|
|
|
istiklal marsi |
----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
istiklal marsi |
Haftada en az bir kez dinlemek her Türkün milli görevi diye düsünüyorum.. ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
istiklal marsi |
mac baslamadan dinliyoruz zaten. ben baska bir konuya deginsem? insallah konuyu saptirmis olmam. bazi eglencelerde, dernek toplantilarinda ya da bazi acilislarda istiklal marsimizi yanlis icra etmeleri. en sonuncusu amerikada olmustu sanirim. hadise hanimefendi okumustu ve cok tepki almisti. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
istiklal marsi |
rica ederim hemso ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
istiklal marsi |
ben topragimizin sadece türkiye cumhuriyetinden ibaret oldugunu asla düsünmüyorum, bati trakya, kuzey trakya (bulgar sinirlari icinde)
musul kerkük, batumi, 13 adalarda türk topragidir, krimda türk topragidir, ve Allahin izniyle günün birinde emaneti geri alicagiz, vatan topraklarini bütünlestiricez.. ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
istiklal marsi |
bizde de öyle. cocuklarim her ne kadar alman diline yatkin olsalar dahi istiklar marsimizin ve kültürümüzün disina cikmadilar. cikmayacaklarda. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
istiklal marsi |
günaydin manken, hayirdir kayiplardasin?? ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
istiklal marsi |
Paylasim icin tsk ler agam, istiklal marsi icin aday olan siirleri konu yapmistik burda, cok güzel siirler yazilmis
bizim dilimiz siire cok yatkin, yazandanda okuyandanda Allah razi olsun ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
istiklal marsi |
Türk bir Sairden olsa amena , sizler Almanya icin ne kadar icten bir milli mars üretebilirsiniz oda süpheli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
istiklal marsi |
karamanli demin hizir agabeye mehmet akife bile camur attilar, türk degil diye kötülediler yazdim geri yollamadan vazgecmistim
sende gedigi kapamis oldun
gardas milliyetci olmak güzel birsey, her türkün milliyetci vatansever olmasini isterimde
seninki düpedüz irkcilik kafatascilik
ben almayayim ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
istiklal marsi |
rica ablacim ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
istiklal marsi |
fur kafasina sevilcik  ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
istiklal marsi |
Allahin izniyle bize nasip olmasada bizden sonrakilerine nasip olacaktir
millet olarak cok kabugumuza cekildik
eski savasci ruhumuzdan eser kalmadi
oysa bizde her türk asker dogar derler hep ----- Allah herkesin kalbine göre versin.! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
istiklal marsi |
BBP nin sinirlari sadece bukadarmi ? Buduncularin Haritasini görmedin demek , Finladiyadan Tibet Himalaya eteklerine kadar uzaniyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
istiklal marsi |
Tam bir Türkistan Cografyasi . Saol paylasimin icin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!