|
|
|
Tartışma Adabı |
Genelde gruplasmalar...
--------------------------------------
ben biraz münafihim, rüzgar nerden kuvvetli eserse oraya dönerim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tartışma Adabı |
Özür, gumunust ne demek anlayamadım;galiba yerel lehçe.Olsun varsın her rüzgara kapılmak sizi memnun ediyorsa beni niye rahatsız etsin.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tartışma Adabı |
ben o sözü robine yazmistim, sakadan igneliyorum yani
komunist demek istemistim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tartışma Adabı |
Bence küfür yanına kalmıyor.Diyelimki küfür size değilde başkasına geldi;küfür edilende sustu.Şimdi siz olayı nasıl görürsünüz? küfür edene -Afferin, bak işte eleman çok güzel küfür etti.(mi dersiniz?) Küfür edenin hanesine,bunu, olay sizinle ilgili olmadığı halde, eksi olarak geçirmez misiniz? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tartışma Adabı |
sen leb demeden leblebiyi anlayanlardansin  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tartışma Adabı |
Dikkatinizi çekerim! Burası farklı bir konu Robin arkadaşın ki değil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tartışma Adabı |
Tekrardan özür dikkatsizliğime gelmiş.Robin Bey'e yazmışsınız sonradan farkettim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tartışma Adabı |
) aslinda sözbirligine gelince bizden iyisi yok. simdi buraya yazanlar hep ayni seyleri diyorlar. aslinda tartisma adabinin öyle olmadigini herkes biliyor. hemfikir herkes. hele ki farkli bir fikir sunulsun da görelim. aslinda denemek gerek. bakalim herkes yine ayni sekilde mi yazacak. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tartışma Adabı |
Aklın yolu bazen çakışıyor işte.Çünkü bazı durumlarda doğru sadece bir tanedir. Demek ki o bir taneden biride, toplum olarak tartışma adabını bilmediğimiz gerçeği... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tartışma Adabı |
Ne diyeyim insanevladının kafası arada karışıyor.Bende insan türünden olduğum için karışmış oladabilir. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tartışma Adabı |
Türkiye'yi kim yönetirse yönetsinde .Halkı kimliklere bölmeden, halkın emeğinin karışlığını vererek,halkın refah seviyesini yükseltecek birileri yönetsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tartışma Adabı |
Yasaları bildiğimi söyleyemem.Bu yüzden hangi konuların yasalara aykırı olduğunu bilemem.Ama şunu biliyorum;yasalar insan yapısı ve değiştirilebilir.Bu yüzden değilmiki Anayasamız değiştirilmeye çalışılıyor. Şimdiki toplum hayatına uymayan yasalarda değiştirilmek durumunda. Bunuda tartışarak ortak paydada buluşarak yapabiliriz.Herşey tartışılabilir, insan onuruna, şahsiyetine zarar getirmemek şartıyla. İnsanevladı bu seviyeye geldiyse, merakından,savaşma kültüründen(umarım bundan sonra adabında tartışma kültüründen ilerler)geldi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tartışma Adabı |
Olsun varsın yandaşlarıda aferin desin.Sizin fikirleriniz doğruysa onları küfürleriyle kirlenip küçülmeyecek bilakis değer kazanacak.Burda binlerce insan var hepsi okumasada yüzlercesi forumu okuyor.Siz kendinizi , okuyucu olan, ama yazmayan yüzlere mi yoksa size yazıp küfür eden bir kaç kişiye mi kabul ettirmeye çalışıyorsunuz? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!