|
|
|
rüyalarda bulusalim..... |
yorumlanmamis bir rüya okunmamis bir mektuba benzermis...sizlerden istegim rüyalara inanirmisiniz ? inaniyorsaniz nedenini yazarmisiniz...lütfen seviyeli ve hos bir sohbet olsun..simdiden herkese tesekkürler ve saygilar.... ----- baskasi olma kendin ol..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eksimis süt mü  bence sen sigara iciyosundur  ondan agzinda o tat kalmis olmasi ----- baskasi olma kendin ol..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bazi insanlarin rüyalarinin ciktigini bende duydum,ama bire bir sahit oldummu diye sorarsaniz hayir hic olmadim...hisleriniz kuvvetli birisi olabilirsiniz mesela  eger rüyalariniz cikiyosa ... ----- baskasi olma kendin ol..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acikcasi bende bazen gördügüm rüyalarla gercek hayatimda bir baglanti kurmaya calisiyor ve inaniyorum..hepsine degil ama ----- baskasi olma kendin ol..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saka diye okumuyorum...boyanin rengini tutturabildin mi diye düsündüm bir an,ona gülesim geldi yalan yok ----- baskasi olma kendin ol..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya insan neye yogunlasiyor ise onunla ilgili seyler görebiliyo ama...yani günlük hayattaki iste stress yada yorgunlugun ardindan kafayi yastiga rahat koyamadigimiz zamanlar hemen hemen herkesin görebilecegi rüyalar gibi... bu arada senin sayende biseyde yazayim herkes okusun,ben rüya tabircisi degilim  kimse yanlis anlamasin. ----- baskasi olma kendin ol..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 hahaha sen hangi renk gördün peki rüyanda ----- baskasi olma kendin ol..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zaten onu düsündüm bende  ama sorun degil ya,neysem oyum ben,rüyandada görsen burdada görsen,uzaydada görsen,ben neysem oyum,ve halimden cok memnunum ----- baskasi olma kendin ol..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak o yürek temizligi var ya bende ona cok inanirim...bazi insanlar vardir melek gibi deriz hani tabiri caiz ise,o tür insanlarin rüyalarina cok dikkat ediyorum,tam olmasada yakin seyleri anlatirlar hep... ----- baskasi olma kendin ol..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rüyaların hem islami anlamda hemde psikanaliz anlamında hayatımızda yeri vardır ama abartmamız gerekir diye düşünüyorum.rüyaların haytımıza yön vermesi gibi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en ilginc ve sonunda sizi hakli cikaran bir rüyaniz oldumu peki ?? mesela gercegi yansittimi daha sonra size ? ----- baskasi olma kendin ol..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bazı görülen rüyalar gerçek olsaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merhabalar.. ben inanırım rüyalara hemde çok.. rüyaları günlük hayatıma yansıtırım.. aaa rüyamda görmüştüm dediğim çok olur mesela.. rüyalarımın çoğu çıkıyor çünki ----- ...güZeLi güZeL yapan ÇirKinin ÇirKinLiğidir... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
simdi teknoloji o kadar ilerlemis ki,insan neyi ne zaman nerde ve nasil bulabilecegini biliyor,google giriyosun rüyamda beyaz gördüm diyosun  belki sacma bir örnek,ama ülkelere göre yorumlarin degisebilmesi bence normal bir sonuc olabilir,cünkü herseyden önce millet kültür ve gelenek olarak farkliliklar var zaten  beyaz bence kötü bir renk olmamali ----- baskasi olma kendin ol..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rüyalar gercek olsaydi,insanlar günesi durdururdu belkide  mesela sen sevdigin insanlari yada göremedigin insanlari hergün görmek isterdin ----- baskasi olma kendin ol..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslinda rüyalarin gercek aciklamasi halen bile tam olarak yapilamamistir,insanin inanasi gelecek rüyalar gibi bide asla gercek olmamasini istedigi rüyalar da vardir  duygular cok yogunlastigi zaman insanlar gercege yakin rüyalar görüyo,tabi bu benim sahsi fikrim... ----- baskasi olma kendin ol..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet,bu senin yazdigin hemen hemen herkeste var  hatta hatirlamak icin bazen beynimizi o kadar zorlariz ki,ama hatirlayamayiz  ben onun nedenini söyle düsünüyorum,insan gercek hayatta bir kez gördügü seyi kolay unutabiliyo bazen,ee rüyada görülen seyi hatirlayamamasi da bence gayet normal  hem benim bildigim sen zeki bir kizsin,kolay kolay unutmazsin hic biseyi ----- baskasi olma kendin ol..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peki hic su düsünceye vardin mi yada dikkat ettin mi,genelde olmusuz rüyalarin ciktigi daha cok söylenir,iste allah korusun ölüm,hastalik,ayrilik ve buna benzer yürek acitan seyler...neden biliyormusun;cünkü bunlarin izleri cok zor siliniyo,insan bazen kücücük sevinc yada mutluluklari cabuk unutabiliyo ama aci yi hangimiz kolay kolay unutabiliriz ----- baskasi olma kendin ol..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rüya konusunda dogu be bati bilginleri arasinda zaman zaman farkli yaklasimlar sergilenmis,bati bilginleri genelde rüyanin insanin günlük yasantisi sonucu gördügü sey olarak yorumlarken,dogu bilginleri bu görüse katilmamis ve ALLAH tan gelen ilahi bir mesaj olarak görmüslerdir...ben bunu bir makalede okumustum,ve herkesle burda paylasmak istedim ----- baskasi olma kendin ol..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
insan neye yoruyorsa o çıkıyor aslında.. yani dedimya hayatımda yer veriyorum rüyalara diye.. neye yorarsam o oluyor  yani demek istediğim bu tamamen insanın yorumu ile alakalı..bilime gerek yok =) ----- ...güZeLi güZeL yapan ÇirKinin ÇirKinLiğidir... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!