|
|
|
Kitaplık |
yorum bilinen tarihte olmaz..ama biz tarihimizi bilmiyoruz..arastıran yok eden yok..muallakta kalan çok sey var..yorumdan kastım bu..iftira atana alkış tutuyoruz sırf bilmediğimiz için.. ----- Laf ola kese savaşı,laf ola kestire başı... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitaplık |
Elimden bu geliyorsa bunu yapacağım benim huzurum için, çocuğumun huzuru için, ailemin huzuru için,toplumumun huzuru için ve ve güzel ülkemin huzuru için herkes az yada çok okumak zorundayız . Şarkıdaki gibi Olsun varsın ben gene mecburum bu dünyada olmazsa ahrette huzur bulurum. Şaka bir yana gerçekten hepimiz okumaya, okutmaya mecburuz.Oda olacak inşallah bari bunu umut edelim. Bu umutsuzluğu sizden başlayarak kıralım Hangi kitabı tavsiye ediyorsunuz? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitaplık |
Evet haklısınız.Bizde pek öyle iyi tarhiçiler yok. Dünyada sayılı tarihçilerimizden ben bir İlber ORTAYLIYI biliyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitaplık |
Sayın, Saygıdeğer,Çok Sevgili Türkbase Halkı, Birkaçınız dışında, Üzülerek belirtmeliyim ki çok cimriymişsiniz. Sizden sadece kitap ismi istiyorum, kitabın kendisini değil, korkmayın lütfen...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitaplık |
Benim yazdıklarımı okudum ve tavsiye edebileceğim kitaplar bunlar. Bende okumaya amcamların Texas,Tommiksleriyle başladım. Sonra Barbara Cartland devri geldi, beyaz ve pembe dizilerden sonra polisiyeler,Agatha Christie döneminden sonra her türden okumaya başladım. Heyecan severler ve okumaktan hoşlanmayıp başlamak isteyenlere tavsiyem polisiyeler olabilir. Romantikler, aşk kitaplarıyla işe başlayabilirler Mesela Güllerin Fısıltısı kolay okunan ve sürükleyici bir romantizm yazarıda Teresa Medeiros
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitaplık |
Özür teşekkür etmeyi unutmuşum.Asıl sizin iyiliğiniz. Ben bunu insanlık vazifesi olarak görüyorum,buna birey olarak mecburum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitaplık |
''Herşeyimizi kaybedebiliriz ama umudumuzu asla'' boşa dememişler atalarımız. Umudumuzu kaybettiğimiz an asıl o zaman kaybetmişizdir.Hayatın anlamını,yaşamanın tutkusunu...Lütfen bari umudumuz baki kalsın! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitaplık |
Evet kitabın içinde sadece aşk yok, insanı tutuklayıp bitirinceye kadar serbest bırakmayan bir kitap. Elif Şafağın çok güzel bir anlatım dili var.Dilini sevdiyseniz vede okumamışsanız, Baba ve Piç'ni ve Araf adlı kitaplarınıda tavsiye edebilirim. Yine Aşk adlı kitabı sevdiyseniz benzer konuyu farklı ve gizemli tarzda işleyen Ahmet Ümit'in Bab-ı Esrar adlı kitabını tavsiye ederim.Ve Ahmet Ümit'in yazım dilini severseniz, gizem ve polisiyedende hoşlanıyorsanız bütün kitaplarını heyecanla okuyacağınızdan eminim. Bol okumalar ve katılımınız için teşekkürler sevgili forumdaşım. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitaplık |
aziz nesinden, azizname ölmüs esek biz adam olmayiz yasar ne yasar ne yasamaz.. Erich von Daeniken den, tanrilarin ayak izleri tanrilarin arabalari... viktor hugo, sefiller.. dan brown, da vinci sifresi.. kuran-i kerimin yasar nuri cevirisini... ve adana, mersin, antakya yöresinde yasayan araplarin kültürleriyle ilgili hemen hemen her kitabi okudum. bunlar genelde mahalli yazarlarin kitaplari oluyor. müjde yayinlarindan incili okudum. hz al,i nechül belaga sayamadigim daha nice kitap. ama genelde bilinmeyenlerle ilgili seyler cok ilgimi ceker. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitaplık |
Haddim değil ama yinede tebrik ederim sizi. İyi bir okuyucu olduğunuz yazma stilinizden belli. Kitap isimleri ve katılımınız için teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitaplık |
sizde öylesiniz. yazma stili iyi bir egitimden gecer, okumakda onun yardimcisi oluyor elbette. okumanin yararlarindan sadece birisidir iyi yazmak. gerisini artik siz getirin. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitaplık |
Siz zaten akıllısınız Sevil Hanımcığım. Siz onlara onlar size bakmasın derim terekten. Okuyun gitsin derim peeehh!!! O zaman size dert olmazlar karışlıklı bakışmalar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitaplık |
Teşekkür ederim. Kendimi iyi bir okuyucu olarak görmem. Çoğumuzun çok sevdiğini idda ettiği Atatürk'ün ne kadar kitap okuduğunu bilen var mı acaba? Google Amcamıza sormadan kaç kişi yanıtlayabilir sizce... Atatürk'ün hiç birşeyini örnek almasak bile,en azından okuma alışkanlığını örnek alabiliriz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitaplık |
Önerinize teşekkürler. Kitapçılarada bakıyorum.Ama orada biliyorsunuz genelde satış amaçlı ve reklamlarla birlikte sunulur. Kitapçılara bakmak başka, bire bir insanların okuyupta etkilendikleri kitapları samimi olarak önermeleri başka.Ve burası geniş bir platform ve kimsenin kitap satma derdi yok.Yani çeşitli kültür ve hayat tecrübelerine sahip bir ortamdaki insanları, bizim gibi sosyal çevresi dar insan nereden bulabilir. Buda çok kötü olmasa gerek değil mi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitaplık |
Bende romanları tercih ediyorum. Arada felsefi ve tarihi kitapları karıştırmaya çalışıyorum. Çaktırma ama onları okurken sıkılıyorum. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitaplık |
Eleştiri olarak almadım ki,onada hakkınız var yani eleştirmeye! Artı sizede cevabımı eleştirme amaçlı değil, konuyu burada neden açtığıma dair, nedenlerimi açıklama amacıyla yazdım. Ayrıcada açıklamama vesile olduğunuz için sağolun. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitaplık |
Olasılıksız Adam Fawer simyaci Paulo Coelho isik bahceleri amin malouf yuregini goturdugun yere git sussana tamaro gulun adi umberto eco ferarisini satan bilge robin sharma theonun kutsal yolculugu catherine clement
simdilik bunlar yeter
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitaplık |
Yakalandınız. Bakın okumaktan gözleriniz bozulmuş. Yazarınıda verseniz kitabın daha çok sevineceğim... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitaplık |
Harikasınız. Bende Olasılıksız,Simyacı, Gülün Adı ve Yüreğinin Götürdüğü Yere Git'İ okudum. Bende naçizane arkadaşlara tavsiye ederim. Ferrasini Satan Adam'a defalarca başladım ama nedense beni sarmadı. Diğerlerini kesinlikle okuyacağım. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitaplık |
Paulo Coelho,amin malouf,gabriel garcia marguez,ve cezmi ersozun kitaplarini kesinlikle oneririm,
Jose Mauro De Vasconcelo'nun sekere portakalini unutmadan ekleyim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!