50 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 13.01.11, 22:20 @aybiice Nr.: 21 Antworten

Töre cinayetleri
Beyni ömürcek bağlamış bağnaz insanlar demek
0

Beitrag gepostet am 13.01.11, 22:23 @aybiice Nr.: 22 Antworten

Töre cinayetleri
Çoğu aynen öyle.Derdin ne senin
0

Beitrag gepostet am 13.01.11, 22:30 @aybiice Nr.: 23 Antworten

Töre cinayetleri

Allahü Tealanin sopasi yoktur  ne zaman nerede ne yapacagi  hic belli olmaz !

Aynenn  öyle katılıyorum.Benim derdim yok çok şükür.Bu saatten sonra sana kendimi anlatacak değilim.Nasıl düşünürsen öyle olsun.Boş konuşmalara karnım tok canım.Beni eleştirip islamiyetle derdim olup kötüleştirmeye çalışma.O ALLAHÜ TEALANIN  sopası kafana iner dikkat et.
0

Beitrag gepostet am 13.01.11, 23:00 @serhos Nr.: 24 Antworten

Töre cinayetleri

İstediğiniz gibi bilimsel bir cevap olmayabilir bu, ama, ben yinede fikrimi belirteyim.

Bütün bunların nedeni, erkek egemen zihniyetin egemenliğini sürdürme çabasıdır.Kimi bunun nedenlerini dinde arar, kimi toplumun fakirliğinde,kültürel gelişmemişliğinde(en büyük nedende bence bu)arar.

Kadınlar ikinci sınıf varlık olmaktan çıkrılmadıkça, çıkamadıkça olacağı bu.

0

Beitrag gepostet am 13.01.11, 23:24 @serhos Nr.: 25 Antworten

Töre cinayetleri
Tarih bilmediğim için buna cevap veremeyeceğim.Ama şunu biliyorum.İslamdan öncede kadın köle olarak alınıp satılıyordu.Gerçi bazı toplumlarda erkeklerde köle olabiliyordu.
0

Beitrag gepostet am 13.01.11, 23:28 @su_hayat Nr.: 26 Antworten

Töre cinayetleri

Ne güzel tartışılıyordu rica etsemde küfürleşmeseniz. Forumda sadece sizler yoksunuz. Konu silinmesin.

0

Beitrag gepostet am 13.01.11, 23:31 @crusader Nr.: 27 Antworten

Töre cinayetleri
  İyi sizde hoşgeldiniz. Benim açımdan bir problem yok. 
0

Beitrag gepostet am 13.01.11, 23:39 @crusader Nr.: 28 Antworten

Töre cinayetleri
   Benden niye müsade istiyorsunuz ki, cevabımın ne olacağını bile bile.
0

Beitrag gepostet am 13.01.11, 23:50 @crusader Nr.: 29 Antworten

Töre cinayetleri
Bakın bu çok ilginç rumuzumu alırken  bu aklıma dahi gelmemişti Demekki ayan olmuş bana.Sizi  kutsayamam öyle bir yeteneğim yok. Ama sizi İnsanlık adına merhamete davet edebilirim.
0

Beitrag gepostet am 14.01.11, 14:49 @ergenekon61 Nr.: 30 Antworten

Töre cinayetleri
1 tek kisiyi öldüren tüm insanligi öldürmüs sayilir ... Bu sözün kime ait oldugunu az cok herkes biliyor sanirim...
Yani hic bir cinayet bir dine mal edilemez..
Bu batinin ISLAM TERÖRÜ kavramiyla birebirdir...

Ama TÖRE TÜRKIYENIN HER BÖLGESINDE VAR... diyen kisiye bana batida ve doguda yasanan töre cinayetlerini karsilastirin..arada ki ucurumu görünce bunun kürt toplumunun asiret yapisinda kendi kendine olusturdugu kanunlarin sonucu oldugunu görürsünüz..
Bilge Köyünde 44 kisi bir gecede katledilirken sebebin ne oldugunu biliyormusunuz??
Bir kizi önce amcasinin oglu alir, eger o begenmezse baskasi alir.. Bu böyle yapilmadi diye 3 tanesi halen anne karninda 44 kisi katledildi..
Simdi bunu Islam'dir sebebi diye gösterirseniz yanlis olur.. Ama bu Islam'in yanlis yasanmasindan kaynaklaniyor derseniz daha gercekci bir yaklasim olur. Tras olurken jileti saga sola kaydirirsaniz jilet yüzünüzü parcalar.. Suc jilettemi yoksa sizin jileti yanlis kullanmanizdami??

Töre Türk toplumuna mal edilemez.. Töre cinayetleri Kürt toplumunun sorunudur.

Ayrica küfürlesmeleri ayipliyorum
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Töre cinayetleri