere göre verilen yanitlar ise söyle olmus:
Isveçli : Neyimi begenmedigini sorarim. Rus : Evi terk ederim.
Fransiz : Sesimi çikarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
Italyan : Kadini vururum.
Ispanyol: Kocami vururum.
Yunanli : Her ikisini de vururum.
Türk : Benim kocam yapmaz! ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birazda gülelim |
Ciko agam tastaturunda bozukluk var galiba
bu arada sendede iyi fikralar vardir, hadi bekliyoruz  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birazda gülelim |
ehm sey
arayan mevlasinida bulurmus fikrasinida  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birazda gülelim |
hangisini biliyon ?
iki tane ekledim
bu arada hep benden beklemeyin yav
ikide siz ekleyinde bende güleyim az  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birazda gülelim |
Camii hocası hanımlara vaaz veriyormuş. Kadınlardan biri sormuş -hocam bir muhendisle yatarsak onun cezası ne kadar - hoca - 3 sene demiş - avukatla yatarsak? - 5 sene - doktorla yatarsam? - 4 sene - peki hocam hocayla yatarsam? Hoca : - seni gidi seniii ... sen cennete gitmek istiyorsun galiba... ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birazda gülelim |
eh zamane cocuklari, baska ne beklersinki ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birazda gülelim |
der war gut  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birazda gülelim |
Kayserili bir hayvan tüccari inegini satmak için pazara götürür. Inek ahirdayken inegin gözü önünde on bin lirayi sayip cebine koyar. Pazarda inegi on iki bin liraya satmak isteyen tüccara derler ki: -Bu inek on iki bin lira etmez. Kayserili yemin eder: - Vallahi de billahi de bu inek sabahtan on bin lirayi gördü. ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birazda gülelim |
 cok güzel düsünmüssün bu konuyu kardes ----- Sessizligin Müzigini Dinliyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birazda gülelim |
cok komik degildi ama ilgincti
para kazanmanin yeniu metodu demekki bu
hangi oteldi bu?  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birazda gülelim |
der war auch gut 
cok güldüm ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birazda gülelim |
sagolasin
bu aralar cok gerildik, birazda gülelim yav ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birazda gülelim |
bu fikraya eskiden cok gülerdim
köyün birinde bir hoca varmis, birgün camide namaz kildirirken secdeye egilince birt diye ossurmus
hoca rezil olmus utancindan köyü terk etmis gurbete gitmis
aradan yillar gecmis, hoca köyünü özlemis, eh bizim olayda unutulmustur artik diye köyüne geri döner
köye girerken bir genc görür, kim oldugunu cikaramaz, gence yaklasir evladim sen kimsin der, genc ismini söyler, yasin kac der?
yasimi tam bilmiyorum ama hoca ossurdugunda 3yasindaymisim der 
fikranin burasinda gülmeniz gerekiyor  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birazda gülelim |
bari birde s,,,,say din .... töbe töbe
ne demek istedin gi?
hic anlamadim ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birazda gülelim |
bu fikrayi ilk kez duyuyorum yani okuyorum  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birazda gülelim |
ya ben safin tekiyim bari özelden söyle
hic anlamiyorumki
ossuruk lafinami bozuldun yoksa?
fikra bu olur öyle ufak tefek kazalar ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birazda gülelim |
hic komik degildi ustam
tayyip adina düzenlenmis cok fikra var
calistir az zulayi  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birazda gülelim |
fikralarin hic komik degil uyuz
sen madem iyi tayyip fikrasi bilmiyorsun ben anlatayim bari
tayyip amerikaya gitmis
baskan obama ile görüsürken obama kendine hayran birakmak icin bizimkiler öyle ilerledilerki artik ölüleri bile diriltebiliyoruz demis
tayyipde bu yalanin altinda kalmamak icin bizimkilerde 1kilometreyi 8saniyede kosuyor demis
obamada tayyibe inanmamis ama üstelememisde
zaman gecmis obama türkiyeye gelmis ziyarete, tayyibe sormus sizinkiler 1kilometreyi 8saniyede kosuyor demistin gösterde görelim demis
tayyip az müsade istemis müstesarina napicaz palavrayi unutmamis, rezil olucaz diye sormus?
müstesar önemi yok basbakanim siz obamayi alin anitkabire götürün orda göstericeginizi söyleyin gerisine karismayin demis
tayyip obamaya anitkabirde gösterecez buyrun anitkabire demis
anitkabire geldiklerinde tayyip müstesera ne olucak, nasil kurtaran bizi bu durumdan diye sormus?
müstesarda tayyibe, basbakanim onlarda ölüleri diriltiyoruz demedimi? buyursun atatürkü siriltsin, o diriltemez sende kurtarirsin demis
yok gercekten diriltiyorlarsa, sen 1kilometreyi 8saniyede kosarsin zaten demis  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Birazda gülelim |
güldünde yasakmi koyduk uyuz?
gül iste hahahaha huhuhuhuhu
----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!